Matkaplaan 2010

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Re: Matkaplaan 2010

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

kiidrockk kirjutas:

Minu arvutuste järgi tuleb: ütleme münhenisse ratta saatmise (<4000eek) ning kohale lendamise (1500eek) summa u. 1000..1500eek suurem kui mööda maad kolm päeva sõita; ööbida (2 korda); toit (3x3korda päevas)- lisaks veel teised liikluse ohud ja piiratud puhkuse pikkus (lennates võidad 4 päeva- arvestades, et minnes ja tulles läheb 2x1päev päev lendamise ja saksast välja/siise sõitmise peale.

Arvutused ei pea paika. Mööda maad on oluliselt odavam, ainuke kokkuhoid lennukiga on aeg ja ilmselt ka mugavus (kuidas kellelegi, mulle näiteks meeldib rohkem tsikliga sõita :D ). Olen seda läbi teinud mitmeid kordi, nii tsikli, kui ka autoga. Vahepeatuste hotellideks Etap või F1, kütuse hind Lätis, Leedus ja Poolas enam-vähem sama, mis Eestis ( http://www.energy.eu/#prices ), söök Poolas odavam (ja ka parem), Läti- Leedu sama, Saksas sõltub, kus ja mida sööd. Oletan, et tsikli keskmine kütusekulu jääb ka sinna 5 l/100km kanti (vähemalt minu rattal Yamaha FJR1300A see on selline) Loomulikult ei arvestanud ma siia tsikli rehvide kulumist ja muid hoolduskulusid, aga need on iga tsiklireisi loomulik osa. Ja pole see Poola läbimine nii vaevaline midagi, kui mõned seda arvavad. Teed on tänasel päeval juba ok ja liikluskultuuriga harjud kiiresti 8) Olles kasutanud kõiki erinevaid variante alpidesse jõudmiseks (läbi Rootsi, läbi Poola, laevaga otse Rostocki), ei suuda ükski teine alternatiiv hinnaga lüüa. Kusjuures kõige hullem kogemus on laevaga sõit, kus sul 27 tundi pole sisuliselt mitte midagi muud teha, kui kuskil baaris raha kulutada või kajutis magada :?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”