Linke, pilte ja videosid

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Linke, pilte ja videosid

Lugemata postitus Postitas baltroon »

manager2 kirjutas:

... ei saa vist asjadest õieti aru, aga mulle jääb täiesti mõistetamatuks baltrooni pahameel AtsJanno eelneva postituse osas.

:bsmile: Pole hullu hr. Manager, te tõesti ei saanud asjadest päris õigesti aru. Samas pole vaja muretseda hr. Janno tunnete pärast, kui vaja siis ta helistab mulle ja avaldab omapoolse arvamuse ise. Me nimelt natuke tunneme teineteist.

Asja mõte ei olnud kindlasti mitte maha teha hr. Janno poolt väljatoodud pilte vaid pigem viidata sõnale: lääneühiskond (kui Sa mu postitust uuesti vaatad, siis näed, et see on rõhutatud) ja anda mõista, et ei ole see asi midagi lääneühiskonnas täna enam tegelikult nii hull, hull on asi pigem idas, kus suur Föderatsioon põlisasukate haletsemisegi on ära keelanud. Isegi selliseid pilte ei leia ma neist mitte võrgust.
Ameerika indiaanlastel on paljuski täna paremad võimalused, kui hr. Janno poolt viidatud piltidelt vaadates arvata võiks, pigem paistab neilt piltidelt mulle õpitud abitus, kerjamine ja au puudumine silma. Puhtalt isiklik arvamus.

:wink:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”