Ameerikast tellimine

Info kaupmeeste ja nende tegemiste kohta, kaupmeeste mootvarustuse pakkumised. Kasutajate avastatud head diilid ja grupiostud.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Re: Ameerikast tellimine

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Ma usun Ameerika dollarisse ja Samuel Colti revolverisse :).
Kindlasti on võimalik teha uus dekalaratsioon ja vana tühistada lasta. Aga kui su pakk on juba otsaga postkontorisse jõudnud ja teades, et need postkontoritädid ei ole just kõige kirkamad kriidid karbis, siis ei kujuta hästi ette, kuidas see protsess reaalselt võiks välja näha. Niikuinii suudab see posti toll 4-5 päevaga usast eestisse jõudnud pakki veel nädala marineerida.
Vanasti sai tollitavaid pakke kätte Pallasti tänava kontorist ja sealsamas vormistati ka pabereid. Seega oli võimalus olla osaliselt vormistamise juures ja olen isegi laskunud mõned kaubakoodid ära muuta (neil mingi loll komme mitte eriti süveneda ja näiteks kõik püksid tavaliste sääretorudena kirja panna, tollimäär siis 15+10, aga on olemas eraldi spordipüksid, tollimäär 13).

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

mx77 kirjutas:

Ma usun Ameerika dollarisse ja Samuel Colti revolverisse :)
Kindlasti on võimalik teha uus dekalaratsioon ja vana tühistada lasta. Aga kui su pakk on juba otsaga postkontorisse jõudnud ja teades, et need postkontoritädid ei ole just kõige kirkamad kriidid karbis, siis ei kujuta hästi ette, kuidas see protsess reaalselt võiks välja näha. Niikuinii suudab see posti toll 4-5 päevaga usast eestisse jõudnud pakki veel nädala marineerida.
Vanasti sai tollitavaid pakke kätte Pallasti tänava kontorist ja sealsamas vormistati ka pabereid. Seega oli võimalus olla osaliselt vormistamise juures ja olen isegi laskunud mõned kaubakoodid ära muuta (neil mingi loll komme mitte eriti süveneda ja näiteks kõik püksid tavaliste sääretorudena kirja panna, tollimäär siis 15+10, aga on olemas eraldi spordipüksid, tollimäär 13).

Pallastis toimuv oli aeganõudev ja ametnikele põhjendamatu lisakoormus.
Täna on nii, et saadetis mis tollikontrolli käigus maksustavate kaupade alla suunatakse, klassifitseeritakse (määratakse kaubakoood, riskianalüüs jne., sinna kuluvadki eelnimetatud päevad) ja deklareeritakse koheselt posti tolliagendi poolt, kui saajate näol pole tegemist ettevõtete/isikutega, kes on "teada-tuntud ise deklareerijad".
Posti tolliagent on mugav lahendus neile, kellel pole määratud maksude kohta nö. pretensioone...
Sina, kui kaubasaaja lähed oma pakki kätte saama, nõustud deklaratsioonil sulle määratud maksudega makstes tollimaksu, saad probleemideta kauba kätte ja alles siis vabastatakse kaup.
Juhin veelkord tähelepanu, et antud juhul on kaubad vabastamata enne maksude tasumist, sinule jääb alati õigus tolliagent ise valida ja mitte nõustuda sulle määratud maksudega.
Kui tead, et tolliagent võib kasutada ebaõiget kaubakoodi või maksumäära, seda enam on mõtet leida alternatiiv.
Ise deklareerides või tolliagentuuri teenust kasutades, ei ole põhjust postitöötajate pädevuses kahelda, neid on instrueeritud ja valeandmete esitamine on EV-s endiselt karistatav.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas margus014 »

Kas uues seaduses nimetatud kolmandad riigid on mitte EU riigid?

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

margus014 kirjutas:

Kas uues seaduses nimetatud kolmandad riigid on mitte EU riigid?

Jah

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Hei poisid ja tüdrukud :)

Mina ikka USA-s ja aitan kõigega mis saab. Alati saame leida mingid lahendused ka tolli suhtes :)
Kui on küsimusi andke teada :)

Eikki

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Kas veel kellelegi tundub, et USA pakid ei jõua ega jõua kohale? 04.12. pandi teele e-bay andmetel ja ei paista veel. :( Tea, kas seoses peatse maksumuudatusega otsustasid kõik Eestimaalased oma jõulukingid väljastpoolt EL-i tellida või mis :roll: .

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

bitter kirjutas:

Kas veel kellelegi tundub, et USA pakid ei jõua ega jõua kohale? 04.12. pandi teele e-bay andmetel ja ei paista veel. :( Tea, kas seoses peatse maksumuudatusega otsustasid kõik Eestimaalased oma jõulukingid väljastpoolt EL-i tellida või mis :roll: .

Ei siin pole mingit vandenõud, lihtsalt nii see ongi et jõulukuul posti saadetiste kogus kordistub mitmeid mitmeid kordi.
Ma 3a tellinud asju ja iga kord sama trall detsembris. On ka pakid kuu aega veninud, millest pool kuud oli asi siin seisnud. Ja helistades sain sõimu näkku et mis ma helistan sellest ma paki varem kätte ei saa et jõulu aeg pakid venivadki ja et saan paki kätte kui ma saan. Üldiselt reegel kui sa pole paki enne jõulupühi kätte saanud, vaevalt sa ka enne uut aastat ka selle kätte saad. Võid ju sõrmed ristis hoida et 28-30 saad paki kätte.

PS! Ise mõtlesin tellida asju kui sain teada et maksuvama piirmäära langetatakse, aga loobusin mõttest sest naguinii detsembris tellides enne jaanuarit pakki kätte ei saa

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa
Kasutaja avatar

dragstar
Tsikkel: Shadow

Lugemata postitus Postitas dragstar »

http://www.cruisercustomizing.com/ Kas on keegi sealt tellinud endale/rattale mingeid vidinaid, huvitab kaua kaup eestisse tuleb ja kas on mõtet sealt üldse tellida?

Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

dragstar kirjutas:

http://www.cruisercustomizing.com/ Kas on keegi sealt tellinud endale/rattale mingeid vidinaid, huvitab kaua kaup eestisse tuleb ja kas on mõtet sealt üldse tellida?

Reeglina on paari nädalaga ära tulnud ja igati asjalik koht.

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959

mayhem

Lugemata postitus Postitas mayhem »

Ma ei saa aru mis imeasju te tellite mida tollis nädalaid kinni peetakse. Ise olen ebay kaudu novembris-detsembris 2 pakki tellinud, mõlemad USPS kaudu ja otse koju kätte. Üks pakk tuli 8, teine 11 päevaga, kuna kauba väärtus koos transpordiga jäi mõlemal korral alla 2300 siis ka mingeid makse ei lisandunud. Pakid olid täismaksumuses deklareeritud tracking nr. näitas et toll läbiti samal päeval kui kaup riiki jõudis.

Kasutaja avatar

Pikk
Mode

mayhem kirjutas:

Ma ei saa aru mis imeasju te tellite mida tollis nädalaid kinni peetakse. Ise olen ebay kaudu novembris-detsembris 2 pakki tellinud, mõlemad USPS kaudu ja otse koju kätte. Üks pakk tuli 8, teine 11 päevaga, kuna kauba väärtus koos transpordiga jäi mõlemal korral alla 2300 siis ka mingeid makse ei lisandunud. Pakid olid täismaksumuses deklareeritud tracking nr. näitas et toll läbiti samal päeval kui kaup riiki jõudis.

Lihtsalt teadmiseks, et kõiki postimüügi keskkondi (k.a. eBay) käsitletakse kui juriidilisi isikuid, maksuvaba määr Eestisse importimisel on 22EUR. Füüsiliselt isikult füüsilisele ja mittekaubanduslikul eesmärgil saadetud saadetis saab maksuvabastuse väärtuses kuni 45 EUR. Maksustamisele kuulub kogu summa koheselt, kui summa ületab (22 EUR või 45 EUR-i)

See, et sa mõlemad pakid maksustamata kätte said, on sinu õnn või jõulukink.

Maksustamisinfo leiad siit: http://www.emta.ee/index.php?id=780&highlight=postipaki

torupilli juss

Lugemata postitus Postitas torupilli juss »

Pikk kirjutas:

Lihtsalt teadmiseks, et kõiki postimüügi keskkondi (k.a. eBay) käsitletakse kui juriidilisi isikuid...

vau. võiks lausa arvata, et Hr. Pikk on mingi tolliametnik...

:wack:

Praegu: Honda GL1500 '98; Yamaha TDM850 '01; Suzuki DR800 '95; Kiwipurustaja KMZ650 '75;

Varem: Kawasaki VN1500 Nomad '01, Buell XB12X '06, Jawa 634 '75, Kawasaki ZX9R '00, AME H7/3 750, Yamaha XT600 '89, Kawasaki GpZ1100 '81, Honda Magna vf1100c '83, Kawasaki KLR600 '85, Jawa 638 '87, Yamaha XJ750 '83 (alias KMZ650), CZ250 '63, Ural 650, Dnepr 650, paar Iž Jupiteri, Minsk 125...... (help)

Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

Pikk kirjutas:

Lihtsalt teadmiseks, et kõiki postimüügi keskkondi (k.a. eBay) käsitletakse kui juriidilisi isikuid, maksuvaba määr Eestisse importimisel on 22EUR. Füüsiliselt isikult füüsilisele ja mittekaubanduslikul eesmärgil saadetud saadetis saab maksuvabastuse väärtuses kuni 45 EUR. Maksustamisele kuulub kogu summa koheselt, kui summa ületab (22 EUR või 45 EUR-i)

See, et sa mõlemad pakid maksustamata kätte said, on sinu õnn või jõulukink.
...

mis jõulukink :?: 22 ja 45 EUR määrad hakkavad kehtima alles JAANUARIS, KOLME päeva pärast. Teine asi - Fedex/DPD tõi mulle täna paki e-bay kaudu ostetud vidinaga. Kaasas Fedexi Waybill-i ja Invoice.
Kummagi paberi peal ei ole viidet e-bay-le, miks peaks toll arvama, et e-bay käsi mängus on ?? IIRC pole mu ebay kaudu ostetud asjade saatedokumentides kunagi olnud ühtki viidet ebay-le.

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Kontakt:

Head aastavahetust kõikidele praegustele ja tulevastele tellijatele :) Eks uuel aastal anname uue hooga minna ;)

Eikki

Kasutaja avatar

borx
Kontakt:

Kas keegi toob tänapäeval veel kondiga USA-st midagi?
Probleem niisugune, et kuna jänkid otsustasid, et vähegi suuremate pakkide eest tuleks uuest aastast hakata võtma hingehinda siis olen hädas, oleks vaja Eestisse toimetada pakk mõõtudega 107 x 48 x 33 cm. Kaal 11,5kg. Äkki keegi toob ja kondis on ruumi?

t.Alar

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Kontakt:

borx kirjutas:

Probleem niisugune, et kuna jänkid otsustasid, et vähegi suuremate pakkide eest tuleks uuest aastast hakata võtma hingehinda siis olen hädas, oleks vaja Eestisse toimetada pakk mõõtudega 107 x 48 x 33 cm. Kaal 11,5kg. Äkki keegi toob ja kondis on ruumi?

t.Alar

Mul lähevad asjad konti jaanuari lõpus. kui soovid saan aidata.

Eikki

Kasutaja avatar

borx
Kontakt:

Eikki kirjutas:
borx kirjutas:

t.Alar

Mul lähevad asjad konti jaanuari lõpus. kui soovid saan aidata.

Eikki

Igatahes, saadan sulle ES-i.

t.Alar

Alar

hmmm
Tsikkel: Monster

Lugemata postitus Postitas hmmm »

oleks vaja abi selle eestisse toimetamisel esituli

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Oskab keegi kommida neid odavaid "I Phone" kloone, mida USA e-bays massiliselt pakutakse. HInd on nagu väga mõistlik, sarnane oma olemuselt tundub see aparaat ka, omadused enamuses identsed, ainult vist 3G ühendust ei võimalda, aga ikkagi, on kellelgi kokkupuuteid ja mis arvate sellest Hiina analoogist?

Keretööd
Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 328 korda
Tänatud: 431 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Nendega peab ettevaatlik olema. Kui CE märgistus pudub siis tollist edasi ei saa.

Ja lisaks, et nagu iga hiina asi ei ole ta seda raha väärt mis ta eest makstakse.
Esitaks siis hoopis üleskutse, et vältige suvalisi hiina tooteid , mis on toodetud jumal teab millistes tehastes ning mis reostavad loodust nagu jäksavad ning kus toodetud kaup jõuab ülikiiresti prügimäele.

Aamen

Viimati muutis mx77, 11 Jaan 2010, 18:42, muudetud 1 kord kokku.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Sõber tõi ühe sellise endale Ameerikast. Puuteekraan ei toiminud korralikult, samuti olid mingid tarkvara probleemid.

Kui iPhone sellepärast, et oleks, siis kärab küll. Kui tahad korralikku nutitelefoni, siis ei soovita.

Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Nende koopiatega selline lugu et võid saada põlve otsas nokitsetud varianti aga võid saada ka korraliku, see on nagu loterii sest välja näevad kõik samasugused :D ja tehtud nagunii kõik hiinas..
peal on neil windows mobile 6.0 heal juhul ja et saavutada menüü sarnasus iföönile lastakse igasuguseid programme peale mida w.mobile jaoks liigub netis tuhandeid. aga kui miski viltu läheb siis viskab ikka vana hea errori ette :mrgreen: kui on peal wifi siis selle tööraadius on suht väike, pead ruuteri kõrval istuma..
neid moblasi müütakse ka uk.ebay"s ja ka mujal euroopas nii et tolli saab vahele jätta, samas nad on kallimad kah..

Kui sa tahad norm. hinnaga ifööni sarnast multimeedia telefoni siis osta parem originaal LG KS20, lase sellele peale porditud w.mobile 6.5 ja tuleb välja üks hea ja vaat et paremategi omadustega telefon,(ifööni kummardajad nüüd linchivad mu ära :evil: ) aga ära unusta et veatut windowsit pole maailm veel näinud :D
kui aga tahad näidata et see kolakas mis su rinnatasku põlvedeni tõmbab on iföön siis selleks kõlbavad need koopiad küll..

pyramiid kirjutas:

Oskab keegi kommida neid odavaid "I Phone" kloone, mida USA e-bays massiliselt pakutakse. HInd on nagu väga mõistlik, sarnane oma olemuselt tundub see aparaat ka, omadused enamuses identsed, ainult vist 3G ühendust ei võimalda, aga ikkagi, on kellelgi kokkupuuteid ja mis arvate sellest Hiina analoogist?

http://badtolka.tumblr.com

hiirepoeg
Tsikkel: 2*Honda vfr 750f

Lugemata postitus Postitas hiirepoeg »

Tere! Selline mure et oli plaan USAst varustust tellida aga kuulda oli et uuest aastast mingi käibemaks juurde pandud!On keegi rohkem kursis?
TÄNUD!

Teostan töid 22T roomikekskavaatoriga: kaevandamine, planeerimine, trassid jne. Info tel. 5251249
Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Mul asjad tollis hetkel, maksudeks käibemaks + tollimaks + Eesti posti teenustasud.
Ostmisel USAst hoidke alati alles arve mille alusel maksate. Mina pidin selle neile esitama.

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

Bad Boy
Tsikkel: jah
Tänanud: 45 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

Kas keegi oskab õelda midagi kiivri tellimise kohta kolmandatest riikidest eesti?
huvitab just kas toll saab millegi kallal vinguda? näiteks kui kiivril pole E märgistust ega ka USA lemmikut DOT märgistust? või kui on peal ainult DOT märk?
Lihtsalt kusagilt jäi meelde et mingist ajast peavad meil kasutuses olevad kiivrid olema E-märgistatud..
Samas DOT kiiver on mul suurelt mandrilt ilusti kohale jõudnud, aga hiina on ju meil tolli eriline lemmik ja kõik läheb luubi alla?

(P.S paluks nõrganärvilistel mitte diskuteerida kuidas keegi julgeb hiina mütsiga peas ringi sõita jne.)

http://badtolka.tumblr.com
Kasutaja avatar

bitter
Kontakt:

Minu teada on enamus kiivreid Hiinas toodetud. 2 tippnime toodavad Jaapanis ja küllap mingeid brände toodetakse ka muudes Aasia maades.

Kõige pädevama vastuse saad Tolliinfo telefonilt. Kui mitte muud siis vähemalt suunavad sind õige allika juurde.

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Kontakt:

Ikka usas ja ikka aitan. Tolliga on vähe rohkem sekeldamist aga ei ole nii hull, kui arvata, seega kui kellelgi midagi vaja andke ikka teada :)

Kasutaja avatar

vlgu

Lugemata postitus Postitas vlgu »

Soovitan kõigil, kel soovi USA-st midagi osta, kasutada Eikki abi ja teenust.
Kõik toimib väga kiirelt ja mugavalt.

Mihkel

Kasutaja avatar

kolka
Tsikkel: yamaha r1/yamaha fzr 1000

Lugemata postitus Postitas kolka »

tellisin ka eikkilt :D asi käes ja kasutuses...soovitan igatahes :bsmile:

iz jupiter 2,iz 56,iz 49,jawa 250,jawa 350,iz planeta 5,dnepr,yamaha fzr......
Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Kontakt:

Motospordis suured aled. Kes tahab midagi andke teada..

http://www.motosport.com/motorcycle/ind ... ger-street

Suletud

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”