Linke, pilte ja videosid

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

bigdog
Tsikkel: HD
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 10 korda

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas bigdog »

nimbo kirjutas:

Kõige targemad politseinikuonud..

http://oddee.com/item_96969.aspx

Nimekirja saaks igapäevaselt uusi onusid lisada. http://www.toxicjunction.com/get.asp?i=V2550

Your choice is Your half chance.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

pets77 kirjutas:
Regula kirjutas:

See junn on kõva kärbes,sest korra tankisin 200l vaati sinist kütet.Korraga vajub ette antud sõiduk ja välja libiseb mingi väike junn rossi-a dressis.
Küss järgmine:dolga paidjot... (lol) ...

Olles tankinud, sõitis kärbes ette ja tankis südamerahuga paagi täis ja pani suusa.
Nr-i peale 20 000.-eeki on savi ,kuid kütet ei saa "õiget" tangitud.

Krdi neljarõnga huligaan...

"Pakasuuha" või siis "neegri rikkus". Kehtib kaasaaegne vanasõna - Mida kallim auto, seda rohkem võlgasid :lol:

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

davidsoniharald kirjutas:
pets77 kirjutas:
Regula kirjutas:

See junn on kõva kärbes,sest korra tankisin 200l vaati sinist kütet.Korraga vajub ette antud sõiduk ja välja libiseb mingi väike junn rossi-a dressis.
Küss järgmine:dolga paidjot... (lol) ...

Olles tankinud, sõitis kärbes ette ja tankis südamerahuga paagi täis ja pani suusa.
Nr-i peale 20 000.-eeki on savi ,kuid kütet ei saa "õiget" tangitud.

Krdi neljarõnga huligaan...

"Pakasuuha" või siis "neegri rikkus". Kehtib kaasaaegne vanasõna - Mida kallim auto, seda rohkem võlgasid :lol:

Ja mis on selliste autonumbrite, riiete, lindikeste jms. mõte? Äkki provotseerimine? Tegelt sellist asja nagu provotseerimine pole ju siinmail kunagi nähtud ametlikult. Ja kui isegi on, siis on mõtekas alati provokatsiooni eirata. Kas järgmiseks tulevad n...rid tööle? Miks mitte, neil ju s**t ajalugu, olgem siis juba" humaansed" ka. Pühadest lehmadest pole vast mõtet rääkima hakata, läheb teemast mööda. Tegelt teemast on asi nagunii ulmeliselt kaugel.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Vodkarus
Tsikkel: :(
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Vodkarus »

No mida te vingute selle RUSSIA1 numbri pärast?????

Kohe näha et teil paljudel on RUSSOFOOBIA teema hinge sees!!!!

Pole tähtis mis, kus kes.. aga TÄHTSAIM oleks et see teemaks on KURADI VENELANE, RUSSIA, TIBLA ....

Vastik on... VAAAASTIIIIk!!!!!!

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Siin riigis on lubatud VABALT kõige üle vinguda - seda nimetatakse sõna- ja mõttevabaduseks ja see on osa demokraatiast. Nii, et no hard feelings :bsmile:

Kasutaja avatar

pets77
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas pets77 »

Vodkarus kirjutas:

Pole tähtis mis, kus kes.. aga TÄHTSAIM oleks et see teemaks on KURADI VENELANE, RUSSIA, TIBLA ....

Kui paigaldad endale/autole sellise nr-i,siis võiks ju vastavalt ka käituda,kuid lugedes ülevalt alla,siis tuleb kokku HULIGAN RUSSIA1. :wack:

KTM 890 Adventure . Ktm 525 xc. Honda TRX450R quad. Peugeot 55TA 125cm 1954a. Aprilia SR50 Factory 06. Kõik garages
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Ja lõpuks on kõigil käituda vastavalt oma haritusele....

Minu mõistus küll kinni ei võtnud praegu kus see huumor või nali oli ?

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Raiki kirjutas:

Minu mõistus küll kinni ei võtnud praegu kus see huumor või nali oli ?

Teema pealkiri on "Linke ja pilte" (togi)

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 433 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Vodkarus kirjutas:

Ära vigise.
Kui kellelegi see russia nii kohutavalt armas on, siis on alati võimalus sinna elama kolida, putja toetab vist seda üritust ka pisikese rahaga.
Magadani oblast ootab.

