Bulgaaria- 2010 suve sihtkoht

Kasutaja avatar

goal
Tsikkel: Kawa VN 1500 Mean Streak

Re: Bulgaaria- 2010 suve sihtkoht

Lugemata postitus Postitas goal »

kalle kirjutas:

Täiesti kõrvalseisjana küsiks, et mis seal niiväga vahet sellise tripi juures? Kas on oht, et Venturega sõidetakse eest ära? Ja vaevalt see inimhing ikka nii erinev on, kuigi ühel rattal on kaks plastitükki rohkem küljes, või teisel kroomi. Ma vist ei hakka kunagi sellest aru saama, miks enne küsitakse ratase, mitte inimeste sobivuse üle..

Kk

Sellise küsimuse ajendas puhas uudishimu, kas mõni minusugune ka sellest matkast osa võtab? Kroomi seljas järjest 200 kilti läbida on üsna piin, vähemalt mul on (kuigi juba teine selline ratas). Vahest ehk esimese 200 km sõidaks ühe jutiga- läbi kannatuste aga sealt edasi ilmselt 100-150 kilti ilma pausideta. Neil härradel plaanis 200-300 km jutti lennata ja siis pause. Erinevate rataste ja nendega koos kulgemise vastu pole mul küll midagi, igale oma stiil. Lihtsalt see üksik kroom võib sealt rivi lõpust teistele märkamatult ära kaduda või grupi piduriks saada :?
Loodetavasti oli nüüd küsimuse tegelik rõhk arusaadav :D Aga inimestega läbisaamine sõltub mölapidamatusest ja seda saab igaüks hästi regullida ju (kui taipab muidugi). :mrgreen:

Jawa, Voshod, Kawa VN 750, Kawa Mean Streak

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”