Milline bike see kõige sobilikum naisterahvale?
Moderaator: Moded
- teemasid võivad alustada ainult naised
- naised küsivad/arvavad/räägivad kuidas oskavad, mehed vastavad siis kui midagi asjalikku on öelda,
- rumalaid küsimusi pole olemas,
- meeste algatatud teemad leiavad siin kiire lõpu
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-

Ja ma nüüd juba nädal aega mõtlen, et mis on küsimuses "naisterahvale parim bike" valesti. Mis on meesterahvale parim bike? Või punapeadele? Selgesilmsetele? Sinisilmsetele?

Või peaks stereotüüpidele toetuma ning eeldama, et naisterahvas=162 pikk ja 40kg raske.
Püsides teemas - ma soovitan soojalt viimasel ajal hittsingliks saanud 600st ning kui peaks kõrgeks jääma, reguleerida võimalusel esimest ja tagumist amorti madalamaks. Kui ikka ringrajal sõitu ei teha siis ei ole mõtet amorte pehmeks jätta kogu käiguulatuse peale, pigem vähem ja veidi kõvem - paraneb sõidutunnetus ning endal mugavam foori taga lubavat oodata. Paar cm madalam ei tundu just palju kuid reeglina on see kõik mis eraldab liiga kõrget mugavast.
Aga peaasi, et tsikkel roosa oleks

-
Teema algataja
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
Kuna mu tsikliost hetkel veel teoreetilisel pinnal, siis ei hakka eraldi teemat avama ja küsin siin.HeitiKender kirjutas:Roosa bike oleks väga raju
Ja ma nüüd juba nädal aega mõtlen, et mis on küsimuses "naisterahvale parim bike" valesti. Mis on meesterahvale parim bike? Või punapeadele? Selgesilmsetele? Sinisilmsetele?
Või peaks stereotüüpidele toetuma ning eeldama, et naisterahvas=162 pikk ja 40kg raske.
-----
Aga peaasi, et tsikkel roosa oleks
Mõtlesin madalamat sorti enduro peale (160cm pikkust ei jäta palju valikut) ja vaatan Honda SLR650 nimelist ratast. Küsimus aga selles, et miks ta nii odav on võrreldes teiste omataolistega (arvestades mu asjatundlikkust, pean omataolisuse all silmas, et on sama keretüüp ning sama kubatuur)?
On neil mingi tõsine viga küljes või lihtsalt ongi naistekad, mida suht kehvasti ostetakse? 1997. ja 1999. aasta heas korras tsikleid müüakse 30-35 000 krooniga, mis tundub justkui vähe.
---
Ja mina kukuks küll õnnest minestusse, kui roosa tsikli endale leiaks - roosad nahkpüksid juba on.

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
-
Teema algataja
Maya kirjutas:HeitiKender kirjutas:Roosa bike oleks väga raju
Kuna mu tsikliost hetkel veel teoreetilisel pinnal, siis ei hakka eraldi teemat avama ja küsin siin.
Mõtlesin madalamat sorti enduro peale (160cm pikkust ei jäta palju valikut) ja vaatan Honda SLR650 nimelist ratast. Küsimus aga selles, et miks ta nii odav on võrreldes teiste omataolistega (arvestades mu asjatundlikkust, pean omataolisuse all silmas, et on sama keretüüp ning sama kubatuur)?
On neil mingi tõsine viga küljes või lihtsalt ongi naistekad, mida suht kehvasti ostetakse? 1997. ja 1999. aasta heas korras tsikleid müüakse 30-35 000 krooniga, mis tundub justkui vähe.Ja mina kukuks küll õnnest minestusse, kui roosa tsikli endale leiaks - roosad nahkpüksid juba on.
aga kas 160 cm pikkune naine ei saagi klassikalise bikega sõita ja peabki vaid endurosid vaatama?
-
Teema algataja
infinite kirjutas:aga kas 160 cm pikkune naine ei saagi klassikalise bikega sõita ja peabki vaid endurosid vaatama?
???
Jutt käis ju sellest, et 160 cm-sele on endurode valik väike sest endurod on KÕRGED.
