Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

virxx

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas virxx »

biffik kirjutas:
koi kirjutas:

Ma esimest korda lasin Laagris teeninduses pirni vahetada, aga hind vist oli üle saja krontsi! Edaspidi vahetasin ise. Seda juhtme kimpu peab veidi jõuga kangutama ja siis saab selle kaane ka tagasi. Seal on ka üks mingi karp kaitsmetega vist ja selle kaane peab ära võtma - on ka veidi ruumi rohkem.
Peale neljandat pirni( sööb kordamööda pirne miskipärast), jätsin kaane pagassi!
Tegelt oleks lihtsam seda vasakut pirni vahetada, kui paar näpu luud murda, või randmele üks liiges juurde murda :ner:
Saad selle kaane ise ka tagasi, kui kasutad ohtralt joppe ja matte!

Kordamööda sööb pirne seetõttu, et berlingol(kindlasti enamustel autodel) on oluline vahetada mõlemad pirnid, kui üks juba läbi läheb. Kui vahetasin ühe pirni, siis tavaliselt paari nädala jooksul läks teine pirn ka.

Madis

Mul Opel Combol(2006a.) sama teema, et kuskil 20000km tagant tuleb lähitulede pirnide vahetus ette võtta ja kui üks läbi siis teine ka +/-2000km-i. Aga viga peaks olema, kui ma nüüd marki õigesti mäletan :wack: H-7 pirnides. Kui keegi teab täpsemalt siis võib parandada pirni marki.

Yamaha Virago XV535 ´96
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”