Milline bike see kõige sobilikum naisterahvale? → Re: Naiserahvale sobiv bike?

Kasutaja avatar

nelesk
Tsikkel: tseebeeerr 600f

Re: Naiserahvale sobiv bike?

Lugemata postitus Postitas nelesk »

Masendav turg läks lahti kohe. "Osta minu oma!" "Ei, osta ikka minu oma..mis sest, et pole seda tüüpi, mille kohta küsisid, aga osta ikka!" "Kui kõik juba pakuvad (mää), osta minu oma hoopis!"

Kaili: Igal siinsel suure egoga motomehel-naisel on oma nägemus sellest, mis algajale või naisele või mehele või paksule või lühikesele või vanale sobib või mitte ja kõigil on õigus. Sina võid küll olla nõutu ja tahta küsida, kuid ega keegi seda sulle öelda ei oska, mis SULLE parim on. Kui sinu hinge soov on saada bike, siis nagu paljud on soovitanud: vaata pilte, istu selga ja saad kohe aru, mis on sobiv (praegu). Võibolla sulle tegelikult ei meeldigi bike peal lenksus olla, kuigi seljakott olla oli ägens ja näevad vahvad välja.

177 ja 65 kg on täitsa sale neiu. Pikad jalad on ilmselgelt eeliseks, kuid lõpuks on ikkagi vahe, kas võtta mõni saledam 600 bike või tonnane sport touring. ametlikel andmetel on minu 600 CBR kuivkaalus 170 kg, pyta pakutud RF 195 kg, suvaliselt valitud vanem tonnane CBR 235 kg... Eks kõik oleneb kaalu jaotusest, aga ikkagi. Kui omale ratast valisin, tundusid näiteks sama klassi GSX'R'id liiga laiad ja kobakad ja üks sõbra pakutud RF 900 kohutavalt lahmakas. Ta võis ju mulle väita samamoodi "oh, sõidad mõistusega, siis on kõik korras!" - aga see oli selgelt mulle liiga suur ratas. Ei jõudnud õieti jalalt püstigi tõsta...ma olen na kleenuke ka muidugi ja natuke rumal. Tol ajal keegi ei öelnud mulle, et võibolla peaks veel väiksemalt alustama, aga mis tast enam :D Oma ratas on ikka kõigile kõige armsamaks saanud ja seda ülistatakse ja pakutakse kõigile.

Olen väike, aga jõud on suur!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ainult naistele (mootorratturitele või lihtsalt huvilistele)”