MC - mida sellest arvad ja mida see sinu jaoks tähendab
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: MC - mida sellest arvad ja mida see sinu jaoks tähendab
Pean vist küll tõsiusuliste MC austajate käest vabandust paluma, kuid minu meelest on see MC teema ületähtsustatud inimeste poolt, kelle arvates tohivad klubi nimes MC tähistust kasutada ainult need klubid kelle olemus, struktuur ja juhtimine vastab ürgsete MC'de standardile (Hell Angel, Bandidos, OutLaw, ...). Eesti Vabariik on liiga väike konnatiik selliste rollimängude mängimiseks. Ma ei näe vähimatki probleemi selles, kui tsikleid armastav sõpruskond loob klubi värve kandes oma näo ja kirjutades nime lõppu MC. Olukord sarnaneb väga palju sellele, kui kunagi turumajanduse algusaastatel olid kõik eetevõtted aktsiaseltsid, vahet ei olnud kui palju omanik oli investeerinud ettevõtte loomisesse või kui suur see äri oli mõni osa neist reorganiseeriti OÜ'deks või likvideeriti üldse. Nüüd nagu püütakse sama korda luua MC vallas. Mina näen kahte võimalust olukorra muutmiseks. a) Riiklik ehk seadusandja poolt määratakse kord MC kasutamiseks. b) Subkultuurile omaselt pekstakse õige-MC kandajate poolt vale-MC kandjatelt välja igasugune MC kandmise isu. Isiklikult ei toeta kumbagi varianti ja ilmselt mõnedki klubid, kellel on sisu rohkem kui vormi, distantseerivad ennast sellest temaatikast üldse.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.