Trahvid ja politsei välisriikides
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: Trahvid ja politsei välisriikides
mitmete Tallinn - euroopa vaheliste trippide puhul olen täheldanud ainult seda, kasutada "jänest". Lumega saksamaal võib panna phmt "hullu" sest saksa pollarid vaatavad, et ehh hull eestlane las lendab. Poola ja leedu ja läti on valusad p...e n...jate kokkutulekud. Olen saanud sõimata selle eest, et universaalkerega autos on pagasiruumis liiga palju asju, et autol on tagavararehv all, et sõidan 90 alas 91 km/h ja mingi loll möla tuli viimasel reisil sel teemal, kui poolas, statoili tanklas tankisin auto ja parkisin siis maja kõrvale seisma ja ostsin seest süüa jne ja tulid kohalikud võimuesindajad minuga lõugama keeles, mida ei mõistnud. Üritasin siis venekeelselt nendelt välja pressida, milles probleem ja ainus mida ma aru sain oli see, et ma oma hot dog-i söömisega tankla taga ohustan kedagi. MIDA IGANES. Istusin autosse ja sõitsin kodupoole edasi. Aga eestis ja soomes on lajatatud nii mulle kui sõpradele tuttavatele tuima näoga täiskaristusi ükskõik mille eest. Näiteks eestis sain rihm lahti sõitmise eest tööjuures maja ees manööverdades parklas. Sõber sai soomes sadamas vales kohas peatumise eest 100 eur-i kui jäi korraks tühjale kohale seisma, et GPS talla külge klõpsata ja käima panna.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.