Yamaha dt 50 probleem LUKKU! KUSTUTADA
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Yamaha dt 50 probleem LUKKU! KUSTUTADA
Tervist, mul yamaha dt 50 selline probleem, et madalatel pööretel sõites tõmbab hinge kinni, olen proovinud nõela tõsta jne aga midagi ei muutu, segukruvi veerand tiiru lahti(kui lahtipoole teha siis hakkab hullemini hinge kinni tõmbaba).
Koguaeg peab piirajasse ajama ja siis käiku vahetama siis ainult liigub kui gaasi maha lasen ja hoog kahaneb ja siis uuesti gaasi põhja panen siis tõmbab kinni hinge.
Kas keegi oskaks aidata????
Re: Yamaha dt 50 probleem
Mis seisus küünal on? Ja mis värvi?
-
Teema algataja
Küünal korras, säde on hea, käima läheb ilusti. Aga milles probla võib olla??
Rikas segu ei pruugi olla? Küünal pruunikas?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Manki177 kirjutas:Kompression on hea minuarust.
Sinu arvates küll...aga kas mõõtnud ka oled?
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Üks võimalus, et rikas küttesegu.
-
- Tsikkel: 2007 Honda CBF1000 ABS jpm
Proovi ilma õhufiltrita, seda muidugi kohapeal, sest muidu võib liiv ja muu sodi silindrisse sattuda ning suuri kahjustusi tekitada. Minu DT-l oli analoogne viga, kus madalatel pööretel ei tahtnud mootor töötada ja kõrgematel käis probleemideta. Neid anomaaliaid põhjustas õhufilter. Lisaks sellele puhasta ka karburaator ära, siis saad suure tõenäosusega sellest veast lahti.
R-7>R-11>R-11>Suz RG80 Gamma>Delta>R-22>Benelli 491SP>Yam YQ50 Aerox R>Apr SR50R>R-4...
Mul oli ka PV50 kunagi millel oli sama probleem, algul küll kasutasin ka tooreklapi nippi, kuid siis avastasin ükskord bensupaagi korki keerates et vaakum tekkis ja edasipidi aitaski aeg ajalt bena korgi lahti keeramine. Mine tea, ehk see sama PV isegi. Aga Dt oli ka mul, ja ma arvan et sul kas ei saa korralikult bena peale(voolik keerdus või mingi nõks sees) või siis tekib ka vaakum(aga suuremate pööretaga siiski suudab õhku peale imeda et bena peale anda). Ühesõnaga vaata üle bensu voolik, tõmba karpa küljest lahti ja vaata kas voolab täie rauaga, siis vaata veel bena kork üle, kas see õhutus peal ikka laseb õhku läbi ja kui need ei aita, siis on asi arvatavasti karpas. Puhasta või vaata üle.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.