Stunt foto ja video
Re: Stunt foto ja video
Aga sa ei ole mõelnud et 1-ga ülesse ja üleval tõmbad 2 ja siis veel 3-da? siis saab ikka päris pikalt sõita.
Sellest aastast oli esimest korda bike peal ja tänavatel(suvega sõitsin kokku 7k km) algselt mõtlesin ,et ei hakka üldse tagarattast proovima ega harjutama, Kuid siis ühekorra proovisin ja nüüd tuleb jubaa päris hästi välja hooga sõites, Kusjuures masin on R6 ja 25kw piiraja on veel peal. Siduriga 1ga ülesse, üleval teine käik sisse ja siis kui vaja ja piisavalt teepikkust on siis kolmas ka.
JA sõites tuli julgust kohe niipalju et mõtlesin mis siis ikka proovime püstises asendis ka sõita, Proovisingi ja ei ole midagi rasket ratas ülesse 2 sisse ja tõused püsti, tsikkel palju paremini juhitav jne.
aga see selleks, Igaüks ikka oma võimete piiril peab sõitma, Vbla ma siuke loll noor ja natuke liiga julge, eks näis.
Heiko97 kirjutas:Mul asi pigem selles 2 käiguga ja siduriga ei taha väga tõusta tagarattale! Seepärast uurin kas 2 hammast teeks asja paremaks!
Pro ma muidugi ei ole aga 2 aastat ja ca. 30000 km seljataga!
1 käik ja tagarattale pole probleem (kas siduriga või ilma üles saab ikka /siduriga parem muidugi) aga probleem selles, et pikemaks sõiduks tahaks teisega alustada kuid ei tule hästi üles!
Kardan, et siduri tapab ära kui liialt peale käia! Seega 2 hammast juurde peaks jõudu juurde andma ja asja paremaks muutma?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.