suzuki tl1000r
Re: suzuki tl1000r
Väikeseks mõtteiaineks üks lugu, mis pole küll otseselt teemasse, kuid siiski. Ma ei propageeri kidlasti, et pane nüüd rattale sportsummi külge, värvi ratas neoonpunaseks ja osta vikerkaarevärviline kombe kuid.... Olen omanud komplekti, kus ratas stock sumpadega, värv tumedam hõbe, varustus ka tume. Selle aja jooksul oli mul kahe hooaja peale, minust sõltumatutel põhustel, tekkinud liiklusohtlikke olukordi (peamiselt autode pealekeeramisi) ca 50. Mitte keegi ei näinud ega kuulnud minu kulgemist. Nüüd, kus rattaks on sportsumpadega kollane V2 ning varustus silmatorkav, pole mul olnud ühtegi sarnast olukorda. Pigem on olnud juhuseid, kus tädike lappab suurest ehmatusest rooli teisele poole, seades ohtu kõrval liikuva auto või äärekivi. Kui Eesti liiklus on veel suht pime mootorratturite suhtes siis tuleb ennast selle keskel maksimaalselt nähtavaks ja kuuldavaks teha. Olen ühel juhul ka seadusesilmale sumpade pärast aru andnud ning temalt suulise hoiatusega heakskiidu pälvinud. Samas eks kindlasti tekib olukordi, kus tuleb oma nö. turvalisuse eest ka maksta
PS! Kui peaksin ostma ratta, mida ei saa enne ostu proovida või kontrollida siis valikisin pigem originaalkompletsuses värskema isendi. Alati on võimalik asju juurde lisada vastavalt oma soovide järgi, kui see üldse vajalikuks peaks osutuma.
V2 on V2 ja TLR on hea ratas.. teistmoodi ratas. See on ratas, millel on iseloomu, kuid mille taltsutamiseks on ka mõistust vaja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.