Rajale sõitma
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: Rajale sõitma
Kuna plast on plast siis mul tekkis selline idee, et kui üldse rajale minna kas täitsa ilma gondlita ei lasta peale? Kokkumispunnid ja muu mudru külge ja minekut ! Või mis tea arvate, sest kui aus olla siis ega see plastik midagi päästa.
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Dali kirjutas:samaldane küsimus oleks GSX-R 1000 K6 rinkagondlite kohta...kas kellelgi on pakkuda või kust uurida ja palju maksavad.
Plastikuid saab siit : http://www.veltmotocenter.ee/index.php? ... ,1318,1319
Psaiko kirjutas:UMMI kirjutas:Psaiko kirjutas:Ain mis sa kilkad siin! Sina TÄNAVAKLASSI EI MAHU, sa sõidad liiga hästi! Sinna mahume meie Ummiga. Varsti peaks hooaaja avapeo peale mõtlema hakkama
Õige tähelepanek , Ainiga pole huvitav koos sõita
ja see avapidu on hea mõte
Ma siin enne aastalõppu ostsin veel väikese aktsiisiga odavalt viin kah kokku
Peamõte on väga hea ju Saab enne hooaega kokku siis saab arutada sõiduvärki ja lubada igasugu lubadusi
. Oleksin ka käpp kui kutsutud olen
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
makuke kirjutas:Kuna plast on plast siis mul tekkis selline idee, et kui üldse rajale minna kas täitsa ilma gondlita ei lasta peale? Kokkumispunnid ja muu mudru külge ja minekut ! Või mis tea arvate, sest kui aus olla siis ega see plastik midagi päästa.
Minu teada peavad olema mootorrattal plastikud peal, sest peab aru saama mis raataga on tegu. Aga mina võin selle koha epalt eksida, olen kuulnud kuskilt seda.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
aingb kirjutas:ok mehed kimajad, aga nii huvipärast küsin, kas keegi oskab ehk soovitada, kuskohast võiksin oma diivanile rinkagondlid soetada. Ebayst jäid kuskilt silma hongkongikad a´la 150 neala ja üles.
Rinkagondli komplektid ilma sabata 2990.-eek koos km-ga minu käest. On TL-ile ja paljudele ratastele on ning hind kõigil sama. Mingi väike osa on mul veebis üleval aga uusi praegu juurde panna ei saa.... miski serverikala.
http://www.dragbike.ee/pood/?p=1&id=40
tramm66 kirjutas:aingb kirjutas:ok mehed kimajad, aga nii huvipärast küsin, kas keegi oskab ehk soovitada, kuskohast võiksin oma diivanile rinkagondlid soetada. Ebayst jäid kuskilt silma hongkongikad a´la 150 neala ja üles.
Rinkagondli komplektid ilma sabata 2990.-eek koos km-ga minu käest. On TL-ile ja paljudele ratastele on ning hind kõigil sama. Mingi väike osa on mul veebis üleval aga uusi praegu juurde panna ei saa.... miski serverikala.
Selge, krt see ju tip-top hind.
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
mehed kotkad tundub et rinkakondlid hakkavad popiks minema. kuidas plaanite rajaäärde jõuda rattaga tulevikus? kas ehitate tuled külge või läheb treilerdamiseks. mul endal plaan mingid tuled panna a praegu plaan lõppebki seal "mingid" juures. kas keegi on uurind millised peavad olema. näiteks kas piisab pargist ja lähitulest või peab kaugtuli kah olema vms. samas kui vaadata sepa ratta "tänavaseadet" mingi suvaline lisa-, udutuli gondli [Motobot: õige on "gondli"] külge monteeritud ja minuteada pole tal mentidega seepärast probleeme olnd siis tundub et piisab kui taskulamp teibiga külge tõmmata. ühesõnaga kuidas teha nii et kindlalt trahvi ei peaks maksma. ma kunagi sain omavolilise ümberehituse eest ja puuduva e tähise eest jms sellise rehvijooksu hinnas litaka. enam ei taha.
võiks ju ka seadust lugeda a juriidiline tekst oma imalas sõnastuses võtab tuju ära ja foorumis teiste targemate käest uurida palju mugavam.
Kahju muidugi et see tävaklass stardib ainult kahel nädalavahetusel . Ei anna nagu hooaja mõõtu välja eriti
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 17
- Tänatud: 7 korda
Mina tegin endale ise tuled rinkagondlisse,hetkel mul ees ainult lähituli ja park.Vaatab kui väga halvasti näitab pimedas siis võib ka kaugtule külge aretada,panen paar pilti ka,ise kavatsen küll ise kohale sõita sellepärast sai ka tuled sisse ehitatud.
