Yzf 750r ei käivitu kauem seistes
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Yzf 750r ei käivitu kauem seistes
No ma ei kujuta ikkagi ette, millest need karpad peaks nii ruttu tühjaks minema (kambrite alumised punnid ei pea?). Ei aura nad tühjaks talve jooksulgi.
Lisaks, kui karpa ongi tühi, siis pannes kraani asendisse PRI, jooksevad karpad täis sekunditega. MÕNE sekundiga. Pole vaja seal minuteid passida.
See jutt siis üldjuhuks karburaatorratastel. Konkreetset ratast ei tunne, aga mida rohkem igasuguseid abistavaid vidinaid, seda suurem tõenäosus, et mõni neist parasjagu rikkis on ja seda väiksem tõenäosus, et kiirelt aru saad, MIS parasjagu rikkis on. Jumaldan lihtsaid metallist masinaid.
Mul pole ka kevadeti tulnud oma 22-aastasele rattale starterit anda üle 3 sekundi (ja ma pole rattapede - ma ei remondi iialgi seda, mis pole rikkis). Seega selline asi, kui ratas ei käivitu normaalselt, ei ole iialgi tavapärane asi. Tegu on sel juhul ikkagi mingi rikkega, mille põhjus tuleb leida ja kõrvaldada. Igasugused võtted, a'la "topka", on tegelikult vaid hädavariant, umbes nagu mäkaiveri teip - töötab, aga ikkagi ajutine lahendus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.