Jääraja kestvussõit "Leigo Järved" 2010

Teema algataja
lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Jääraja kestvussõit "Leigo Järved" 2010

Lugemata postitus Postitas lärm »

Hr Biene helistas isiklikult ja teatas ,et nad ei taha lubada mul Leigo jääraja II üritust lasta teha 14 veebruaril nagu algul plaanitud,sest Kosel on ekv kross ja nad arvasid et äkki segavad need üritused üksteist. Selle asemel pakuti mulle hoopis 20veebruari ,kuna Kaisma üritus jääb ära ,mille kohta ka teade mspordi kodukal ilmub. Kuna ise tulen alles 10 veebruar Le Touquetist tagasi ,siis sobis mulle see päris hästi,sest siis rajaga rohkem aega tegeleda,sest vana rada enam pöhimötteliselt pole olemas tänu suurele lumele :).
Asja pluss on veel see ,et äkki tuleb siis ka rohkem soolosid sõitma ja päev on laupäev mis paljudele rohkem sobib. Asja miinuseks on jälle see ,et 21 toimub meeskondlik Pärnu söit tänu millele kindlasti Atv rivi lüheneb natuke. Loodame et atv ja quadi mehed ikka tulevad ,sest neile sai tehtud reegli muudatus kus nad saavad startida kaks korda jne (loe juhendist)

Et asi ikka kindel on siis on ka juba regamine üleval.

http://www.msport.ee/index.php?page=132&msg=reg_ok

Vabaklassi lahtrit pole pandud ,aga proovin saada ka selle lahtri sinna ,kui ei tule siis vabaklassi mehed regage endid RS lahtrisse ja kohapeal ütelge kus tegelikult söidate-see pole probleem.

Teeme siis uue tesitpidi ringi raja ja kohtumiseni Leigol 20 veebruar
Lärm

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”