Väikemõisa lastekodu ! ?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
IvarSiim

Väikemõisa lastekodu ! ?

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

Tere, tere !
Käes on siis detsember ja sama kuu, mil oleme külastanud Mulgimaal Väikemõisa lastekodu.
Olen kindel, et lapsed ootavad meid ka sel aastal.
Olen kindel, et paljud meist tahavad anda endast midagi sellist, mille üle lapsed head meelt tunnevad .
Olen kindel, et et ka sel aastal kohtumine lastega õnnestub, kui me seda vaid soovime.

Ehk siis teeks otsa lahti, et :
-millal ?
-mida kingituseks?

• kellele raha / ivoonu prouaga? /:)
  • jõuluvana
  • jm

Tervitades:
IvarSiim

Kasutaja avatar

dan33
Tsikkel: SLR650/ST1100/TDM850/TDM900..

Re: Väikemõisa lastekodu ! ?

Lugemata postitus Postitas dan33 »

Lapsi võib ikka toetada. (w)

FZS 600,XVS1100
Kasutaja avatar

Teema algataja
IvarSiim

Ehk sai teema vara püstitatud ? Tagasisidet praktiliselt polegi!
Siim

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 366 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

ma olen igal juhul käpp :=)

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas petz »

IvarSiim kirjutas:

Ehk sai teema vara püstitatud ? Tagasisidet praktiliselt polegi!
Siim

kui möödunud aastaga võrrelda , siis varavõitu jah, eelmisel aastal võeti teema ülesse alles veidi üle nädala enne jõule.
aga muidu oleks igati tore jälle vanu tuttavaid näha. :bsmile:

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Me siit oleks ka tulemas ja oma jõude seisvat kontot laenan heaks ürituseks ikka. Kingituse kohta peaks jälle juhataja käest küsima, et kas neil on äkki mingeid erisoove.

Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Piipz kirjutas:

ma olen igal juhul käpp :=)

Piipz on nii käpp kui ka siis maskiga tegelane? :) See tuli viimati Sul päris hästi välja. Üritus on tänuväärne ning laste näodki juba tuttavad. Oleks samuti tulija, kui konkreetsema tegevuskava paika saab. Ühtlasi võin olla abiks orgunnimise protsessis.

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

miilits
Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž

Lugemata postitus Postitas miilits »

Eelmine üritus oli tore, olen ka tulija kui asjaks läheb. (w)

Kasutaja avatar

Teema algataja
IvarSiim

:)
Juba võtab asi ilmet :)
Ma sellepärast hakkasin varem huvi tunda, et sel kuul palju üritusi ja et SAAKS PAIKA SEE VÄIKEMÕISA KUUPÄEV !!!!! Siis saab sellest lähtuda jne.

Ivoonu, sa võiksid juba oma konto nr avalikustada!

Petz voi Miilits- ehk käite läbi ja uurite, et mida sel aastal voiksime kinkida? Kindlasti küsige, kas lastel kodune töö on tehtud, mis eelmisel aastal Jõuluvana soovis- et paberid oleksid piltidega kauetud:) Need tahan raamida ja näituse teha on eesmärgiks.

Edu!
IvarS

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige

Nimi: Ivo Maasik
A/a: 10010673991018

petz

tänase seisuga väikemõisa lastekodu külalistele suletud... suletud kõikidele külastajatele. ütles juhataja. järelikult gripiohu tõttu jääb pühadeaegne külastus ära, kuid ta palus , et me arutaks ikkagi seda asja omavahel, kas lükata siis see üritus edasi või...? muidugi ei tea meist ju keegi , kaua selline gripioht kestab.
see on esialgne info. soovide kohta praegu veel ei küsinud ...kas lükata edasi, või siis saata kingitused ikkagi pühadeks kulleriga ukse taha.???

Kasutaja avatar

miilits

Mina arvan, et kingitused peaksid ikka õigeaegselt kätte jõudma, eks külaskäiku või siis ju hiljem teha kui siga -gripp on otsa saanud.

petz

täna sai veelkord põgusalt juhatajaga telefoniteel vesteldud ja nad lubasid midagi oma kingisoovide osas välja mõelda ja mulle meilile saata, ühiskülastus jääb jõuluajal teadagi ära, kuid selle vastu polnud tal ka midagi, et keegi kingid kohale toimetab ja külla tulla võib ka hiljem , siis kui gripp möödas.