Kasutaja avatar

Vodkarus
Kontakt:

mx77
Nu Vot, esimene Venelastevihkaja on juba käes.

Ja ei ole vaja MInd kohe Saata kuhugi, mina hoopis üritan inimestega head keelt leida, aga kui sellised asjad tulevad välja.... TÕESTI TUJU LAHEB PAHAKS!!!!!!

Oleme kõik sõbralikud, ei pea mingid propogandad siin esitama.

Mir miru.

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Vodkarus kirjutas:

mx77

Ja ei ole vaja MInd kohe Saata kuhugi, mina hoopis üritan inimestega head keelt leida, aga kui sellised asjad tulevad välja.... TÕESTI TUJU LAHEB PAHAKS!!!!!!

Mir miru.

Jah, agressioon sünnitab agressiooni, olgem sõbralikud!

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 433 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Vodkarus kirjutas:

mx77

Mir miru.

Njah, tüüpiline venelane, kes ei suuda venelast indiviidina eristada venelasest rahvusena.
Mul on piisavalt palju vene verd sees, et mind venelastevihkajaks nimetada on paras huumor. Ja see eputrilla oma Rossija atribuutikaga ei ole seda mõeldud mitte rahvusena, vaid konreetse eksisteeriva Vene FV mõistes.

Ja ma olen alati nõus mõne mõtleva venelasega koos maha istuma pelmeenide ja Ruskii standardi juures ja ära kuulama põhjendusi, miks neil on kõik nii sassis nagu näiteks miks venelased peavad ühe gruusia päti tegemisi enda jaoks nii armsateks.

Kasutaja avatar

Sebar
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Sebar »

Mul pole venelaste vastu midagi, neid võiks eestis isegi mitu tükki olla :mrgreen:

Hundiralli

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Vodkarus kirjutas:

No foobia foobiaks aga antud tüübi tegevus kuulub juba patoloogia valdkonda :mrgreen: Vot, selline asi saab võimalikuks siis, kui raha juhtub rohkem olema, kui perearst lubab :wack:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Anniq

Lugemata postitus Postitas Anniq »

Kelle on koduõues liiga palju lund? Lahendus: siit http://www.angelfire.com/wa/zzaran/calvin.html saab ideid (no kui teil just mõnd üliandekat pisitegelast, kellele asi delegeerida, ei ole :wink: ). Kunst kuulub rahvale :bsmile:

Kasutaja avatar

redhott
Tsikkel: yamaha xj600s

Lugemata postitus Postitas redhott »

Vodkarus kirjutas:

mx77

Mir miru.

Võid mind ka vabalt oma tujurikkujate listi panna, venelaste vastu pole midagi, toredad inimesed, aga tiblad kurat ei istu.

1 klipp ka juurte ajudega tegelasest http://ziza.ru/2006/05/26/chlenom-v-rozetku-idiot.html

Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S
Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Ma ütlen ka ausalt, et ega venelased endast head muljet pole jätnud siin Eestis. Seega suhtun nendesse automaatselt eelarvamusega, kuna tean väga vähe toredaid venelasi.
Enamus neist arvab, et Eesti keel on liiga keeruline ära õppida. Isegi töötu USA must-mees suutis rohkem nädalaga ära õppida kui mõni, kes on siin elanud. Ning laulu "liigutage oma peput" laulja õppis ka veidi, lühikese ajaga. See ei tohiks üle jõu käia
Ma ise arvan, et ma rassist ei ole, kuna mul on ka mõni vene sõber, aga paljud on näidanud ennast halvimast küljest.

Vodkarus, ma loodan mõistvat suhtumist.

Kasutaja avatar

Artemide
Tsikkel: 09 KTM 530 EXC-R

Lugemata postitus Postitas Artemide »

bigdog kirjutas:

Nimekirja saaks igapäevaselt uusi onusid lisada. http://www.toxicjunction.com/get.asp?i=V2550

Ma ei jaga matsu ära. Neste24 on seal, Eesti liiklusmärgid, Eesti politsei mundrid nagu ja tundub ka nagu mingi lasnakas olevat või midagi, aga auto on saksa värvidega. Mis maaga tegu on siis?

