Teemade sulgemane müügi foorumis.
Re: Teemade sulgemane müügi foorumis.
Tundub, et paljudel kasutajatel ei ole asjad lõpuni selged.
Seepärast proovin siin vastata kõlanud ja suuremat üldsust huvitavatele ning sisuga küsimustele.
Ehk, kui kellegil on veel reeglite kohta küsimusi, andke tuld. Võib ka ES teel. Vastuse kirjutan siia ja ES-is küsja nime juurde ei pane.
motopall kirjutas:... pandi teema LUKKU. Ükskõik kes seda loeb jääb mulje , et tsikkel on müüdud ...
Pole päri lõpuni tõde. Ükskõik kes loeb lukus teemat ja arvab, et tsikkel on vahetuskauba leidnud (tegemist on siiski vahetuskuulutuse, mitte müügikuulutusega), ei ole reeglitega kursis. Reeglites on selgelt väljendatud, et peale tehingu tegemist kaupleja kustutab kuulutuse. Lukus kuulutus EI TÄHENDA, et "kaup koos" oleks.
Mõned ES teel tulnud pärleid:
"Mis teha, kui ma ei teadnud et reeglid olemas on" ...
Mnjah. Päris raske küsimus. Aga eks see ole asi, milles ma ei saa muudmoodi kaasa aidata kui vaid viidata ülalpool tekstis ära toodud linkidele, mis viivad reegliteni.
"See pikk jutt "aia august", kus ma pidin ridade vahelt lugema et "seda ei või teha" on provakatsioon, mis kohe tekitas soovi vastu rääkida"
Imelik, et selgituses võiks näha provokatsiooni ehk pettõhutust. Et siis reeglite seletamine on petlik õhutamine reeglite täitmisele?
Reeglid on kirjas lühidalt. Ei sobi, sest nendest arusaamiseks on arukust vaja.
Reeglite pikem lahti seletamine on provokatsioon.
Selge näide sellest, et mitte kõigile ei saa meelepärane olla. On paratamatus, et aeg-ajalt ühel või teisel kasutajal tõmbab rihma maha ja tekib vile.
"Eeldasin et foorumi teemad ning nendesse postitused on pisut paindlikumad, oleks kõigile lihtsam, kuid kui Teil on kehtestatud oma reeglid siis püüan neist kinni pidada,ma ei kirjuta kiusu pärast"
Vot jah, vast tõesti oleks lihtsam kui reegleid ei oleks. Aga et nad juba on, tuleb neist ka kinni pidada
"Miks kirjutasin oma postituse sisuks UP? Sel lihtsalt põhjusel, et pole mõtet juba olemasolevat tektsi ju korrata, eks. Reeglistik räägib kuulutuse "dubleerimisest", mida UPitamine kohe mitte ei ole, eks, sellega vast olete nõus? "
Jah olen nõus küll, et dubleerimine ja UP-itamine on erinevad tegevused. Kui turukuulutuse tegija teeb samas teemas postituse, mille sisu on kaks tähte: UP, siis tõesti ei saa arvata, et tegemist on kuulutuse dubleerimisega. Küll aga üsna selgelt mõistetava UP-itamisega. See tekst näitab selgelt, kui segamini oli kasutajal arusaamised dubleerimisest ja UP-itamisest ning sellest, miks UP-itada ei ole lubatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.