Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
tttrrr kirjutas:Kysimus: Kas on v6imalus muuta kuidagi teleka seadetest, et just sellele kanalile j22ks Nicam dual-2 alatiseks ehk siis on kellegil telekas, mis seda suudaks ja kes seda teinud on. Olen enda oma uurinud ja jamanud, aga sellist v6imalust pole leidnud.
Kui teaksin, et keegi seda suutnud saaksin oma otsinguid j2tkata.
Mul Philipsi telku, millel ma leidsin lahenduse selliselt, et automaatotsinguga lasin tal kanalid üles leida ja siis salvestasin käsitsi kõik kanalid sinna nuymbrite alla, kus mul tavaliselt nad on. Salvestamisel panin Dual-II ja sedasi nad mul nüüd ongi, telku ise lülitab vastaval kanalil inimeste keele sisse.
kotk kirjutas:Kas keegi mäletab,mis oli Mongoolia rahvuskangelase hobuse - "El Koyruki" võrdkuju nimetus
Seda "Kuubi seitset tahku" pidasid silmas?
tttrrr kirjutas:Eellugu: Oman Starmani kaabel TV paketti. Telekal on olemas stereo, seega on mul v6imalus valida m6ndadel kanalitel venekeele(mis on starmani vaikeseadena) asemel inglise keel. Kuid korra kanalit vahetades on j2llegi venekeel ja pean mitu m6tetut nupuvajutust tegema inglise keele jaoks.
Kysimus: Kas on v6imalus muuta kuidagi teleka seadetest, et just sellele kanalile j22ks Nicam dual-2 alatiseks ehk siis on kellegil telekas, mis seda suudaks ja kes seda teinud on. Olen enda oma uurinud ja jamanud, aga sellist v6imalust pole leidnud.
Kui teaksin, et keegi seda suutnud saaksin oma otsinguid j2tkata.terv,
tarmops.vabandan t2pit2htede puudumise p2rast
Tundub et räägid Sony telkust,minul on selline võimalus olemas ja saan valida menüüst helid (üks lülitus on veel noodivõtmega nupp puldil, otse lülitus heli valikusse) ja siis audio kas A või B, üks on inglise teine vene,hetkel ei mäleta kumb on kumb. Peale valikut A või B tuleb vajutada OK muidu kui kanalit vahetad laheb uuesti tagasi nii nagu enne vahetust oli.
Kui sul on mingi teine telku firma siis audio vahetus stereo tv peaks olema sarnane.
Egas muud kui proovi.
scryth kirjutas:kotk kirjutas:Kas keegi mäletab,mis oli Mongoolia rahvuskangelase hobuse - "El Koyruki" võrdkuju nimetus
Just nimelt ... geniaalne
kotk kirjutas:scryth kirjutas:kotk kirjutas:Kas keegi mäletab,mis oli Mongoolia rahvuskangelase hobuse - "El Koyruki" võrdkuju nimetus
Just nimelt ... geniaalne
Skeroos on kohutav asi
kotk kirjutas:» Fri Oct 30, 2009 2:42
Olen juba ammu tahtnud öelda,et selle teema pealkiri meenutab mulle üht muusikateose pealkirja,mida me ERSO-s olime sunnitud mõni aasata tagasi esitama ... ja see kõlas nii - " Kuubi seitse tahku ehk El Koyruk - Mongoolia rahvuskangelase hobune"
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
margus014 kirjutas:Miks on 2 nukkvölli parem kui 1? 1 nukk teeb ju sama töö ära mis 2...
Kui on üle 2 klapi silindri kohta, siis peab 1 nuka puhuk kasutama mingeid abivahendeid (nookureid) klappide liigutamiseks, mis lisab klapiajami inertsmassi jne. Kuigi see ei ole ka absoluutne tõde. Näiteks suure ja järsu tõusuga sportmootorite nukaprofiilide puhul kasutatakse väikeseid vahenookureid (ingl. k. fingerfollower), mis võimaldavad optimeerida klapi liikumiskiiruseid ja timmida ka klappidevahelist nurka parema põlemiskambri kuju saamiseks (klappide vaheline nurk on muidu paljuski määratud nukkvõllide otsas olevate hammakate läbimõõduga, aga neid ei saa ka väga vähendada, sest ülekandesuhe võrreldes vändaga on 1:2)
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Linke ja pilte
arendaja kirjutas:http://www.gamaniak.com/embed.swf?file= ... rollin.mp4
Täitsa tore oleks rattaga sõita ja seda venda peeglis näha
Lihtsalt üks loll küsimus. Huvitav palju ta vastu mäge välja veereb?
