Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Moderaator: Moded
Re: Pärnu/Pärnumaa motorratturid
Reedel Tallinna poole ei plaani keegi päevasel ajal minna?
Mul nagu vaja pealinna minna, aga üksi ikka igav sõita..
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Kas pärnakatest keegi kavatseb 05.10 sõita Kurtnasse romulaadale( kui ilm vähegi lubab). Ise üritaks kindlasti minna. Äkki ühineks.
Palju meil naismootorrattureid Pärnu kandis üldse ringi liigub??
Mufistat tean, aga veel??
Suhkrujuku kah naiste killast
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: Harley Davidson Electra Glide
pyramiid kirjutas:Palju meil naismootorrattureid Pärnu kandis üldse ringi liigub??
Mufistat tean, aga veel??
Vaevalt ,et seal keegi üldse ringi julgeb sõita kui Muff seal ringi liigub
Surko pakud ennast välja ?
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: Harley Davidson Electra Glide
Surko pakud ennast välja ?[/quote]
Ei no ega ma kah ei julge , sellepärast sõidangi Tartus
Samas miks Sa ise ei kandideeri, reedel olid tõsise mototransvestiidi kostüümis kuskil ringi silganud juba algatuseks
reedel võis nii mõndagi juhtuda
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Koos sõitma kuskile?
Tere, kas keegi liitub õhtusele 100km ringile? Pakun välja Pärnu - Heinaste - Tali - Killingly-Nõmme (kurvitehnika kool!) - Pärnu. Või krt teab, kuhu Mina igatahes lähen oma ämblikuid tuulutama
Igatahes: järgmise korrani!
rein
Kas ja mis ajal siis pärnus ühiselt sõidetakse ja kuidas nende neljapäevadega on?? Täna kahjuks juba tööl, ennem juba tegin paar tiiru linnavahel, teisi eriti ei kohanud
Päikest ja vähe liiva
-
Et liigun ikka Pärnus ringi Sinine gsx-r 750 ja noh portas kogunetakse küll igapäev aga suuremat seltskonda näeb ikka neljapäeviti.
noh! rotid! siksutate kõik jah?
saadanas.
Kellegil skannerit on? Mul vaja dokustaate sisse skanneerida.
Väike helin on abiks 56 22 96 97
Kui keegi tasapisi kainemaks saanud on, teeks homme sõidu Tagadile ja täikale? Läheks läbi Vändra - Eidapere - Lelle - Rapla. Tagasitee otse või jumal teab kustkaudu. Õhtul plaanin ise kella viieks tagasi jõuda.
Kas kellelgi pärnu inimestest homseks dataprojektorit oleks laenata? Tegemist on heategevusürituse koosolekuga.
Muf
56 22 96 97
Liitusin Pärnu motomeeste ühiskonnaga.
Rattaks siis 2000 aasta Suzuki GSX-R 600cc 85 Kw.
Pilt minust ja rattast:
Tagakumm läheb põlema 00.5 sekundi jooksul ja erialaks valgusfooride tagant kiirendamine
Esimestel soojadel ilmadel kohtume
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
http://www.24tundi.ee/?id=190364
Mis seal IN is toimub, kes teab telgitaguseid?
Telgitaguseid ei tea, aga tundub olema üldhariv jututuba noortele.
http://www.24tundi.ee/?id=192773
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Läheme kaasaga ja kuulame vähemalt alguse ära. Kui läheb "Ainult liikmetele" tsiteerimiseks, tuleme tulema. Mine tea, ehk on hoopiski väga asjalik jutt.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Samas kui seda asjalikult teha, on noortele päris hea suunanäitaja. Ega jah see ikka nii ei ole, et oleme lahedad onud rataastel ja teeme lihtsalt nalja. Kui selle ajastu algus nii oligi, siis tänapäev on ikka palju kurvem.
Mõned inimesed tuleks sinna sunniviisiliselt vedada, ja sundida kuulama, ehk tuleb ka mõistus pähe.
Kuna mõni arvab et tal on nüüd mootorratas, ja sõbral kah et siis ongi kohe kõik vinge ja kõva mees.
Las harivad ennast ja kuulavad mis mida ja kuidas käib...
Jõudu ja jaksu
Väga hea et selliseid assju tehtakse ja korraldatakse.
Terv
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Hunnev kirjutas:Mõned inimesed tuleks sinna sunniviisiliselt vedada, ja sundida kuulama, ehk tuleb ka mõistus pähe.
Kuna mõni arvab et tal on nüüd mootorratas, ja sõbral kah et siis ongi kohe kõik vinge ja kõva mees.
Las harivad ennast ja kuulavad mis mida ja kuidas käib...
