videokaamerad kiivritel jms. → Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
kabeliwaim kirjutas:telli siis ebayst, maksa käibemaks ja tollimaks ja siis peale seda arvuta uuesti kokku. peale seda tule tee uus kommentaar. ma ütlen seda kõikke seda ainult selle pärast, et tõesti võib leida ebayst v neweggist v kuskil mujalt odavaid pakkumisi aga kui sa ei arvesta, et sa ostad väljaspoolt EU-d, siis tuleb sul tolli ja käibemaks peale ja siis pole esialgsest hinnast enam haisugi, sellel samal põjusel tundubki minu väljapakutud hind nii kõrge aga nii pea kui oled teinud matemaatikat, siis on see sooduspakkumine mitte nöörimine, kõik mis ma teeniks oleks 200 krooni ja see ainult selle pärast, et ma lihtsalt ümmardasin summa ära. peace.
Arvutasin vahepeal maksud juurde ja tulin uut kommentaari tegema. Minu toodud hinnad olid Euroopas asuvale kaubale st mingeid tolli- ega käibemakse ei lisandu. Nii et jätkuvalt saaks kaks kaamerat odavamalt kui sa pakud, kusjuures mõlemad olekid pakendis . Rääkimata kehtivast tootja garantiist ja selgest minevikust. Kui USAst osta, siis saaks vast ka alla $200 uue kaamera kätte.
Mitte et ma sooviks su businessi lõhkuda, aga annan kaasfoorumlastele kerget hinnasihti, mis teemal kõiki osapooli rahuldavaid läbirääkimisi pidada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.