Huumorit
-
- Tsikkel: K1200RS
Re: Huumorit
Kiri Naisele.
Tere, mina olen Sinu mehe armuke!
Mõned kutsuvad mind Su mehe armukeseks. Ja seda ma olen! Ja seda juba teie abielust alates. Hiljem on meie suhe aina tormilisemaks muutunud, vastavalt selle kuidas Sinu huvi sexi vastu väheneud on või kui Teie suhe igavaks on muutunud. Oleme 'seda' Sinu mehega teinud peagu igal pool:sinu pool kodus ja vahel ka tema töö juures.Kevadeti oleme käinud ka välismaal hullamas Hispaanias, Itaalias, Kanaaridel - ma ei teagi, mis ta Sulle ettekäändeks on toonud. Ju töö ja komaneeringud...
Su mees kiidab küll Sind ja ütleb, et Ta armastab Sind aga ma TEAN, et ilma minuta ta ka ei saa. Ja Ta räägib mulle, et ei tahagi minu kõvalt kedagi teist. Sest just mina teadvat mis Su mehele kõige rohkem meeldib või kuidas teda kõige paremini rahuldada. Mulle meeldib Su mees, meil on nii palju ühist ja me areneme koos. Vahel Ta isegi peseb ja kreemitab mind ja teeb mulle maniküüri.
Ja me armastame teineteist. Ja Sa ei saa sinna midagi parata. Tunnen, et oleme lahutamatud kuni surmani ja vist nii ka jääb...
Tervitades, Sinu mehe Kati Kämbla.
P.S. Mõned vasakukäelised armastavad mind ka 'sotsialistiks' kustuda. Minu vasakule poole hoidmise tõttu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.