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Selline küsimus, palju ligikaudu maksab metallukse paigaldus korterile.. ehk siis uks + leng + paigaldus = ? Ja äkki keegi biker ise pakub ka seda teenust, võiks pm saata.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Nuki kirjutas:Selline küsimus, palju ligikaudu maksab metallukse paigaldus korterile.. ehk siis uks + leng + paigaldus = ? Ja äkki keegi biker ise pakub ka seda teenust, võiks pm saata.
5000 - 15000, olenevalt tootjast, lukkudest jne.
Näiteks see: http://www.hot.ee/revaluks/metalluksed- ... light.html
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
ning sellest konservikarbi pleki paksusest ukse saad koos paigaldusega 3200.- eegu eest. aga arvesta et kui ikka kaabak tahab tuppa tulla, siis ta saab sinna konserviavajaga sisse ka.
Huvitaks kas kuskil garaažiboksi jaoks ka metalluksi tehakse veel ?
Olen otsinud ja googeldanud, aga midagi pole leidnud ise.
Vana uks tahab jubedalt välja vahetamist.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
AVarik kirjutas:Huvitaks kas kuskil garaažiboksi jaoks ka metalluksi tehakse veel ?
Olen otsinud ja googeldanud, aga midagi pole leidnud ise.
Vana uks tahab jubedalt välja vahetamist.
Nt. http://www.visarimetall.ee Pane otsingusse metallitööd ja tulemusi tuleb.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
MarekM kirjutas:ning sellest konservikarbi pleki paksusest ukse saad koos paigaldusega 3200.- eegu eest. aga arvesta et kui ikka kaabak tahab tuppa tulla, siis ta saab sinna konserviavajaga sisse ka.
põhimõtteliselt aitaks tänapäeval ka paberist uks. kui varas tahab sisse tulla, siis vajadusel kasvõi läbi seinte aga see on juba teine teema
-
- Tsikkel: GSR600
MarekM kirjutas:ning sellest konservikarbi pleki paksusest ukse saad koos paigaldusega 3200.- eegu eest. aga arvesta et kui ikka kaabak tahab tuppa tulla, siis ta saab sinna konserviavajaga sisse ka.
Näide:
Jap! Juba aastaid ei tee mulle enam nalja see, kui mingis westernis lüüakse suvaline tüüp raginal läbi kõrtsuseina õue. Miks nalja ei tee? Sellepärast et nüüd on ka Eestis sellised majad olemas kus see ei olegi enam ulme
Vana nõukaaegse ehitise puhul on terasuks muidugi endiselt õigustatud, aga kõrrepõldude põrsamajakeste elanikel vast ei maksa ukse pärast liiga palju muretseda
-
- Tsikkel: Zx9r, kx250f, DS650X
Kas ja kuipalju on kellelgi olnud konkreetseid juhtumeid, kus tehnika keevitamisel on riknenud juhtplokke, ajusid, mooduleid jt.?
Võrr->Jawa 638->Dnepr 650->Suzuki GSX600F->Kawasaki ZX6R->Kawasaki ZX9R ja KX250f
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
andrias kirjutas:Kas ja kuipalju on kellelgi olnud konkreetseid juhtumeid, kus tehnika keevitamisel on riknenud juhtplokke, ajusid, mooduleid jt.?
Platsil aku "-" klemmi pidev peale ja mahakiskumine kustutas orig raadiol aju. Sellise diagnoosi pani esindus ja kinnitas ka sõltumatu elektroonik.

-
- Kontakt:
andrias kirjutas:Kas ja kuipalju on kellelgi olnud konkreetseid juhtumeid, kus tehnika keevitamisel on riknenud juhtplokke, ajusid, mooduleid jt.?
