Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Linke, pilte ja videosid
nimbo kirjutas:Kõige targemad politseinikuonud..
Nimekirja saaks igapäevaselt uusi onusid lisada. http://www.toxicjunction.com/get.asp?i=V2550
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
pets77 kirjutas:Regula kirjutas:See junn on kõva kärbes,sest korra tankisin 200l vaati sinist kütet.Korraga vajub ette antud sõiduk ja välja libiseb mingi väike junn rossi-a dressis.
Küss järgmine:dolga paidjot......
Olles tankinud, sõitis kärbes ette ja tankis südamerahuga paagi täis ja pani suusa.
Nr-i peale 20 000.-eeki on savi ,kuid kütet ei saa "õiget" tangitud.Krdi neljarõnga huligaan...
"Pakasuuha" või siis "neegri rikkus". Kehtib kaasaaegne vanasõna - Mida kallim auto, seda rohkem võlgasid
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:pets77 kirjutas:Regula kirjutas:See junn on kõva kärbes,sest korra tankisin 200l vaati sinist kütet.Korraga vajub ette antud sõiduk ja välja libiseb mingi väike junn rossi-a dressis.
Küss järgmine:dolga paidjot......
Olles tankinud, sõitis kärbes ette ja tankis südamerahuga paagi täis ja pani suusa.
Nr-i peale 20 000.-eeki on savi ,kuid kütet ei saa "õiget" tangitud.Krdi neljarõnga huligaan...
"Pakasuuha" või siis "neegri rikkus". Kehtib kaasaaegne vanasõna - Mida kallim auto, seda rohkem võlgasid
Ja mis on selliste autonumbrite, riiete, lindikeste jms. mõte? Äkki provotseerimine? Tegelt sellist asja nagu provotseerimine pole ju siinmail kunagi nähtud ametlikult. Ja kui isegi on, siis on mõtekas alati provokatsiooni eirata. Kas järgmiseks tulevad n...rid tööle? Miks mitte, neil ju s**t ajalugu, olgem siis juba" humaansed" ka. Pühadest lehmadest pole vast mõtet rääkima hakata, läheb teemast mööda. Tegelt teemast on asi nagunii ulmeliselt kaugel.
http://www.krracing.ee/
No mida te vingute selle RUSSIA1 numbri pärast?????
Kohe näha et teil paljudel on RUSSOFOOBIA teema hinge sees!!!!
Pole tähtis mis, kus kes.. aga TÄHTSAIM oleks et see teemaks on KURADI VENELANE, RUSSIA, TIBLA ....
Vastik on... VAAAASTIIIIk!!!!!!
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Siin riigis on lubatud VABALT kõige üle vinguda - seda nimetatakse sõna- ja mõttevabaduseks ja see on osa demokraatiast. Nii, et no hard feelings
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 8 korda
Vodkarus kirjutas:No mida te vingute selle RUSSIA1 numbri pärast?????
Pole tähtis mis, kus kes.. aga TÄHTSAIM oleks et see teemaks on KURADI VENELANE, RUSSIA, TIBLA ....
Kui paigaldad endale/autole sellise nr-i,siis võiks ju vastavalt ka käituda,kuid lugedes ülevalt alla,siis tuleb kokku HULIGAN RUSSIA1.
EX: võrrid,mopid,Jawad.Yamaha: 2xRaptor 660,700, Xjr1200, Virago 750, XVS 1100.Kawa: Zr750, Z750, Z1000. Ktm 620SM. Aprilia 4xPegaso.BMW F650. Honda CB500X.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Ja lõpuks on kõigil käituda vastavalt oma haritusele....
Minu mõistus küll kinni ei võtnud praegu kus see huumor või nali oli ?
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
Raiki kirjutas:Minu mõistus küll kinni ei võtnud praegu kus see huumor või nali oli ?
Teema pealkiri on "Linke ja pilte"
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
Ära vigise.
Kui kellelegi see russia nii kohutavalt armas on, siis on alati võimalus sinna elama kolida, putja toetab vist seda üritust ka pisikese rahaga.
