Ringrajahooaeg 2010
Re: Ringrajahooaeg 2010
ArgoE kirjutas:Minu arust peaks tänavaklassis tänava gondel olema kohustuslik. Tsikkel peaks ikka stock olema, Maarja sõidab rookit peaaegu stock rattaga. Kust siis kriips tõmmata rooki ja tänava klassi vahel ?
ma jällegi ütleks, et minu meelest võiks rinkagondel või vähemalt alt kinnine gondel olla tänavaklassis kohustuslik. mina ei saa sellest aru, et kui tänavaklass pannakse nädalavahetusel sõitma võidusõiduklasside vahele, siis miks teistel peab olema alt kinnine gondel, et õli rajale ei satuks, ja tänavaklassil ei pea. nagu tänavaklassil õlisid sees poleks! soomes nt on tänavaklassile teised ajad võidu sõitmiseks, alt lahtist gondlit ei talu keegi samal nädalavahetusel.
ja rinkagondliga on odavam kukkuda!
kriips läheb kiiruste-oskuste vahel ja, et Rookie's võib olla asju, mis tänavaklassis ei pea. see et mul pold, on puhtalt mu oma koonerlus tänavaklassis on ju ka rehviküsimus, vihmarehve pole, sõidad tänavarehviga olenemata ilmast.
ühesõnaga tänavaklassis tohib olla 2osaline kombe, peab olema tänavarehv ja võib olla tänavagondel ja väga kiired seal sõita ei tohi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.