Streetfighter Mild Black AndrusB
Moderaator: Moded
Re: Streetfihgter Mild Black AndrusB
Muidu moto.kalev.ee 09.jaanuari numbris 17 on selle ratta ehitusest pikalt-laialt kirjutatud.
Ilus ratas, väga kuri aga kas esiots jääb nii?
On kuskilt jäänud nagu meelde ja albumis oli ka sellest GS'ist pilte Sul, et see on olnud sinu ratas jah? Kui aus olla meeldis GS rohkem, kohe vägaa ilus .
edu
Mulle meeldib selle ratta hääl. Mõnus.
Omaltpoolt kiidaks, et väga kõva ratas näeb välja ja loodetavasti näeb selle ratta arengut ka edaspidigi siin foorumis.
Ise proovin kevadepoole Andrusb sõitudest osa võtta(kui ta ikka viitsib neid teha) ja loodetavasti ratast laiviski näha.
Ratas väga viis loodan suvel kuskil oma silmaga ka näha
Edu!
Markku
-
- Tsikkel: GSX750F Rull
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 11 korda
Re: Streetfighter Mild Black AndrusB
küsiks siis kohe ära , et kuidas sa ketiga tegid , et see 180 tagarattast mööda mahtus?Või oli kohe kett piisavalt kaugel?

viewtopic.php?f=14&t=63168&p=794583#p794583
Kristo
Väga ilus ratas
Plaan endale ka kunagi midagi sarnast ehitada. Palju selline tegemine sul maksma läks, kui saladus pole(PM)?
jyrka88 kirjutas:Väga ilus ratas
![]()
Plaan endale ka kunagi midagi sarnast ehitada. Palju selline tegemine sul maksma läks, kui saladus pole(PM)?
Kuskil olen lugenud, et see ratas on suhteliselt väikse eelarvega ehitatud! Aga jah eks seda raha saab ikka lõputult ühte fighterisse panna
1000eur on veel mõeldav aga räägi mis plaanid sul selle 2000eur-iga on?
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
Tagapütt ja esituli ära vahetada saaks veel ilusama ratta,,,muidugi vaeva on nähtud respect
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
Kuidas ülevaatusega lood on kas on teh.passi mingi märge ka sisse kantud?
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Milleks? Raami geomeetriat ei ole ju muudetud.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
tali kirjutas:Milleks? Raami geomeetriat ei ole ju muudetud.
Kui gondlid ja kõik muu kraam ära vahetada, ilma raami geomeetriat muutmata, siis ei ole tegemist ümberehitusega?
Nõuded mootorsõidukile ütleb, et sõiduki kere peab olema komplektne ja nõuetekohaselt kinnitatud (grupp 6 - veermik ja kere).
See kehtib ka mootorratastele (L kategooria).
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Aahh Andrus B. Kui ülevaatuse tulemuses kahtled, ära hakka suvaliselt katsetama! Võta minuga ühendust! Kõik ülevaatajad ei taha oma võimu näidata.Aga ma ise ei ole ülevaataja!
siis läks isegi hästi võrreldes mis minult kõik nõuti Mõõdulindiga kutt mõõtis kõik asjad üle suundade kauguse, isegi lenksu laiuse.
-
Seoses dokumentatsiooniga, siis küsiks, et kas ARK's pidi ka mingisuguseid ümberregistreerimisi või asju tegema, et rattaga legaalselt tänaval liigelda(v.a. värvimuutuse ümberregistreerimine, kui see teostati)? Lisaks kas politseionud TÜV'd ei taha ära võtta kui kinnipeetakse ja pilk dokumentidesse heidetakse? Teadupärast pidavat nad autode kallal igasugu väikeste ümberehituste pärast TÜV'le küüsi taha ajama.
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
-
- Tsikkel: roheline
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 30 korda
Ega sa ei ole Vapori tahhokat täpselt näitama saanud?
Ma ise mõtlesin sellele, et äkki sa saaks võtta originaal tahhoka impulsi, aga see on veel järele proovimata.
