Chaga xv700

Kasutaja avatar

Teema algataja
chaga
Tsikkel: Yamaha XV700

Re: Chaga xv700

Lugemata postitus Postitas chaga »

eile sain manuali ja lõunaaeg jõudsin rattakallale. kõik kulges peaaegu probleemideta. suutsin puruks keerata ühe pisikese kaane. kui kellegil vedeleb garaazinurgas midagi sellist, siis hea meelega omastaks selle ära krõbiseva või millegi muu vastu.
PiltPilt

starteriga oli selline jama, et ta ei tahtnud koguaeg mootorit järgi tõmmata ja ragises julmalt. tundub, et hammasratas on kulunud ja viskab üle
PiltPilt
võrreldes sellega: Pilt

esimene kolb ja silinder oli sellises seisus:
Pilt
Pilt
tagumine:
Pilt
Pilt

täiendan veel tegemist vajavate asjade listi:
*kolvirõngaste vahetus
*starteri hammasratta vahetus
*sadula naha vahetus
Pilt
*paak tuleks üle värvida
Pilt
*õhufilter+õhuvõtu kopsiku tihend
*õli+filter
*esirehv veel kannatab sõita aga selle peaks ka kevadel ära vahetama
*karbussiga on ka jama. üks voolik jäi nagu puudu peale seda kui ma ta lahti võtsin ja ära puhastasin... minaeitea kuhu ta kadus või kas ta üldse oligi seal aga üritan selle asja ka paika saada
*gabariidituli tuleb külge aretada
*aku juhtmed tuleb pikemaks aretada
*ideaalis tahaks ka signa peale saada aga see ei tule vast materiaalselt välja see aasta :(

veel hunnik pilte http://nagi.ee/photos/tyrauba/sets/240101/
ja ka pisike videolõik piltide tegemisest :wack: http://toru.ee/view/554fa46f9228

praeguseks jääbki asi sellisesse seisu kuni jõulud ja aastavahetus läbi ja rahakotti mõni üleliigne kupüür jääb. loomulikult ootan pakkumisi kui kellelgi mõni mulle vaja minev osa garaazinurgas vedeleb. kui reaalselt raha olemas siis teen vast ka osturubriiki teema ja siis juba poodi :)

veelkord suured tänud kasutajale eerikkarts, kes nägi palju vaeva ja saatis mulle kaks manuaali :bsmile:

õige mees joob nii palju alkoholi, et ta suudab hiljem ära viidud taara eest pere ära toita

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”