Ratta tüüpi valitakse ikka selle järgi kus ja kuidas rohkem sõita tahetakse.
Ise tegin oma valikud selle järgi, et kiirust nagunii eriti palju ületama ei kavatse hakata, eestimaa teise otsa ja lähemate naabrite juurde siiski vahest ehk põikaks ja kruusa peal ei tahaks ka väga abituna end tunda kuid lausa mudavurri ka just ei vaja.
Seega siis mitte päris enduuro. Mõni ütleb küll selle "funduuro" kohta pahasti, aga ise olen esialgu küll väga rahul. Ja kuna mul tasakaal enamvähem olemas, siis pole eriti hullu et ainult varbad maha ulatuvad.
Küliliasendist püsti sain teise ka iseoma ihurammuga upitatud, niiet igati paras.
Naiserahvale sobiv bike?
Aitab seal tagapingis istumisest.Otsustasin tsikli load ära teha.Milline oleks sobiv baik algajale naisterahvale?
Endal pikkust 177cm ja kaal 65kg.Hind võiks jääda 30-40 tuh.-kanti.Aidake leida palun
-
Teema algataja
Re: Naiserahvale sobiv bike?
Yamahad on suht kõik naistekad
Tegelt selliseid teemasi on suht palju ja enamasti jääb enda maitse järgi otsustada. Kas tahad baiki või nakedit(gs500 ja hornet on suht popid). Baigi kohapeal soovitaks vast CBR600't. Lihtne, vastupidav, väike ja väle.
-
Esimeseks rattaks võik soovitada miskit Yamahalt nt. R6. Hea kerge ja suht madal ratas.
Ise pole küll naisterahvas, aga alustasin kawasaki zx6r-ga. Ratas on hea madalal ning kerge kaaluga. Väga mugav oli manööverda. Tonnised raskemad ja ei olnud mul nii lihtne seal peal toimetada.
Kui hui siis mul värskelt värvitud ja carbonlookiga velgedega ratas müüa.
http://bike.motors24.ee/vehicles/264608 ... &sort=paid
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 432 korda
- Kontakt:
mobile.de-s liigub ka neid japsi speksi 400-seid rattaid. näiteks
väike ninja http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
või väike RVF http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
nad on minu arust tihti tehniliselt huvitavamad ja progressiivsemad kui nende samaealised suuremad sõsarad
-
Teema algataja
http://bike.motors24.ee/vehicles/262416 ... &sort=paid
Mul selline pakkuda.
mnjahhh...kuna tegu on ikkagi normaal-mõõtmetes inimesega, mitte päkkariga, pole ilmselt ratta (pean silmas bike´i)kõrgus ja raskus probleemiks (isegi mitte ei mõtle tonnisest suuremate rataste peale praegu ). Käi parem mõned poed/müüjad koos mõne teadjama inimesega läbi - oma tagumik (ja selg/käed) on kuningas!
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=29349
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=51738
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=34034
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=8&t=44320
Jätkaks mõnes vanemas teemas?
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Esimeseks rattaks võta kindlasti 2 pütine. Väänab madalamatelt pööretelt. 4sed mis siin välja pakutakse tahavad kõrdgeid pöördeid saada, aga algajale on see tiba keeruline. See CB 500 võiks täitsa ok olla.
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
mis krdi kahe pütane ja kohe kindlasti???
ajate algajale suht mõttetut demagoogiat. mootorattad jagunevad eelkõige tüüpideks kasutusotstarve järgi ja sealt peaks ka alustrama. kui räägid bikest siis need jagunevad touring,- ja superbike iks. ehk et mida selle rattaga peale tahad hakata? sõita niisama või teha sporti? kui niisama siis tasuks valida touring suunitlusega sportlikumat ratast mitte päris supersport bike tüüpi mis on siiski pigem spordi tegemiseks mõeldud. vahe puhtalt kasutusmugavuses ja mõistlikuses. bike tüüpi rattad on mugavad ja head väga suurtel kiirustel ja kurvilisel teel kui vaja seal kiiresti sõita. samas on nad ka jäigemad äkilisemad janusemad jne. kui soov niisama ringi sõita ja peaaegu lubatud kiirustel a ka vahest kiiremini siis oleks sobivam valik sport touring tüüpi ratas. puhtalt seepärast et sedatüüpi rattad just selleks otstarbeks tehtud ja selleks kõige mugavamad.
sport touring rattad jagunevad veel omakorda mõned rohkem sportlikuse teised rohkem matkamise poole. lisaks veel muidugi mootori kubatuur ja võimsus.
kui aga täpselt ei tea mida rattaga peale hakkad tulevikus kui sõit enamvähem selge ja load käes ja teed valla siis vali selline mis peale vaadates ja seljas istudes MEELDIB!
lisaksin veel algajale ühe mõttetera et suure mootoriga ratas on ja jääb suure mootoriga rattaks ja pea kõik jutud suure mootoriga ratta miinustest on mõttetu lalin ja möga ja samas kõik väikese mootoriga ratta miinused on kahjuks puhas tõde.
-
Teema algataja
KIBU kirjutas:mis krdi kahe pütane ja kohe kindlasti???
ajate algajale suht mõttetut demagoogiat. mootorattad jagunevad eelkõige tüüpideks kasutusotstarve järgi ja sealt peaks ka alustrama. kui räägid bikest siis need jagunevad touring,- ja superbike iks. ehk et mida selle rattaga peale tahad hakata? sõita niisama või teha sporti? kui niisama siis tasuks valida touring suunitlusega sportlikumat ratast mitte päris supersport bike tüüpi mis on siiski pigem spordi tegemiseks mõeldud. vahe puhtalt kasutusmugavuses ja mõistlikuses. bike tüüpi rattad on mugavad ja head väga suurtel kiirustel ja kurvilisel teel kui vaja seal kiiresti sõita. samas on nad ka jäigemad äkilisemad janusemad jne. kui soov niisama ringi sõita ja peaaegu lubatud kiirustel a ka vahest kiiremini siis oleks sobivam valik sport touring tüüpi ratas. puhtalt seepärast et sedatüüpi rattad just selleks otstarbeks tehtud ja selleks kõige mugavamad.
sport touring rattad jagunevad veel omakorda mõned rohkem sportlikuse teised rohkem matkamise poole. lisaks veel muidugi mootori kubatuur ja võimsus.kui aga täpselt ei tea mida rattaga peale hakkad tulevikus kui sõit enamvähem selge ja load käes ja teed valla siis vali selline mis peale vaadates ja seljas istudes MEELDIB!
lisaksin veel algajale ühe mõttetera et suure mootoriga ratas on ja jääb suure mootoriga rattaks ja pea kõik jutud suure mootoriga ratta miinustest on mõttetu lalin ja möga ja samas kõik väikese mootoriga ratta miinused on kahjuks puhas tõde.
Jutt täitsa õige! Lisan veel, et on suurema ja väiksema mootoriga ratast ei anna niisama üks ühele võrrelda - oluline on ka ratta vanus, seisukord jne. Tutikas 600 ccm ratas liigub vägagi krapsakalt edasi kui võrdlusmomendiks võtta suvaline 10+ aastat vana 1000 ccm masin.
Jutt, et 600 ccm masinaga peab möödasõitudel käike kõvasti alla lappama on tõsi, kui sa tahad teha möödasõitu teha umbes 2-3 sekundiga. Minu vähesed aastad rattal on näidanud, et eesliiklejaid suurema mootoriga ratastel jälgides näen neid 50 km/h alasse sisenedes käike alla lappamas ja sama tegemas möödasõitudel, mida isiklikult oma 600 ccm sportrattal ei näe vajalikuna teha. Ehkki ratas on ka juba 10 a vana.
Praegu on rattad niivõrd hea hinnaga, vali üks meelepärane ratas välja ning istu seljas, vaata kuidas tundub. Kui just vana masin või roller pole, ei jää ta sul niipea väikeseks.
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
no kui siin juba kõik pakkuma hakkasid,siis lisan kah http://bike.motors24.ee/vehicles/252478 ... -1996.aspx
touring ja mõnusa istumisega
mart211 kirjutas:Yamahad on suht kõik naistekad
yamu mehed on sind kunagi ära kasutanud ?
kolmas teema juba kus su yamaha viha välja loen
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.