Matkaplaan 2010
Re: Matkaplaan 2010
kiidrockk kirjutas:laevaga minemise miinus on minu arvates see, et itaaliasse/horvaatiasse jõuda peab ikkagi terve saksa läbi sõitma (palju km??) ja seega tuleb ikkagi kolm päeva kokku = sama mis mööda maad.
Parandage kui olen eksinud.Minu arvutuste järgi tuleb: ütleme münhenisse ratta saatmise (<4000eek) ning kohale lendamise (1500eek) summa u. 1000..1500eek suurem kui mööda maad kolm päeva sõita; ööbida (2 korda); toit (3x3korda päevas)- lisaks veel teised liikluse ohud ja piiratud puhkuse pikkus (lennates võidad 4 päeva- arvestades, et minnes ja tulles läheb 2x1päev päev lendamise ja saksast välja/siise sõitmise peale.
Püüan veits selgitada toodud summasid:
NB: arvutame ühe otsa kulusid (TLN - Münhen)
- 4000eek = ratas asub kauba terminalis, tsiklile võib külge jätta kastid ja pakid (seega ei pea lennukiga midagi vedama). loomulikult on võimalus, et midagi kaduma läheb (ümber tsikli ja pakkide tuleks tõmmata kõvasti pakkekilet- teha fotod igast küljest ja tsikkel paigutada vastavale raamile)
- 1500eek = lend TLN - Münhen
- 500eek = takso lennujaamast kauba terminali.
KOKKU: 6000eek.
Need kes sõitnud vastava otsa (2500km) võivad parandada:
- 3000eek = bensiin 2500km; 6l/100km; 20eek/l
- 1000eek = ööbimine 2ööd; 30eur/öö
- 500eek = söömine 2 päeva x 3 korda
- 500eek = rehvide kulumine arvestatud 20% uue rehvi hinnast.
KOKKU: 5000eek
Laev võiks jääda tõesti välja. Siin olen nõus, et parem sõidaks tsikkliga kui laevaga (27h).
aastal 2008 sai ratta 4000eek saksamaale.
Tänaseid võimalusi ei ole veel uurima asunud- siit ka üleskutse kõigile kes omavad vastavat infot/kontakte need siia üles riputada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.