Väikemõisa lastekodu ! ?
-
Re: Väikemõisa lastekodu ! ?
tok-tok kirjutas:torupilli juss kirjutas:pealegi on minul seesamune kuulus H1N1 juba täiesti ametlikult läbi põetud ja unustatud, nii et nakkusohtu enam üldsegi ei ole
ideaalne transportöör!
Selline teemaväline mustema huumorinurga küsimus, aga kas avatari pilt on tehtud haigushoo ägedamas faasis?
ei. ma olengi selline. sellepärast mulle meeldibki kiivrit kanda.
kui külastust ei toimu, siis pole vahest kaugeltnurga meestel tõesti mõtet kohale sõita, aga mina igatahes otsin siin iga päev ainult ettekäändeid, et ratta selga karata ja tuld anda. eestimaa talvel on ju ideaalsed sõiduilmad! põõsad on raagus, hein on maas, kruusatee on mõnusalt auke täis, haagib nagu põrguline, aga ei tolma - ja palav ka ei ole! mis veel paremat tahta! seda veidram on, et isegi mõnel endurokainimesel on olemas selline asi nagu "mootorratta talvekorter"!!!
aga asjast ka - võib-olla mõned viljandi klemmid on ka valmis sõitma? lahjavõitu on üks mootorratturite kingitus, kui mootorrattureid pole. sotsiaalne suhe on lastele kindlasti vähealt sama tähtis või tähtsamgi kui see vahva asi, mille nad saavad - ega neil siis seal nälga ega puudust pole. nad kindlasti tahavad kedagi oodata ja näha - kui epidemioloogilistel kaalutlustel kokku ei saa, siis kasvõi aknast lehvitada (ja seda olulisem on mootorrataste kohalolek). ja pärast ajalehest lugeda kuidas neile mootorratturid kingi tõid jne. lastel pole enamasti asju vajagi - neil on vaja tunnet, et keegi nende peale mõtleb. meie jaoks võib see olla väike liigutus, nende jaoks aga suur, SUUR tunnustus välismaailmast - mõned võib-olla ootavad seda juba jaanipäevast saadik...
eks te mõelge, kas sõidate või mitte - minu arvates annaks see manöövrile kõvasti vunki juurde ja igatahes võin sõita, kasvõi maskotina . ah jaa - millal üldse? võib-olla luban siin asjata ega saagi tulla...
hää küll, juss on nähtavasti jälle ilusti ära rääkinud, mis sülg suhu on toonud.
terv, juss
Praegu: Honda GL1500 '98; Yamaha TDM850 '01; Suzuki DR800 '95; Kiwipurustaja KMZ650 '75;
Varem: Kawasaki VN1500 Nomad '01, Buell XB12X '06, Jawa 634 '75, Kawasaki ZX9R '00, AME H7/3 750, Yamaha XT600 '89, Kawasaki GpZ1100 '81, Honda Magna vf1100c '83, Kawasaki KLR600 '85, Jawa 638 '87, Yamaha XJ750 '83 (alias KMZ650), CZ250 '63, Ural 650, Dnepr 650, paar Iž Jupiteri, Minsk 125......
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.