Tõenäosus on ikka suht suur, eriti kui mass ka külge jääb.
Ma tegelen teistsuguste masinatega mis vajavad ka keeviatajate sekkumist ning millel on üsna palju väga kallist elektroonikat. Keegi pole kunagi julgenud loomkatseid teha, et kas tapab elektroonika ära või mitte. Alati lülitatakse nii + kui ka - lahti enne kui keevitusega kallale minnakse.
kas keegi siinsetest on käinud Lätis Siguldas bobikelguga sõitmas? Endal asja vastu tõsine huvi. Otsisin netist ning leidsin mingi a'la paketi mis sisaldas kohale viimist ja riiestust vist (kui ma millestki valesti aru ei saanud) ja selle kompoti hind oli 88 euri per nase. Tundub paljuvõitu. Äkki keegi on sinna ise kohale sõitnud ja küsinud kelgutada, et paljuga reaalselt arvestama peaks?
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
küsimus . kui suur võiks olla ühe tavalise läpaka voolutarvidus töötamisel vooluvõrgus,
-
- Kontakt:
petz61 kirjutas:küsimus . kui suur võiks olla ühe tavalise läpaka voolutarvidus töötamisel vooluvõrgus,
See on küll väga muutuv suurus .
Max võiks olla toiteploki max A.
petz61 kirjutas:küsimus . kui suur võiks olla ühe tavalise läpaka voolutarvidus töötamisel vooluvõrgus,
Ehituspoe reklaamlehes pakuti vattmeetrit, ei mäleta ainult mis poega tegu oli, maksis 200. krooni kanti.
HP Pavillion alaldi/toiteplokilt vaatan 65W see ilmselt siis max väärtus. IBM Thinkpad T60 on sama.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
,... miks ma seda küsin... küsin seda seepärast, et arvesti näitu vaatamas oli hetkekulu voolumõõtjal ligi 3 kW, aga järel ainul valgustus mitte üle 1kW,külmikud, paar läpakat ja telekas koos oma digibokside jm,, kuidagi suurevõitu see elektrikulu ikkagi või kuidas.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Motorized kirjutas:kas keegi siinsetest on käinud Lätis Siguldas bobikelguga sõitmas? Endal asja vastu tõsine huvi. Otsisin netist ning leidsin mingi a'la paketi mis sisaldas kohale viimist ja riiestust vist (kui ma millestki valesti aru ei saanud) ja selle kompoti hind oli 88 euri per nase. Tundub paljuvõitu. Äkki keegi on sinna ise kohale sõitnud ja küsinud kelgutada, et paljuga reaalselt arvestama peaks?
25Euri üks sõit 2-bobiga ja 35Eur 4-bobiga.......ei tea, kas sisaldas ka bobi hinda või oli vaid raja rent.
Let the good times roll.
Kui suur su telekas on?
Minu 50" plasma võtab normaalselt 450W ja säästureziimis 230W.
Muide kolmefaasilised voolumõõtjad taadeldakse kõik kolm faasi korraga ja kolme faasi kogusumma peab olema õige. Aga koormates faase ühekaupa võib erinevus ka 30% olla. Kontrolli ise oma voolumõõtjat näiteks el.radikaga ja ühenda oma tarbijad kõige vähem näitava faasi taha.
[quote="Motorized"]kas keegi siinsetest on käinud Lätis Siguldas bobikelguga sõitmas? Endal asja vastu tõsine huvi. Otsisin netist ning leidsin mingi a'la paketi mis sisaldas kohale viimist ja riiestust vist (kui ma millestki valesti aru ei saanud) ja selle kompoti hind oli 88 euri per nase. Tundub paljuvõitu. Äkki keegi on sinna ise kohale sõitnud ja küsinud kelgutada, et paljuga reaalselt arvestama peaks?[/quote]
Kas sul bobikelk on omal olemas või tahad korra huvipärast proovida?
Olen Lillehammeri olümpiarajal korra alla lasknud ja seda ilma prohv juhita (üksinda) ei lasta sul teha. See on päris karm värk, annad alkirja et neerud ja seljaroots korras. Lai tõstjavöö kästakse ümber panna. Hind oli umbes 190 eur.