Magadani oblast ootab.
mx77
Nu Vot, esimene Venelastevihkaja on juba käes.
Ja ei ole vaja MInd kohe Saata kuhugi, mina hoopis üritan inimestega head keelt leida, aga kui sellised asjad tulevad välja.... TÕESTI TUJU LAHEB PAHAKS!!!!!!
Oleme kõik sõbralikud, ei pea mingid propogandad siin esitama.
Mir miru.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Vodkarus kirjutas:mx77
Nu Vot, esimene Venelastevihkaja on juba käes.Ja ei ole vaja MInd kohe Saata kuhugi, mina hoopis üritan inimestega head keelt leida, aga kui sellised asjad tulevad välja.... TÕESTI TUJU LAHEB PAHAKS!!!!!!
Mir miru.
Jah, agressioon sünnitab agressiooni, olgem sõbralikud!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 433 korda
- Kontakt:
Nu Vot, esimene Venelastevihkaja on juba käes.Ja ei ole vaja MInd kohe Saata kuhugi, mina hoopis üritan inimestega head keelt leida, aga kui sellised asjad tulevad välja.... TÕESTI TUJU LAHEB PAHAKS!!!!!!
Mir miru.
Njah, tüüpiline venelane, kes ei suuda venelast indiviidina eristada venelasest rahvusena.
Mul on piisavalt palju vene verd sees, et mind venelastevihkajaks nimetada on paras huumor. Ja see eputrilla oma Rossija atribuutikaga ei ole seda mõeldud mitte rahvusena, vaid konreetse eksisteeriva Vene FV mõistes.
Ja ma olen alati nõus mõne mõtleva venelasega koos maha istuma pelmeenide ja Ruskii standardi juures ja ära kuulama põhjendusi, miks neil on kõik nii sassis nagu näiteks miks venelased peavad ühe gruusia päti tegemisi enda jaoks nii armsateks.
-
- Tänatud: 1 kord
Mul pole venelaste vastu midagi, neid võiks eestis isegi mitu tükki olla
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
No foobia foobiaks aga antud tüübi tegevus kuulub juba patoloogia valdkonda Vot, selline asi saab võimalikuks siis, kui raha juhtub rohkem olema, kui perearst lubab
Kelle on koduõues liiga palju lund? Lahendus: siit http://www.angelfire.com/wa/zzaran/calvin.html saab ideid (no kui teil just mõnd üliandekat pisitegelast, kellele asi delegeerida, ei ole ). Kunst kuulub rahvale
Mir miru.
Võid mind ka vabalt oma tujurikkujate listi panna, venelaste vastu pole midagi, toredad inimesed, aga tiblad kurat ei istu.
1 klipp ka juurte ajudega tegelasest http://ziza.ru/2006/05/26/chlenom-v-rozetku-idiot.html
Yamaha XJ600S
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
Ma ütlen ka ausalt, et ega venelased endast head muljet pole jätnud siin Eestis. Seega suhtun nendesse automaatselt eelarvamusega, kuna tean väga vähe toredaid venelasi.
Enamus neist arvab, et Eesti keel on liiga keeruline ära õppida. Isegi töötu USA must-mees suutis rohkem nädalaga ära õppida kui mõni, kes on siin elanud. Ning laulu "liigutage oma peput" laulja õppis ka veidi, lühikese ajaga. See ei tohiks üle jõu käia
Ma ise arvan, et ma rassist ei ole, kuna mul on ka mõni vene sõber, aga paljud on näidanud ennast halvimast küljest.
Vodkarus, ma loodan mõistvat suhtumist.
bigdog kirjutas:Nimekirja saaks igapäevaselt uusi onusid lisada. http://www.toxicjunction.com/get.asp?i=V2550
Ma ei jaga matsu ära. Neste24 on seal, Eesti liiklusmärgid, Eesti politsei mundrid nagu ja tundub ka nagu mingi lasnakas olevat või midagi, aga auto on saksa värvidega. Mis maaga tegu on siis?