Kasutaja avatar

Thesaarlane

Artemide kirjutas:
bigdog kirjutas:

Ma ei jaga matsu ära. Neste24 on seal, Eesti liiklusmärgid, Eesti politsei mundrid nagu ja tundub ka nagu mingi lasnakas olevat või midagi, aga auto on saksa värvidega. Mis maaga tegu on siis?

Kommentaarides, et Tsehhis on.

Kasutaja avatar

Vodkarus
Kontakt:

To > Thesaarlane.

Mina saan aru mida te üelda tahtsitte, ise tunnen väga palju venelasi kes käituvad väga ebanormaalselt. Kuid samas võin üelda et igas rahvuses on selliseid inimesi.
See et neeger õppis rohkem eestikeeles rääkida kui venelane see küll ei ole mingi cool asi. Vahepeal mina tundsin paar neegrid Paldiskist, kes teadsid rohkem kui 4 keelt, ja eesti venekeel on ka seal hulgas. Aga vot mõistust kahjuks eriti ei olnud. No see on juba teine asi ja teema.

Kõige nõmedaim on see, et Paljud Eestlased arvavad et KÕIK VENELASED on TIBLAD, lollid jne... Ja vot see asi on minu jaoks Väga solvav!!!!!!
Sest minu elus juhtus nii, et Eesti keelt õppisin õues rääkima, kuna venelasi minu ümbritsevas rajoonis ei olnud. Ja siis kui läksin Õppima vene kooli siis alguses ikka arvasin et Eestlased on palju paremad kui Venelased, sest koolis olid igasugused juhtumed. Aga vot aeg lendas, ja rohkem hakkasin tähele panema et Ikka Eestlased kaugel hinges miskipärast väga vihkavad just venelasi. Kuna koguaeg eriti praegu kuulen VENELANE tegi seda, VENELANE tegi teist, VENEMAA ei anna Petsjorid tagasi, venema joob liiga palju Vodkad ja kalal käib koos karuga, bla bla bla...

Eheeej... inimesed.. PALUN oleme väheke ikka INIMESTE MOODI, ja suhtleme üksteiste hästi. Kuna me kõik sõidame mootorattastega ja Kunagi ei tea mis võib juhtuda teel... Sest igainimese abi, suva mis rahvuses ta on ja mis keeles tema räägib võib olla Saatuslik!!!

Мир Миру.

Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Teeme siis nii et "moving on".
Ei osanud arvata et ma oma pildiga selle teema nii ära rikun. Lihtsalt seisin autoga foori taga ja vaatasin et Hehhh, :D milline numbrimärk ees autol on ja tegin pilti ja mõtlesin, et näitan teistelegi.
Mul on üldse komme huvitavatest numbritest alati pilti teha. Ühe leidsin veel möödunud nädalavahetusel. Hind peaks mõlemal sama olema vist :D

Pilt

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Sorry Vodkarus.
Ja teised, Delfis ei taha edasi lämiseda, see pole siin õige koht? Läheks tagasi teemasse :bsmile:

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

Pilt

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

sarikas
Tsikkel: GSA
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas sarikas »

tegin just biker.ee aadressi ribale kirjutades typo ja tulemus on siin:

http://bier.ee/

Ka päris armas koht ja isegi mingil määral seotud biker.ee´ga. :bsmile:

VN800 ´95 -> XVS1100 ´05 -> ZX-6R ´99 -> CBR600 F4 ´00 -> R1150GS ´02 -> CBR1100 XX ´96 -> XTZ750 ´91 -> R1200GS '05 -> R1200GSA '12
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

Vodkarus kirjutas:

Kõige nõmedaim on see, et Paljud Eestlased arvavad et KÕIK VENELASED on TIBLAD, lollid jne... Ja vot see asi on minu jaoks Väga solvav!!!!!!

küll vana asi, aga tahtsin ka lihtsalt sõna sekka öelda. Lihtsalt seda on igal sammul näha.....
Mis sa ise arvad, kes selles "süüdi" on... ma ei väida, et pole olemas normaalseid venelasi, aga need ei ela üldjuhul Eestis... siin on ikka enamus tiblad, sibulad, vandid või kurat teab, kuidas neid nimetada.

