Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal

Kasutaja avatar

sang

Re: Sidesüsteemidest rattal

Lugemata postitus Postitas sang »

Mul on küll eri jaamadega vähe kogemusi, kuid mina vist eelistaks pigem võimsamat. Lõppkokkuvõttes on ju kõige olulisem see, ka sa saad ühendust või ei saa 8). Samas aga on kuskilt meelde jäänud mingi PMRide test, kus selgus, et tehased suhtuvad võimsuse ülempiiri üldiselt konservatiivselt (st tegelik võimsus on väiksem kui lubatud) ning pealegi võib võimsus kõikuda oluliselt sama mudeli erinevate eksemplaride vahel. Nii et go figure.

See veekindlus ei ole mu arust väga fundamentaalne argument, kuna esiteks kasutad sa nagunii veekindlaid sõiduriideid, mille sisse saad jaama vajadusel panna (või siis paagikotti või hoopis statsionaarsemalt tsikli külge varjatud kohta), teiseks kahtlen pistikuühendust jms veepidavuses vihmase sõidu ajal (siis pressib vesi pikapeale ikka igat moodi sisse).

Kindlasti kaalu aga läbi kallima komplekti väärtused, näiteks lisaakud, autolaadijad jms juba kaasa tulevad asjad, mis võivad tsiklimatkal väga oluliseks kujuneda ja mida sa pead võibolla hakkama nagunii juurde ostma. Nii et tee arvutusi.

NB! seadusega on max lubatud võimsus 0,5W ning välised antennid on keelatud. Nende pügalate ületamine on tehniliselt võimalik, aga omal vastutusel.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”