suzuki tl1000r

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Maurus

Re: suzuki tl1000r

Lugemata postitus Postitas Maurus »

Ei tohiks eriti olla, värvi vahe aint!
2002 olid enamus TLR-e kollased, 1998-99 lõpp olid sinise valge mustakirjud, 99 lõpp ja 2000 tuli punast veidike sekka disainile, sealt edasi vist olid nad kollase värviga enamus! Võin ka eksida, aga nii peaks olema!
Mingist aastast muutusid ka esituled, vanematel on pooltuli luup ja täistuli tavaline reflektor, uuematel peaks olema mõlemad tuled reflektoriga ja kahetoimelised, mõlemis on nii pool kui täistuli!

Teen selleks kõike, et autojuht mind märkax (sport tuslad, xenon tuled ja helkurklepsud)! :P
Ja torman liiklusesse, kui tuulispask!! :)

Jussike
Tsikkel: Gixxer

Lugemata postitus Postitas Jussike »

Vist sellises järjk.

Pilt
Pilt
Pilt

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

aga kuda on bensukulu võrreldes sama ajastu ja sama kubatuuriga r4 bikedega.

Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Janusem.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

Maurus

Oleneb, kuis sõita, kui lihtsalt kulged rahulikult maanteed, siis 6-8l 100-le km. Kui hakkad peale keerama ja enamus ajast linnas uristad, siis umbes 10-12l 100-le km! Kui ringrajale lähed, siis veelrohkem!

Teen selleks kõike, et autojuht mind märkax (sport tuslad, xenon tuled ja helkurklepsud)! :P

Jussike

Kuule Maurus sul vist paak lekib? :roll:

terv.

Maurus

Mul paak ei leki, ma sõidan V2-hega! Kui saab sõita muidugi!

Jussike

Sorry, ma mõtli et sõidad oma 750`ga. :bsmile:

Terv.

oxide

aga kuidas sumbutiga lood.mul tuttaval on sportsumm ja ikka väga hea hääl on.kuidas tl 1000 orig sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] on.või äkki originaal ongi parem ei käi teistele nii pinda.et kas peaks eelistama sportsummi tavalisele.

Jussike

Tehase poolt paigaldatu on rattale loomulikult kõige,kõige aga hääl -------? :lol:, nagu purki laseb.
Pealegi V2 häälest on asi kaugel. Kui asendada, siis ikka midagi head ja kui võimalik tuleks juba
käärudest alustada sest mainitavad on nagu herne kepid ja rikuvad hääle kõla.
Aga see juba maitse teema. :?:

Päikest.

Kasutaja avatar

aingb
Tsikkel: Honda X4, Beta 300rr

Lugemata postitus Postitas aingb »

TLR-ile istub väga hasti vanem Yoshimura mudel RS3. Pikka maad sõites soovitan siiski kõrvatroppe kasutada :mrgreen:

Tel.: 56 222 722

oxide

et siis orig summidega tl 1000 pole suurem asi.vahe peal oli üks silmapiiril,ennast kah veits häiris,et on origsumm.samas pole oma kõrvaga kuulnud mis häält see origsumm teeb.

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Ratast summutite järgi hinnata tundub kuidagi jama kas pole ?

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R

oxide

ega ma otseselt ei hinda.lihtsalt kui on valida kas sport või orig siis võtaks vist ikka sportsummiga.eraldi juurde osta on nad ikka päris kallid.samas ikkagi tahaks kuulata mõnda orig summiga tl 1000.äkki on täitsa ok.

Alwayslate
Kontakt:

Suts vale suhtumine,aga mitte palju :)
Ma tahtsin seda öelda,et osta pigem korras ratas stock summidega kui poolkorras või raibe millel edevad paunad küljes juba.Stock summide pärast ära küll ühtegi ratast ostmata jäta.
Kui jutt juba summide peale läks siis kuidas torude pealt sinna kinni sulanud tenniste tallad kätte saada:D

Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R

oxide

kuna ost toimuks inglismaalt siis korrasolekut raske hinnata,nii palju kui koha peal inimene vaatab.ise katsuda proovida pole võimalik.selle pärast küsisingi seda summi asja,et kumba varianti eelistada.ma arvan,et sulanud tennise saab kätte mingi lahusti laadse ainega,pärast natuke poleerida juhul kui lahusti mattiks teeb pinna.

Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

Sportsummiga TL. hakkab ülevaatusel nalja saama :)

Kasutaja avatar

aingb

Väikeseks mõtteiaineks üks lugu, mis pole küll otseselt teemasse, kuid siiski. Ma ei propageeri kidlasti, et pane nüüd rattale sportsummi külge, värvi ratas neoonpunaseks ja osta vikerkaarevärviline kombe kuid.... Olen omanud komplekti, kus ratas stock sumpadega, värv tumedam hõbe, varustus ka tume. Selle aja jooksul oli mul kahe hooaja peale, minust sõltumatutel põhustel, tekkinud liiklusohtlikke olukordi (peamiselt autode pealekeeramisi) ca 50. Mitte keegi ei näinud ega kuulnud minu kulgemist. Nüüd, kus rattaks on sportsumpadega kollane V2 ning varustus silmatorkav, pole mul olnud ühtegi sarnast olukorda. Pigem on olnud juhuseid, kus tädike lappab suurest ehmatusest rooli teisele poole, seades ohtu kõrval liikuva auto või äärekivi. Kui Eesti liiklus on veel suht pime mootorratturite suhtes siis tuleb ennast selle keskel maksimaalselt nähtavaks ja kuuldavaks teha. Olen ühel juhul ka seadusesilmale sumpade pärast aru andnud ning temalt suulise hoiatusega heakskiidu pälvinud. Samas eks kindlasti tekib olukordi, kus tuleb oma nö. turvalisuse eest ka maksta :D
PS! Kui peaksin ostma ratta, mida ei saa enne ostu proovida või kontrollida siis valikisin pigem originaalkompletsuses värskema isendi. Alati on võimalik asju juurde lisada vastavalt oma soovide järgi, kui see üldse vajalikuks peaks osutuma.

V2 on V2 ja TLR on hea ratas.. teistmoodi ratas. See on ratas, millel on iseloomu, kuid mille taltsutamiseks on ka mõistust vaja. :bsmile:

Kasutaja avatar

oldmaniac
Tsikkel: ZX-10R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmaniac »

aingb kirjutas:

Mitte keegi ei näinud ega kuulnud minu kulgemist.

Veidi küll teemast mööda, täienduseks Ainile. Nii pisikesena nagu me oleme tuleb alati eeldada, et meid pole keegi näinud ega kuulnud. Ma olen kunagi olnud peaaegu sama kollane nagu sina, küll jah mitte nii lärmakas, ja ma hakkasin juba uskuma, et ma olen nähtav/märgatav. See lugu lõppes minu jaoks õnnelikult, kuid rattast ei jäänud midagi kasutuskõlbulikku järgi.

Kokkuvõtteks. Nõus, et kirevam ja lärmakam on paremini avastatav, kuid samas ei tohi mitte kunagi ära unustada, et kõik ülejäänud on purjus, pimedad, suitsiidsed ja/või muidu idioodid.

oxide

aingb kirjutas:

...

kas selle taltsutamise all pead seda silmas,et v2 tõmbab madalalt või on sellel rattal mõni muu kiiks.ja veel kas rajal on temaga hea sõita.nii palju kui mina olen rajal käinud ei paista neid v2 seal üldse.kui siis mõni üksik

Alwayslate
Kontakt:

oxide kirjutas:

...

Vaata Aini avatari ja siis mõtle uuesti kas sellega saab rada sõita või jah :D

Kasutaja avatar

aingb

oxide kirjutas:
aingb kirjutas:

...

kas selle taltsutamise all pead seda silmas,et v2 tõmbab madalalt või on sellel rattal mõni muu kiiks.ja veel kas rajal on temaga hea sõita.nii palju kui mina olen rajal käinud ei paista neid v2 seal üldse.kui siis mõni üksik

V2 ise on see kiiks. Kui eelnevalt oled R4 sõitnud siis samasuguse tempoga peale keerata väga ei soovita, ratas rebib tõepoolest alt päris käredalt :D. Rajal sõitmise kohta niipalju, et Eestis olevatel kardiradadel (Rapla, Aravete, Tabasalu) on sellega päris fun ukerdada. Saugas, kus kiirem rada, väga R4-dega sammu enam ei pea (võimalik, et viga minu sõiduoskustes), kiiretes kurvides ja sirgetel, kus V2 hakkab tühja möirgama, kukuvad R4-d alles korralikult laulma :)
Lisan mõned lingid meie väga austatud fotograafide poolt. Eks otsusta ise, kas kannatab TLR-iga rada sõita või mitte :wink:

http://www.foto24.ee/album/48265
http://www.flickr.com/photos/raulkaidro ... 036402042/
http://album.ee/album/469243/50198529

Kasutaja avatar

oldmaniac
Kontakt:

oxide kirjutas:
aingb kirjutas:

...

Sel rattal on inglise keelt kõnelevate tüüpide juures hüüdnimeks Widow Maker. Ehk on see otseselt põhjusttud faktist, et enamusel kel selle ratta ostmiseks on raha olnud, pole olnud mõistust tema kinni hoidmiseks. Ellu jäänud räägivad selle ratta esimeste mudelite puhul ebastabiilsusest mille omakorda Suzuki olla uuematel mudelitel ära parandanud. Hüüdnimi jäi külge sellegi poolest. Veel veidi juttu on siin.

