Nokia Maps

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
torupill
Tsikkel: MGv50

Nokia Maps

Lugemata postitus Postitas torupill »

Nokia teatas, et edaspidi mobla navirakenduse eest raha ei küsita. Teatavasti omab see ettevõte juba mõnda aega tuntud kaardivalmistajat Navteq-i. Seega - neil on pädevad kaardid maailma arenenud osa kohta. Ja need töötavad tasuta sinu Nokia telefonis.
Kas see on navitootjate lõpu algus? Vt. ovi.com

twist the throttle and it all makes sense...

zx12r

Re: Nokia Maps

Lugemata postitus Postitas zx12r »

See tarkvara töötab telefonis täitsa hästi. Mõni lisafunktsioon on lisaks vanale Nokia Maps programmile juureski. Euroopa kaardid on kah küllaltki täpsed minu senise kasutamise põhjal. Hollandi väikesed tänavad kuskil külakeses vastasid kõik kenasti kaardil näidatule aga Kreetal, kus ühest mägiteest oli vihmaga lõik ära uhutud nädal enne meie sinna jõudmist ning seega teed ei olnud - seda veel ei olnud kaardil...

Kasutaja avatar

Karutapja
Tsikkel: EuroPannoonia

Lugemata postitus Postitas Karutapja »

Kas keegi teadja oskab kommenteerida, et kas tasuta navigeerimine pädeb ainult uutele telefonidele (Nokia X6, Nokia N97 mini, E72, E55, E52, Nokia 6730 classic, Nokia 6710 Navigator, Nokia 5800 Xpressmusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia 5230) või õnnestub seda pookida külge ka näiteks E66-le. Mulle jäi mulje, et vanematelt GPSi sisaldavatelt (näiteks seesama E66) telefonidelt tahetakse ikka rahalist navigeerimist.

Kasutaja avatar

ziim911

Lugemata postitus Postitas ziim911 »

minu e66 peal töötas kenasti ja tasuta.

Suzuki Kingquad 700 - >Suzuki gsx-r 600 K5 - > BMW G650GS -11
Kasutaja avatar

fishbone
Tsikkel: Emmaljunga Mondial Duo Combi '

Lugemata postitus Postitas fishbone »

Tervist

Üldiselt töötab eelpool mainitud telefonides.
Nokia ametlik koduleht http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps

Omal kogemus E51-ga.
Kodulehelt valides E51 - saad endale tõmmata Maps 2,0 - ehk siis tasuline navi teenus ja see 3,0 versioon ei ole Nokia E51-ga ühilduv.
Interneti avarustes oli teksti, et beeta versioon töötas aga nüüd kui soft välja tuli - ei tööta :wack:

Suhteliselt kaval võte - tahad Navi - osta meie uus Nokia.

Delta-->Yamaha XT600 '92-->Honda Varadero XL1000V '01-->Emmaljunga Mondial Duo Combi '11
Kasutaja avatar

Karutapja
Tsikkel: EuroPannoonia

Lugemata postitus Postitas Karutapja »

ziim911 kirjutas:

minu e66 peal töötas kenasti ja tasuta.

Kas kindel, et see polnud mitte aastane litsents, mille said telefoni ostmisel kaasa ning mille saad enda piirkonda (algselt oli näiteks Eesti (või Baltikum, enam ei mäleta)+osa Soomet, hiljem terve Euroopa) aktiveerida ? See toimis mul kah kenasti, aga aasta sai täis ja nüüd soovitab uus litsents oska (kusjuures tõesti, nokia telefon soovitab litsents osKa, mitte osTa :P).

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”