Esimese ratta jaoks abi?
-
Erkired
Teema algataja
Re: Esimese ratta jaoks abi?
Hitchiker kirjutas:Noh siinkohal ma natuke väitleks GSR suhtes, olen sellega 3 aastat sõitnud ja ei kurdaks, et lahjaks jääks. Tipuks sain 233 km/h. Peamised vead on GSR puhul - ebamugav sadul ja kallis kukkumine, viimasel puhul on kindlasti abiks kukkumispunnid paigaldada. Küttekulu on normaalselt kuskil 6 l/100 aga noh see sõltub sinust endast. Horneti mootor on arvatavasti vastupidavam ja hind ei kuku nii kiiresti. 2006 GSR-i puhul on turvakaalutlustel tehtud sihuke vigur, et laupkokkupõrke puhul murdub esihark prillide juurest pooleks, uuematel mudelitel on seda täiustatud. Kuna jutt on esimesest rattast, siis ma võtaks üldse midagi natike odavamat harjutamiseks, peamised laksud tulevad ikka esimese rattaga ja kui sa laksti 60 k kaotad, siis kahju ka nats, võta parem miski 20 -25 k eest CB500, ja vaheta see järgmine hooaeg välja.
Kuna ma kiirust väga taga ei aja siis ilmselt ei ole sel tipul väga vahet. Laksudega ütleks ka nii, et tuleb mõistusega sõita. Muidugi võib kõike juhtuda aga siiski.
Point on natuke ostu juures see ka, et tahaks korralikku ratast millega sõita, mitte pidevalt midagi juppe osta ja putitada. Mis muidugi ei tähenda, et 25 tuhandene ratas hirmsasti putitamist vajaks. Ühesõnaga hetkel on siit abi kõvasti tulnud. Tuleb paar päeva ilmselt asjal seedida lasta ja vasikavaimustus maha jahutada, siis edasi mõelda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.