-
Artemide kirjutas:bigdog kirjutas:Nimekirja saaks igapäevaselt uusi onusid lisada. http://www.toxicjunction.com/get.asp?i=V2550
Ma ei jaga matsu ära. Neste24 on seal, Eesti liiklusmärgid, Eesti politsei mundrid nagu ja tundub ka nagu mingi lasnakas olevat või midagi, aga auto on saksa värvidega. Mis maaga tegu on siis?
Kommentaarides, et Tsehhis on.
To > Thesaarlane.
Mina saan aru mida te üelda tahtsitte, ise tunnen väga palju venelasi kes käituvad väga ebanormaalselt. Kuid samas võin üelda et igas rahvuses on selliseid inimesi.
See et neeger õppis rohkem eestikeeles rääkida kui venelane see küll ei ole mingi cool asi. Vahepeal mina tundsin paar neegrid Paldiskist, kes teadsid rohkem kui 4 keelt, ja eesti venekeel on ka seal hulgas. Aga vot mõistust kahjuks eriti ei olnud. No see on juba teine asi ja teema.
Kõige nõmedaim on see, et Paljud Eestlased arvavad et KÕIK VENELASED on TIBLAD, lollid jne... Ja vot see asi on minu jaoks Väga solvav!!!!!!
Sest minu elus juhtus nii, et Eesti keelt õppisin õues rääkima, kuna venelasi minu ümbritsevas rajoonis ei olnud. Ja siis kui läksin Õppima vene kooli siis alguses ikka arvasin et Eestlased on palju paremad kui Venelased, sest koolis olid igasugused juhtumed. Aga vot aeg lendas, ja rohkem hakkasin tähele panema et Ikka Eestlased kaugel hinges miskipärast väga vihkavad just venelasi. Kuna koguaeg eriti praegu kuulen VENELANE tegi seda, VENELANE tegi teist, VENEMAA ei anna Petsjorid tagasi, venema joob liiga palju Vodkad ja kalal käib koos karuga, bla bla bla...
Eheeej... inimesed.. PALUN oleme väheke ikka INIMESTE MOODI, ja suhtleme üksteiste hästi. Kuna me kõik sõidame mootorattastega ja Kunagi ei tea mis võib juhtuda teel... Sest igainimese abi, suva mis rahvuses ta on ja mis keeles tema räägib võib olla Saatuslik!!!
Мир Миру.
Teeme siis nii et "moving on".
Ei osanud arvata et ma oma pildiga selle teema nii ära rikun. Lihtsalt seisin autoga foori taga ja vaatasin et Hehhh, milline numbrimärk ees autol on ja tegin pilti ja mõtlesin, et näitan teistelegi.
Mul on üldse komme huvitavatest numbritest alati pilti teha. Ühe leidsin veel möödunud nädalavahetusel. Hind peaks mõlemal sama olema vist
Sorry Vodkarus.
Ja teised, Delfis ei taha edasi lämiseda, see pole siin õige koht? Läheks tagasi teemasse
+358458693818
-
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
tegin just biker.ee aadressi ribale kirjutades typo ja tulemus on siin:
Ka päris armas koht ja isegi mingil määral seotud biker.ee´ga.
-
- Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
- Kontakt:
Vodkarus kirjutas:Kõige nõmedaim on see, et Paljud Eestlased arvavad et KÕIK VENELASED on TIBLAD, lollid jne... Ja vot see asi on minu jaoks Väga solvav!!!!!!
küll vana asi, aga tahtsin ka lihtsalt sõna sekka öelda. Lihtsalt seda on igal sammul näha.....
Mis sa ise arvad, kes selles "süüdi" on... ma ei väida, et pole olemas normaalseid venelasi, aga need ei ela üldjuhul Eestis... siin on ikka enamus tiblad, sibulad, vandid või kurat teab, kuidas neid nimetada.