Kuid siit jälle ka küsimus,nimelt mul ees ja taga WP võistlusamordid,eelmise omaniku poolt külge aretatud et kas nendega võib üldse tänava klassis sõita?
Esituli ostetud dragbikest,tagatuli motodepoost ja suunad ka.
Dragbike esituli näitab üllatavalt hästi pimedas,kindlasti parem kui mingi autopoest ostetud udutuli.
makuke kirjutas:Kuna plast on plast siis mul tekkis selline idee, et kui üldse rajale minna kas täitsa ilma gondlita ei lasta peale? Kokkumispunnid ja muu mudru külge ja minekut ! Või mis tea arvate, sest kui aus olla siis ega see plastik midagi päästa.
ega plastik millegi päästmiseks pole Plastik peab olema. Number käib ka plasti külge. ja usu, ilma esimese gondlita sa ei taha sõita ka nagunii
IZH kirjutas:Kuidas nende võistlusnumbritega lood on,kas terve üks hooaeg sama number?
Võid iga etapp eri nr-ga ka sõita, peaasi, et see vaba on, reg.avaldusele kirjutad oma võistlusnumbri..
franz125 kirjutas:Mille poolest erineb C-klass Tänavasõidu klassist(pole vaja splintida-stoperdada
)?
nimevahe ilmselt
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
aimar12 kirjutas:Kahju muidugi et see tävaklass stardib ainult kahel nädalavahetusel . Ei anna nagu hooaja mõõtu välja eriti
Vist ikka 3-l võistlusel,5-6 sept.on kaks eri etappi.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
franz125 kirjutas:aimar12 kirjutas:Kahju muidugi et see tävaklass stardib ainult kahel nädalavahetusel . Ei anna nagu hooaja mõõtu välja eriti
Vist ikka 3-l võistlusel,5-6 sept.on kaks eri etappi.
jah , kirjutasingi nädalavahetusel
aingb kirjutas:Rinkagondli komplektid ilma sabata 2990.-eek koos km-ga minu käest. On TL-ile ja paljudele ratastele on ning hind kõigil sama. Mingi väike osa on mul veebis üleval aga uusi praegu juurde panna ei saa.... miski serverikala.
mul oleks vaja zx10 r gondlit 2009 a
tel.56 452 700
KIBU kirjutas:Postitaja KIBU » N jaan 28, 2010 12:27
ärge poisid soiguge Ainiga on just hea koos sõita - kunagi ei tolgenda jalus.
Kibu , mina sind see aasta enam käima ei tõmba , osta uus aku omale
tel.56 452 700
-
UMMI kirjutas:KIBU kirjutas:Postitaja KIBU » N jaan 28, 2010 12:27
ärge poisid soiguge Ainiga on just hea koos sõita - kunagi ei tolgenda jalus.Kibu , mina sind see aasta enam käima ei tõmba , osta uus aku omale
perse see aku ma ostsin uue tsikli!
-
IZH kirjutas:Mina tegin endale ise tuled rinkagondlisse,hetkel mul ees ainult lähituli ja park.Vaatab kui väga halvasti näitab pimedas siis võib ka kaugtule külge aretada,panen paar pilti ka,ise kavatsen küll ise kohale sõita sellepärast sai ka tuled sisse ehitatud.
Kuid siit jälle ka küsimus,nimelt mul ees ja taga WP võistlusamordid,eelmise omaniku poolt külge aretatud et kas nendega võib üldse tänava klassis sõita?Esituli ostetud dragbikest,tagatuli motodepoost ja suunad ka.
Dragbike esituli näitab üllatavalt hästi pimedas,kindlasti parem kui mingi autopoest ostetud udutuli.
tramm kas sul on veel selliseid koos pargiga lähitulesid nagu eeltoodud alpumis pildilt paistab?
-
- Tsikkel: VTX 1800
- Tänatud: 1 kord
KIBU kirjutas:UMMI kirjutas:KIBU kirjutas:Postitaja KIBU » N jaan 28, 2010 12:27
ärge poisid soiguge Ainiga on just hea koos sõita - kunagi ei tolgenda jalus.Kibu , mina sind see aasta enam käima ei tõmba , osta uus aku omale
think positive
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
KIBU kirjutas:tramm kas sul on veel selliseid koos pargiga lähitulesid nagu eeltoodud alpumis pildilt paistab?
Nonahhhhhui vaja Sulle esituld.. sõida selle järgi.....
-
sepp kirjutas:KIBU kirjutas:tramm kas sul on veel selliseid koos pargiga lähitulesid nagu eeltoodud alpumis pildilt paistab?
Nonahhhhhui vaja Sulle esituld.. sõida selle järgi.....
![]()
aaa muidugi paadinali! ai krt sepp sul ikka pea lõikab nagu pardi perse vett kohe tabasid momendi ära. paadinali sobis küll praegu nagu maasikas karule perse! vana mees juba a näe ikka terane
KIBU kirjutas:Postitaja KIBU » N jaan 28, 2010 22:43
UMMI kirjutas:
KIBU kirjutas:
Postitaja KIBU » N jaan 28, 2010 12:27
no siis pole mul küll rajal enam teha miskit, otsn mingi uue hobi , nt ostan enduuro
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:KIBU kirjutas:Postitaja KIBU » N jaan 28, 2010 22:43
UMMI kirjutas:
KIBU kirjutas:
Postitaja KIBU » N jaan 28, 2010 12:27
no siis pole mul küll rajal enam teha miskit, otsn mingi uue hobi , nt ostan enduuro
krt jah KIBUL on jah uued aerud ja puha, selle järel on mul ilgelt huvitav ennast pikali visata jälle. Kaks ringi gondleid ja igast nänni veel sai kah! Me käisime pundiga aitasime kenasti käru peale panna, et ikka tal koju jõudes juppe oleks:D
Matilt lähen võtan rinkagondlid küll ära kevadel ja kukkumispunnid on kah vaja juurde kruvida vist, enne peab ainult II käigu sebima!
tramm66 kirjutas:aingb kirjutas:ok mehed kimajad, aga nii huvipärast küsin, kas keegi oskab ehk soovitada, kuskohast võiksin oma diivanile rinkagondlid soetada. Ebayst jäid kuskilt silma hongkongikad a´la 150 neala ja üles.
Mati, samas oleks mul saba kah vaja!-on võimalik? Kas sinu kaudu 2002 R1 vahepuksi, et käigud panna ülevalt alla liikuma, saab?
-
- Kontakt:
Ikka saab, kõikide mudelite sabad maksavad ühtemoodi 1599.- koos käibekaga ja käigureverseid teen oma töökojas ise (tuleb rattaga meilt läbi astuda).
Edaspidi katsume asju ajada kasutades ES, e-post või tel. - muidu kisub teema risuks ära...
-
krt ons sel käikude teisipidi lülitusel jumet? sesmõttes et kas igaljuhul on jumet kohe sisse harjutada esimene üles järgmised alla või on see individuaalne et mõnele sobib mõnele mitte?
kui teistpidi lülitus parem on miks siis supersport rattad juba tehasest niimoodi ei tule?
-
Rajal on igal juhul mugavam. Näiteks paremkurvist väljudes on teinekord vaja kaldes käiku vahetada, "tagurpidi" süsteemiga on see tunduvalt mugavam, ei pea jalga käiguhoova alla liigutama, vaid saad kohe lihtsalt peale vajutada. Ja see ümberharjumine pole üldse nii raske kui alguses arvata võiks.
-
- Kontakt:
See ongi individuaalne asi sest asja praktilisele küljele on mõlemal variandil poolt ja vastuargumente. Ise kasutan näiteks õigetpidi varianti.
-
Karupoeg puhh kirjutas:Rajal on igal juhul mugavam. Näiteks paremkurvist väljudes on teinekord vaja kaldes käiku vahetada, "tagurpidi" süsteemiga on see tunduvalt mugavam, ei pea jalga käiguhoova alla liigutama, vaid saad kohe lihtsalt peale vajutada. Ja see ümberharjumine pole üldse nii raske kui alguses arvata võiks.
krt enne kurvi käiku alla vahetades tundub kah oluliselt mugavam vajutada kui tõmmata. ilmselt peab mugavamaks tegema selle vahetuse mis rohkem tähelepanu röövib või on point puhtalt vahetamise kiiruses?
KIBU kirjutas:krt enne kurvi käiku alla vahetades tundub kah oluliselt mugavam vajutada kui tõmmata. ilmselt peab mugavamaks tegema selle vahetuse mis rohkem tähelepanu röövib või on point puhtalt vahetamise kiiruses?
enne kurvi, pidurdades, oled nagunii püstiasendis, lihtsam jalaga üles tõmmata kui sirgel kõhuli olles kiirendamisel hakata alt-üles tõmbama.
U-kurvi keskel vahetan mina nt käiku, ei kujuta küll ette, kuidas seda teha kui peaks jalga hoova alla toppima, tsikkel on siis kaldus ka ja jalg võib lihtsalt minna vastu maad ja aiaiaiai
loomulikult on ka pidurdades kergem alla taguda, aga kõike korraga ei saa
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.