Kui isegi diplomaadil pole mõistust, millest siis veel rääkida
[youtube]http://www.youtube.com/watch/v/3I3fKCofrfc[/youtube]

SYLB
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Säga kirjutas:
Vodkarus kirjutas:

küll vana asi, aga tahtsin ka lihtsalt sõna sekka öelda. Lihtsalt seda on igal sammul näha.....
Mis sa ise arvad, kes selles "süüdi" on... ma ei väida, et pole olemas normaalseid venelasi, aga need ei ela üldjuhul Eestis... siin on ikka enamus tiblad, sibulad, vandid või kurat teab, kuidas neid nimetada.

Ja kõik eestlased on eeskujulikud ning ausad kodanikud?
Pilt

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

Cado
Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
Tänanud: 28 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Cado »

Kuna ise oman päris mitmeid sõpru vene rahvusest siis pean ikka mainima ,et leidub siingi väga mõistlike inimesi.
Eriti lööb see välja kui öösel helistad ja palud abi (ei pea mõtlema siin kohe kakluse teemasid :D )
Eestalsed ikka mõmisevad põrisevad ja "ma ei tea " jne. vene sõbrad kui vähegi võimalik ikkagi tulevad appi.
Need puhta minu isiklikud kogemused.
Kuid kahjuks siiski on tõesti näha väga palju täiesti mõttetuid tegelasi.
Ja põhjus on see ,et nende taustalt ei paista normaalsed inimesed silma. Sest tiblad on nii pealetükkivad ja tähelepanu endale nõudvad.
siis tehaksegi kohe üldistus ,et kõik on sellised.

sama soomlastega ,et jube joodikud. Joodikud ja purjus soomlased torkavad silma lihtsalt .Torkavad rohkem silma kui kohalikud purjus tegelased.
Nii kujunebki arvamus jällegi. Sest normaalset mööda tänavat kõndiv soomlane ei torka ju kuidagi silma.

Kuid pean nentima ,et minu arust on uus põlvkond kes peal kasvab juba palju mõistlikum Nii ,et lootust on ,et see suhtumine muutub.

See puhtalt minu isiklik arvamus ja ei pretendeeri millegile :D

--R1-- / Polaris Scrambler 500 4*4 / KTM 450 EXC & VTX 1800 ja nende vahel natuke USA rauda
Kasutaja avatar

dimi1974
Tsikkel: Honda CBF 1000

Lugemata postitus Postitas dimi1974 »

Detsembri kuumuses oli hea ütlus ....ei kirjuta nüüd sõna-sõnalt aga midagi sarnast.
Kuradi tiblad raisk..
Kes need tiblad on?
Venelased raisk on tiblad..
Ei,mina olen venelane aga need seal on kommunistid.

Seega on igasuguseid ja tõesti enda kogemuse poolest võin öelda,et eestlast usaldada on väga kahtlane tegevus,oleme lihtsalt õelad üksteise peale.Aidata kedagi see on ikka selline pingutus.Venelastel on asi teisiti.
Olen valinud enda ringkonda tuttavaid nii venelasi kui ka eestlasi,aga just nimelt valinud,sest pean olema kindel,et saad neid ka usaldada.Paljud on omakasu peal väljas...olen inimest aidanud,vedanud autoga,andnud raha ja veel igasugust imet teinud ja kui endal abi vaja olnud siis on sulle lihtsalt pähe lastud ja öeldud,et vihma sajab ja seda mõlema rahvuse poolt.
Venelastel kombeks asju unustada ja eestlastel ei tule asjad lihtsalt meelde..

Kasutaja avatar

Thesaarlane

Ise olen ikka püüdnud aidata nii palju kui vähegi võimalik.
Ma ajan end ka siis püsti kui magan ja sõber helistab, et viitsid viska baarist koju, nii külm on.
Teen seda, kuna ootan temalt sarnast käitumist. kui minul abi vaja - - SIIAMAANI on see ring töödanud.

Kuid on olnud ka juhtumeid, kus mulle on nn "pähe lastud" - ( need ei ole minu head sõbrad, lihtsalt tuttavad ) siis on vastus ka selline lame, et jou, kle ma ei saa, võtsin just õlle (ise olen kinos) või siis, et ma ei saa, et vaatan filmi.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”