Kui isegi diplomaadil pole mõistust, millest siis veel rääkida
[youtube]http://www.youtube.com/watch/v/3I3fKCofrfc[/youtube]
Karistamatuse tunne ka siin...
http://www.autonet.ee/uudised/autouudised/43771
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Säga kirjutas:Vodkarus kirjutas:Kõige nõmedaim on see, et Paljud Eestlased arvavad et KÕIK VENELASED on TIBLAD, lollid jne... Ja vot see asi on minu jaoks Väga solvav!!!!!!
küll vana asi, aga tahtsin ka lihtsalt sõna sekka öelda. Lihtsalt seda on igal sammul näha.....
Mis sa ise arvad, kes selles "süüdi" on... ma ei väida, et pole olemas normaalseid venelasi, aga need ei ela üldjuhul Eestis... siin on ikka enamus tiblad, sibulad, vandid või kurat teab, kuidas neid nimetada.
Ja kõik eestlased on eeskujulikud ning ausad kodanikud?
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Kuna ise oman päris mitmeid sõpru vene rahvusest siis pean ikka mainima ,et leidub siingi väga mõistlike inimesi.
Eriti lööb see välja kui öösel helistad ja palud abi (ei pea mõtlema siin kohe kakluse teemasid )
Eestalsed ikka mõmisevad põrisevad ja "ma ei tea " jne. vene sõbrad kui vähegi võimalik ikkagi tulevad appi.
Need puhta minu isiklikud kogemused.
Kuid kahjuks siiski on tõesti näha väga palju täiesti mõttetuid tegelasi.
Ja põhjus on see ,et nende taustalt ei paista normaalsed inimesed silma. Sest tiblad on nii pealetükkivad ja tähelepanu endale nõudvad.
siis tehaksegi kohe üldistus ,et kõik on sellised.
sama soomlastega ,et jube joodikud. Joodikud ja purjus soomlased torkavad silma lihtsalt .Torkavad rohkem silma kui kohalikud purjus tegelased.
Nii kujunebki arvamus jällegi. Sest normaalset mööda tänavat kõndiv soomlane ei torka ju kuidagi silma.
Kuid pean nentima ,et minu arust on uus põlvkond kes peal kasvab juba palju mõistlikum Nii ,et lootust on ,et see suhtumine muutub.
See puhtalt minu isiklik arvamus ja ei pretendeeri millegile
Detsembri kuumuses oli hea ütlus ....ei kirjuta nüüd sõna-sõnalt aga midagi sarnast.
Kuradi tiblad raisk..
Kes need tiblad on?
Venelased raisk on tiblad..
Ei,mina olen venelane aga need seal on kommunistid.
Seega on igasuguseid ja tõesti enda kogemuse poolest võin öelda,et eestlast usaldada on väga kahtlane tegevus,oleme lihtsalt õelad üksteise peale.Aidata kedagi see on ikka selline pingutus.Venelastel on asi teisiti.
Olen valinud enda ringkonda tuttavaid nii venelasi kui ka eestlasi,aga just nimelt valinud,sest pean olema kindel,et saad neid ka usaldada.Paljud on omakasu peal väljas...olen inimest aidanud,vedanud autoga,andnud raha ja veel igasugust imet teinud ja kui endal abi vaja olnud siis on sulle lihtsalt pähe lastud ja öeldud,et vihma sajab ja seda mõlema rahvuse poolt.
Venelastel kombeks asju unustada ja eestlastel ei tule asjad lihtsalt meelde..
-
Ise olen ikka püüdnud aidata nii palju kui vähegi võimalik.
Ma ajan end ka siis püsti kui magan ja sõber helistab, et viitsid viska baarist koju, nii külm on.
Teen seda, kuna ootan temalt sarnast käitumist. kui minul abi vaja - - SIIAMAANI on see ring töödanud.
Kuid on olnud ka juhtumeid, kus mulle on nn "pähe lastud" - ( need ei ole minu head sõbrad, lihtsalt tuttavad ) siis on vastus ka selline lame, et jou, kle ma ei saa, võtsin just õlle (ise olen kinos) või siis, et ma ei saa, et vaatan filmi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.