Samas olles Aini selle aparaadiga rajal näinud on ainult kolm võimalust - kas Ain on kõige parem ringrajasõitja või on tegemist kõige parema rattaga või hoopis on tegemist poolega mõlemast eelmisest võimalusest. :)

Kasutaja avatar

aingb

oldmaniac kirjutas:
oxide kirjutas:
aingb kirjutas:

...

Sel rattal on inglise keelt kõnelevate tüüpide juures hüüdnimeks Widow Maker. Ehk on see otseselt põhjusttud faktist, et enamusel kel selle ratta ostmiseks on raha olnud, pole olnud mõistust tema kinni hoidmiseks. Ellu jäänud räägivad selle ratta esimeste mudelite puhul ebastabiilsusest mille omakorda Suzuki olla uuematel mudelitel ära parandanud. Hüüdnimi jäi külge sellegi poolest. Veel veidi juttu on siin.

Samas olles Aini selle aparaadiga rajal näinud on ainult kolm võimalust - kas Ain on kõige parem ringrajasõitja või on tegemist kõige parema rattaga või hoopis on tegemist poolega mõlemast eelmisest võimalusest. :)

No tegelt on mul see probleemitekitaja välja vahetatud, nii et pean sinu kiiduavaldused siiski tagasi lükkama :) Ega seal palju polegi vaja, et asi stabiilseks saada: tagaamort, rooliamort ja mõistus :)

oxide

aga kas tal mitte rooliamort originaalis pole või pole ta suurem asi.kas igapäeva söitu see probleemne tagaamort ei sega.ega ma eriline sõiduspets pole.äkki ma ei saa sellest arugi.

Kasutaja avatar

oldmaniac
Kontakt:

Mitte et ma nüüd tahaks sinu õhinat pidurdada või midagi, aga Oxide, räägi ära kas sinu praegusel rattal on konkreetselt mõni viga või puudus, millega ta sulle jalgu jääb? Kas ta on sulle ehk väikseks-lahjaks-raskeks jäänud? Või ei saa temaga enam piisavalt naisi?

Kasutaja avatar

tali
Tsikkel: 650cc V2
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

oldmaniac kirjutas:
oxide kirjutas:
aingb kirjutas:

...

Nats panid mööda- Widowmaker-iks kutsuti omal ajal 750-st Kawa triple 2-taktilist Mack IV. See hull pill rämeda mootoriga ja olmatu raamiga-vedrustusega saatis paljud uljaspead kiirelt kalmistule. TL100R hüüdnimi on Hull Lehm (Mad Cow). Põhjus- tema mootoripidurdus on nii jõuline, et hooletul gaasi lahtilaskmisel suurematel kiirustel plokeerib tagaratta ja hakkab perset loopima. Tänapäevased läbilibisevad sidurid peaks olema võimalik lahendus hullu lehma trikkidele.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

oxide

[quote="oldmaniac"]Mitte et ma nüüd tahaks sinu õhinat pidurdada või midagi, aga Oxide, räägi ära kas sinu praegusel rattal on konkreetselt mõni viga või puudus, millega ta sulle jalgu jääb? Kas ta on sulle ehk väikseks-lahjaks-raskeks jäänud? Või ei saa temaga enam piisavalt naisi?[/q

pole tal tegelt häda midagi aga kaks hooaega juba sõitnud.ja tlr on algusest peale meeldinud aga siis kui enda honda ostsin olid nad kallid.nüüd saab ikka päris hea hinnaga ja kui piiri taha piiluda saab värvi kah valida.kas mu õhin on mõtetu selle tlr suunas,et peaks vaatama mõnda muud või.PS naiste saamisega pole sellel midagi pistmist.

Kasutaja avatar

oldmaniac
Kontakt:

oxide kirjutas:

kas mu õhin on mõtetu selle tlr suunas,et peaks vaatama mõnda muud või.

Ei mitte just mõttetu. Ma lootsin, et sul on mõni konkreetne kaebus. :)

Jussike

Tundub et TL`st on täitsa hirmu äratav koletis maalitud aga asi ei ole nii hull. Mul sugulasel samuti
paar hooaega sama ratas, oleme kukkunud kordi ja ka remontinud ja midagi erilist ei oskagi lisada, bike nagu
iga teine. Kui hädadest rääkida siis need algavad tavaliselt ikka kiivri alt. Ratas ise suur ja raske, ülekanne
kiire,(17/39 st.) ja seega võib asi petlikult uimane tunduda, nagu mustlase hobune, algul ei saa
vedama pärast ei saa pidama. Linna sõiduks tundub ratas natuke kohmakas aga kui mees nagu Tarsan siis saab
edukalt hakkama. Teepeal kulgemiseks väga hea pill. Need igasugused tüüp vigade varjandid ja jutud on ka teistel ratastel, nii et
igati oma moodi ja põnev legend see TL1000R.

Terv.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”