Jõudu ja jaksu
Väga hea et selliseid assju tehtakse ja korraldatakse.Terv
Puhas kuld!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Tsikkel: Aprilia SXV550;AP MX125;Virago
Olen oma 2-3 hooaega sealt mööda sõitnud ja pole ikka kuidagi nagu "julgenud" sinna rivi juurde keerata, kuna ei tea eriti kedagi ja ei oska nagu millestki juttu alustada, aga eks see suvi(2010) tuleks ikka "julgus kokku võtta ja "kampa sulanduda:D
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
lehhluur kirjutas:ei oska nagu millestki juttu alustada...
No millest sa ikka muust räägid kui ratastest ja sellega seonduvast
Kus te, pärnakad, Pärnus tangite? Mina avastasin Pärnus Savi ja Turba tänavate ristmikul senikuulmatult odava hinnaga kütuse allika, Diesel24 üliminimalistliku automaattankla, mis olla tegelikult juba augustist avatud. Kütused on seal näiteks Neste24 hindadega võrreldes ca 60s/l odavamad. Tuld!
-
Kus te, pärnakad, Pärnus tangite? Mina avastasin Pärnus Savi ja Turba tänavate ristmikul senikuulmatult odava hinnaga kütuse allika, Diesel24 üliminimalistliku automaattankla, mis olla tegelikult juba augustist avatud. Kütused on seal näiteks Neste24 hindadega võrreldes ca 60s/l odavamad. Tuld
Tekkib küsimus. Kus sa siiamaani olnud oled Rein 113. Magasid talveund vää
. Muidugi tean ma sellest tanklast juba avamisest saati. Statoiliga on vahe ümmarguselt 1 eek per liiter. Mõnikord meenutab see tankla lausa Nõukaaja lõppu, kui seal korralik järjekord on. Ilmselt omanikud ei jõua oma vaati nii kiirelt täita kui see tühjaks ostetakse.
Hr.Nõel kirjutas:Kus te, pärnakad, Pärnus tangite? Mina avastasin Pärnus Savi ja Turba tänavate ristmikul senikuulmatult odava hinnaga kütuse allika, Diesel24 üliminimalistliku automaattankla, mis olla tegelikult juba augustist avatud. Kütused on seal näiteks Neste24 hindadega võrreldes ca 60s/l odavamad. Tuld
![]()
Tekkib küsimus. Kus sa siiamaani olnud oled Rein 113. Magasid talveund vää
![]()
. Muidugi tean ma sellest tanklast juba avamisest saati. Statoiliga on vahe ümmarguselt 1 eek per liiter. Mõnikord meenutab see tankla lausa Nõukaaja lõppu, kui seal korralik järjekord on. Ilmselt omanikud ei jõua oma vaati nii kiirelt täita kui see tühjaks ostetakse.
![]()
Kuid siinkohal tekib küsimus, et mille arvelt see kütus seal nii odav on - kvaliteedi???
Jansu

HYOSUNG GT650Ri
-
Kuid siinkohal tekib küsimus, et mille arvelt see kütus seal nii odav on - kvaliteedi???
Vaevalt et kvaliteet. Ammu tuntud tõde ju, et Eestis ja ka Lätis ja Leedus müüdavad kütused tulevad kõik ühest kraanist ehk siis Mazekai tehasest Leedus.
Pigem vahe selles hoopiski, et puuduvad ju kulud personalile (automaat). Koht valitud selline kus ilmselt suht odav maarent. Ruumi nii et rekkad võivad lausa tantsu lüüa. Ilmselt omanik( suure tõenäosusega kohalik) pole ka nii kasuahne kui suuremad kontsernid. Aga läbimüük nii,et oi-oi-oi
Olen seal seisnud sabas 10 min ja siis käega löönud. Mulle jääb ta koduteele ette. Nii et järgmine hommiku tulin 15 min varem tööle ja tankisin sabata.
rein113 kirjutas:Kus te, pärnakad, Pärnus tangite? Mina avastasin Pärnus Savi ja Turba tänavate ristmikul senikuulmatult odava hinnaga kütuse allika, Diesel24 üliminimalistliku automaattankla, mis olla tegelikult juba augustist avatud. Kütused on seal näiteks Neste24 hindadega võrreldes ca 60s/l odavamad. Tuld!
Kus sellist hinda nägite? Sõitsin sealt neljapäeva hommikul mööda, diisel maksis 15.70, statokas oli 15.90 samal ajal, ma ei leia, et see hinnavahe nii ulmeline on..
-
Kus sellist hinda nägite? Sõitsin sealt neljapäeva hommikul mööda, diisel maksis 15.70, statokas oli 15.90 samal ajal, ma ei leia, et see hinnavahe nii ulmeline on..
Nu vot nüüd jään vastuse võlgu. Pole seal jaanuari algusest saati käinud. Siis oli küll veel nii nagu rääkisin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.