Rumalad küsimused
-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Re: Rumalad küsimused
kana kirjutas:Loff, mõtle, kui palju inimese jalg kaaluda võib ja mida selle raskuse etteviimine tekitada. Sellest on siin kuskil varem kirjutet, aga ma ei leidnud üles, liiga palju on selleks juba rumalaid küsimusi olnud
Minu rumal küsimus: sõidad jalgrattal külavaheteel. Tulevad koerad (tahavad ilmselt väga rattaga sõitma
), hauguvad ja teevad nägu, et võtavad kohe säärest kinni. Kas motikaga on sama kogemus või on penidel motika vastu veidi enam rispekti? Meil oli kunagi shoti lambakoer, kes autode ja traktoritega lärmates kaasa jooksis, aga ei mäleta, et oleks näinud mõnd ratturit tema käes plindris.
Mina arvan kui koer on LOLL siis ei "rispekti" ta ka tsikleid jms suuremaid sõidukeid.
Mu sõber maal sõitis üle koera pea, mille tagajärel pidid koera maha laskma sest vigastused olid liialt suured.
Nimelt aeglaselt sõites jooksis koer haukudes mootorattale vastu ja hammustas esirattast lõi hambad nii sügavale sisse et jäi hammastega kinnija nii peadpidi käiski M'i ratta alt läbi (alumine lõualuu oli täiesti pooleks ja kaela luu sodi)
Mul suvila "koperatiivis" oli loll peni kes koguaeg haukudes vastu jooksis Jawale, olenematta mu kiirusest. Nii ta külje kaitserauaga mööda pead sai, jäigi teeserva vedelema, mõne minuti pärast toibus ja pani kodupoole. Mingi nädala otsa sai rahus liikuda kui oli jälle platsis, haukus ja jooksis vastu.
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa