Kukkumine ja taastumine

Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Re: Kukkumine ja taastumine

Lugemata postitus Postitas No_name »

Võin enda kogemustest pajatada. Augustis oli laks. Reka keeras ette ja käsi sai kannatada. Labakäes kokku 4 murdu. Sõrmeluud läksid kiiresti aga need luud mis nukkidest randme juurde jooksevad, nendega siiani jama. Peale laksu olid kolm pikemad sõrme ühe pikkused. Pandi rapla haiglas kipsi ja öeldi ,et paraneb. Magada ei saanud, käisin kiirabis süste saama. Oli aruda saada ,et asi õige pole. Läksin linna, seal pandi koha erakorralisse ja lõikusele. Metall läks sisse. (rapla haiglasse ei soovita ma mitte mingi murruga minna). Peale oppi sõin valuvaigisteid ja lamasin voodis. Kips oli kuu aega. Peale seda ravivõimlemist 4x nädalas. Sõrmed ei liikunud üldse, neli sõrme sain kiiresti liikuma. Keskmise sõrmega oli/on/ ja vist jääb ilge jama. Ei taha ta liikuda. Ca 10kraadi vist tuleb. Läksin uuesti opile kus metall välja võeti, sest segas liikumist. Nüüd käin siiani taastusravis, väga vaikselt tuleb. Üks sõrm ei taha nukkidest liikuda. Öeldakse ,et edusammud, kuid ma töövõimetu sisuliselt. Õnnetusest siiani olen kaotanud kehakaalus. Enne olin tugeva kehaehitusega, nüüdseks aga lihased taandunud, sest midagi käes hoida ei saa. Ujun nädalas 5km ja tervisesporti kuid asi pole ikka see. Igastahes väga piinarikas ja vaevaline taastumine, minu elujärjele pani igastahes kõva põntsu. Taastumine veel kestab ja ei teagi, kas saab asja. Igastahes mina loodan, sest kui ei loodaks, sisendaksin ainult negatiivsust endasse. Taastusravi 225kr tund, kuna mina olin kannataja maksab kindlustus. Siiski minu käsi vigane ja jube vaevaline see värk.
Tervitused rekajuhile, kes ei näidanud suunda ja peeglisse vaadata ei viitsinud, sest tal on 30 aastat staazi.

Rait

Viimati muutis No_name, 26 Jaan 2010, 18:37, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”