torupilli juss

Lugemata postitus Postitas torupilli juss »

kohalevedamisest:

kulleriga on pagan ikka lahjavõitu - see pealegi samamoodi inemine kui teised, taudidele avatud.. ma käin pidevalt tsikliga viljandis, selle aja kindlasti leiaks, et kingikott ära viia. siis saaksid põngerjad ka ikka aru, mis tüübid neile selle pambu saatsid... (või ma ei tea kui suured asjad te sinna viia plaanite - kui seljakoti+suure topcase'iga ei kannata viia, siis on muidugi puuks. autoga on sinna ilmselt kellelgi teisel lihtsamgi sõita (ma elan teadupärast mulgimaal, ehk siis oma 30km lõuna pool), aga kui vaja - saab ka seda. auto on suur.

pealegi on minul seesamune kuulus H1N1 juba täiesti ametlikult läbi põetud ja unustatud, nii et nakkusohtu enam üldsegi ei ole ;) ideaalne transportöör! :mrgreen:

terv, juss

Praegu: Honda GL1500 '98; Yamaha TDM850 '01; Suzuki DR800 '95; Kiwipurustaja KMZ650 '75;

Varem: Kawasaki VN1500 Nomad '01, Buell XB12X '06, Jawa 634 '75, Kawasaki ZX9R '00, AME H7/3 750, Yamaha XT600 '89, Kawasaki GpZ1100 '81, Honda Magna vf1100c '83, Kawasaki KLR600 '85, Jawa 638 '87, Yamaha XJ750 '83 (alias KMZ650), CZ250 '63, Ural 650, Dnepr 650, paar Iž Jupiteri, Minsk 125...... (help)

Kasutaja avatar

Teema algataja
IvarSiim

1. Kui ikka laste külastus keelatud- siis kokku me nendega ei saa!

2.Ootame ära Petzi meili, et mis kingituseks soovitakse ja kas me saame seda soovi täita!

1. Kingituse kohale toimetamine ja ehk teeksime Jõuluvana pöördumise laste poole / nagu eelmisel aastal oli/ aga siis keegi kasvataja ise loeb lastele ette.

IvarS

petz

torupilli juss kirjutas:

kohalevedamisest:

kulleriga on pagan ikka lahjavõitu - see pealegi samamoodi inemine kui teised, taudidele avatud.. ma käin pidevalt tsikliga viljandis, selle aja kindlasti leiaks, et kingikott ära viia. siis saaksid põngerjad ka ikka aru, mis tüübid neile selle pambu saatsid... (või ma ei tea kui suured asjad te sinna viia plaanite - kui seljakoti+suure topcase'iga ei kannata viia, siis on muidugi puuks. autoga on sinna ilmselt kellelgi teisel lihtsamgi sõita (ma elan teadupärast mulgimaal, ehk siis oma 30km lõuna pool), aga kui vaja - saab ka seda. auto on suur.

pealegi on minul seesamune kuulus H1N1 juba täiesti ametlikult läbi põetud ja unustatud, nii et nakkusohtu enam üldsegi ei ole ;) ideaalne transportöör! :mrgreen:

terv, juss

no siis teeks niimoodi, et viime kingikoti ära ( eks ikka autodega) ja sealt edasi ühislõuna, nagu möödunud aastal, ja sealt sujuvalt isevooluteed edasi...

Kasutaja avatar

miilits

Ja õuest akna taga lehvitada ikka lubatakse!!! :bsmile:

petz

miilits kirjutas:

Ja õuest akna taga lehvitada ikka lubatakse!!! :bsmile:

no seda vast ei keela keegi :bsmile: :bsmile:

Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

torupilli juss kirjutas:

Selline teemaväline mustema huumorinurga küsimus, aga kas avatari pilt on tehtud haigushoo ägedamas faasis? :mrgreen:

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

torupilli juss

Lugemata postitus Postitas torupilli juss »

tok-tok kirjutas:
torupilli juss kirjutas:

Selline teemaväline mustema huumorinurga küsimus, aga kas avatari pilt on tehtud haigushoo ägedamas faasis? :mrgreen:

ei. ma olengi selline. sellepärast mulle meeldibki kiivrit kanda.

kui külastust ei toimu, siis pole vahest kaugeltnurga meestel tõesti mõtet kohale sõita, aga mina igatahes otsin siin iga päev ainult ettekäändeid, et ratta selga karata ja tuld anda. eestimaa talvel on ju ideaalsed sõiduilmad! põõsad on raagus, hein on maas, kruusatee on mõnusalt auke täis, haagib nagu põrguline, aga ei tolma - ja palav ka ei ole! mis veel paremat tahta! seda veidram on, et isegi mõnel endurokainimesel on olemas selline asi nagu "mootorratta talvekorter"!!!