Tere
Mis plaanid tagakiige ja veljega on, kas monokiige või miskit muud erilist?
Terv
Markku
sellest veljest ma küll hästi aru ei saa tundub et tegu on auto veljega kas läheb cbr-le alla mul täpselt sama yoshi pütt v4 peal teeb super häält
AndrusB kirjutas:Tere!
kui kellelgi on käepärast CBR 900 RR "95 elektriskeemi , võib seda mulle saata,
või viidata kust kohast saab
Andrus
Siit peaks leidma (kui täpselt õiget aastat ei leia, siis 95% osas sobib ka mõni teine aasta):
http://www.fireblades.org/forums/honda- ... 900rr.html
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Idee on kift, et ketiratas ja pidur, aga reaalselt see õline ketiratas sul pidurdama vist ei hakka?? Lihtsalt minu mõte. Kui juba mootoriõliga pidurikettad kokku teha sisi annab ikka head pidamist sada, omal järgi proovitud. Samas kui kasutad ketivaha või ketiõli siis see satub kindlasti ka supportisse ning kolvid võivad kinni kiiluda suurema tõenäosusega. Idee on kift, jätka!
AndrusB kirjutas:Ketiratas on ka piduri ketas.
kas see pidurikettaks liiga pehme pole?
makuke kirjutas:Idee on kift, et ketiratas ja pidur, aga reaalselt see õline ketiratas sul pidurdama vist ei hakka?? Lihtsalt minu mõte. Kui juba mootoriõliga pidurikettad kokku teha sisi annab ikka head pidamist sada, omal järgi proovitud. Samas kui kasutad ketivaha või ketiõli siis see satub kindlasti ka supportisse ning kolvid võivad kinni kiiluda suurema tõenäosusega. Idee on kift, jätka!
Kasutasin kunagi ketimäärdeks "dry lube"t. Ei ole enam meeles (pean laboris vanad potsikud üle vaatama), kas Shell või Delo või mis see täpselt oli, aga tooted olid
umbe hääd. Ketil eriti piinlikult pestud iga rulliku vahelt viimnegi tolm välja, siis sutsaki-sutsaki aerosoolist rahulikult rull-rulli haaval kogu kett üle käia ja lasta
taheneda. Et siis tootel märgaine auraks, järele jäi keraamiline kiht rullide-tihvtide vahele, tihendusrõngastele ohutu, silmale praktiliselt nähtamatu, ei kleebi
midagi külge, nagu sihke nanotehnoloogiline värk. Super Tenerega kannatas sõita vihmas-poris-tolmusel kruusal-soos-igal pool, ja oli umbe hää. Soost või muidu
sitast välja jõudes lasid hoo üles ja sodi lendas lihtsalt minema, aga see keraamiline kiht jäi ikka alles. Muidu kaaslased iga tankimine matkamisel ikka määrisid ketti ka, mul oli savi. Sitem pool on see, et pole meil neid tooteid kohanud, sai saksast toodud. Vaatan homme üle, mis asjad olid, aga toimisid tõepoolest uskumatult, peaks töötama ka kooslusel ketas-hammakas.
ints97 kirjutas:Sitem pool on see, et pole meil neid tooteid kohanud, sai saksast toodud. Vaatan homme üle, mis asjad olid, aga toimisid tõepoolest uskumatult, peaks töötama ka kooslusel ketas-hammakas.
Need tooted on Eestis olemas,Saksa firma Würth toob neid maale,Würthil on müügiesindused kõigis Eesti maakonnakeskustes http://www.wuerth.ee/, ise olen mitu hooaega Würthi kuivmääret (dry lube) kasutanud,olen rahul.
Edu!
Ka meil on olemas spetsiaalne ketimääre Mootorrattale... ja ka matkameestele on pisike 56 ml keti õli, mis on taas täidetav suurest pudelist (eelis: ei pea suurt 500ml pudelit kaasas tassima)
Aga teema juurde, Miks sa taga ratta õmber ehitad sellise süsteemi peale, mis see sulle juurde annab või mida see paremaks muudab ?
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud