Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

Antskala
Tsikkel: 790AdvR
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas Antskala »

siil_udus kirjutas:

Kas teil peale väljalülitamist paaritusid ise uuesti normaalselt? Mul hetkel selline jama et peale igat väljalülitust tuleb neid teineteisele (PBA100 ja Cardo Q2) tutvustada jälle :?

Midlandiga sellist probleemi polnud. Küll aga suutis aeg-ajalt (kolmenädalase reisi jooksul 2-3 korda) BPA adapter täitsa lolliks minna ja ei aidanud miski muu, kui asi lahti kruvida ja aku korraks tagant ära võtta. Tehnoturg arvas selle peale, et äkki juhtus olema vigane partii, ning pakkus asendust, kuigi selleni me ei jõudnud.

siil_udus kirjutas:
Piipz kirjutas:

tead, seda komplekti ma tahaks lausa toimimas näha. anna teada, kui töötab.
otsin midagi lihtsat ning "liigutatavat". Q2 peakomplekti kvaliteediga olen muidu rahul (olen proovinud). Cobra saatjal iseenesest pole ka midagi viga, tavaliselt need peakomplektid on cobral kehvad. sinu variant lõhnab päris võidu järgi :)

Põhimõtteliselt töötab. Pisikesed "agad" on juures, kuid usun, et need saavad lahenduse.

Meil tekkisid need "agad" siis, kui tahtsid lisaks raadiosaatjaga rääkimisele kuulata muusikat või gps-juhendusi ning telefoniga rääkida. Ainult raadiosaatjaga rääkimise tarbeks sobis meie kasutuses olnud komplekt vabalt.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”