aga asjast ka - võib-olla mõned viljandi klemmid on ka valmis sõitma? lahjavõitu on üks mootorratturite kingitus, kui mootorrattureid pole. sotsiaalne suhe on lastele kindlasti vähealt sama tähtis või tähtsamgi kui see vahva asi, mille nad saavad - ega neil siis seal nälga ega puudust pole. nad kindlasti tahavad kedagi oodata ja näha - kui epidemioloogilistel kaalutlustel kokku ei saa, siis kasvõi aknast lehvitada (ja seda olulisem on mootorrataste kohalolek). ja pärast ajalehest lugeda kuidas neile mootorratturid kingi tõid jne. lastel pole enamasti asju vajagi - neil on vaja tunnet, et keegi nende peale mõtleb. meie jaoks võib see olla väike liigutus, nende jaoks aga suur, SUUR tunnustus välismaailmast - mõned võib-olla ootavad seda juba jaanipäevast saadik...

eks te mõelge, kas sõidate või mitte - minu arvates annaks see manöövrile kõvasti vunki juurde ja igatahes võin sõita, kasvõi maskotina :D. ah jaa - millal üldse? võib-olla luban siin asjata ega saagi tulla...

hää küll, juss on nähtavasti jälle ilusti ära rääkinud, mis sülg suhu on toonud.

:D

terv, juss

Praegu: Honda GL1500 '98; Yamaha TDM850 '01; Suzuki DR800 '95; Kiwipurustaja KMZ650 '75;

Varem: Kawasaki VN1500 Nomad '01, Buell XB12X '06, Jawa 634 '75, Kawasaki ZX9R '00, AME H7/3 750, Yamaha XT600 '89, Kawasaki GpZ1100 '81, Honda Magna vf1100c '83, Kawasaki KLR600 '85, Jawa 638 '87, Yamaha XJ750 '83 (alias KMZ650), CZ250 '63, Ural 650, Dnepr 650, paar Iž Jupiteri, Minsk 125...... (help)

petz

väikemõisast siis selline kiri

Vabandan esmalt viibinud vastuse tõttu, kahjuks olid asjad natuke kuhjunud...
Oleme meeleldi siin Väikemõisas teiega koos midagi vahvat valmis ette võtma. Jõulude periood on meil kiire- õpime luuletusi ja laulujuppe, et neid siis koolis-lasteaias ja oma Väikemõisa peres ette kanda jõuluvanale. Lisaks on koolides omad väikesed jõuluväljasõidud ja peod. Kui teile sobib siis ootaksime teid külla peale jõule. Laste koolivaheaeg on sel aastal kuni 10 jaanuarini. Seega sobiks meile ajavahemik 28 detsember- koolivaheaja lõpp. Sel perioodil ei ole meil ka midagi konkreetset veel plaanis.
Mida me võiks siis teha, mõned mõtted:
-minna koos uisutama jääväljakule, pärast juua kuuma teed ja süüa pirukat
-juhul kui lumi maha tuleb siis Huntaugumäel nn. snowtubinguga (ümmargused nn.kelgud) sõita ja pikniku pidada
-loomade varjupaikka loomadele külla ja maiustusi viima, nii armas on jõulude aegu mitte ainult saada vaid ka anda
-koos bowlingut mängida

Sellised väikesed mõtted siis minu poolt. Ehk leiate siit midagi millest kinni haarat ja edasi arendada.

Kõike kaunist soovides
Aage Väikemõisast

Kasutaja avatar

suslik83
Toetajaliige
Tsikkel: k175b, Riga 13,
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 10 korda

Lugemata postitus Postitas suslik83 »

:) jõulupakk läks teele!

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige

Esimene rahapakk jõudis tõesti minu arvele.

petz

kindlasti on huvilised mulle väikemõisast aage saadetud kirja läbi jõudnud lugeda ja selle aja peale teil ka vast mingid huvitavad mõtted jõudnud tekkida.,....ja et kui üldse , siis kuidas, mida ja millal...

Kasutaja avatar

miilits

Mina pooldaks

• isutamist või
  • loomade varjupaika
    Mõlemite teostamiseks on ilm vist soodne ( lume tulek ei ole nagu kindel ) ja nagu eelmine kord paistis olid jõnglased koos tegutsemisega väga päri.
    :bsmile:

petz

miilits kirjutas:

Mina pooldaks

• isutamist

:bsmile:

isutamist??? vast ikka uisutamist, aga pärast teeks kusagil kindlasti ühe isutamise koos õllega :bsmile:

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige

Uisutamine kõlab minu kõrvale päris hästi, polegi ammu jää peale saanud. Siit muidugi küsimus, et kas Viljandis uiske ka laenutatakse?

petz

Kasutaja avatar

miilits

No andke näpuvääratus andeks, kellaaeg oli ka alles selline, isutamise all mõtlesin ikka uisutamist.

Kasutaja avatar

miilits

Teema on unarusse jäänud, kas üritus ikka toimub?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”