rattaga juhtunud huumor:)
-
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 21 korda
- Tänatud: 39 korda
- Kontakt:
Re: rattaga juhtunud huumor:)
kah mõned algaja naljad siis.
Esimene - suretusnupp põhiline, kesklinnas tuli mu juurde siis keegi naisrattur ja näitas, et näe, siin on nupp - see punane - et kui tahad käima saada siis pane ON asendisse. Üldse ei olnud selline tunne, et vaju häbi pärast maa alla.
Järgmine laks - ilus suvine päev, läksin sadamasse, et paadiga tiirule minna. Mootor hakkas lahe peal kütust lekkima ja jäime siis paadiga pimeda peale. Visiir oli 100% must, mis päeval sai ette pandud ja õhtul hakkas vihma sadama - tulemuseks see, et sõitsin mööda pirita teed mingi 20 km/h linnapoole ja kadriorus oleks peaaegu ära eksind, krt isegi bike juhtrauda ei olnud näha. Aga ära sai sõidetud.
Kolmas - järgmine päev pärast jaanipäeva - hiiumaalt siis tagasi mandrile tulek. Olin hommikul vist esimesi linnukesi, kes pesast välja lendas ja hakkas halli taeva taustal kodupoole lendama. Sörts enne sadamat kadalipp eesti finest meestest ja naistest, kes küll käsivad sul pilti näidata ja küll mingit pulka imeda ja kui sa jorised sis pistavad su mingisse puuri teistele näitamiseks. Aga mina, peale väikse ebameeldiva intsidendi seal nende inimeste vahel, hakkasin vastu turtsuma, kui näitasin lubasid ja mind ei usutud, et see ikka mina olen. Läksin juba täiega õhku täis, krt, nagu mida, kamooon, kunagi pole niimoodi nagu nusserdama hakatud, mis siis nüüd - ausalt ei usu v? Siis lõpuks naisterahvas selgitas, et :"noormees, teil küll ilusad silmad aga ülejäänud kiivri alt ei saa väga aru, kes seal on!" -
Teised olid joond õhtu läbi aga mul oli vist pohmakas - igaljuhul järjekordselt täiega maaalla vajumise tunne oli.
Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.