Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
Kipsi kirjutas:motopall kirjutas:Kella 3 ajal öösel oli tangusupp sul tagant väljas?? ja istusid terve öö poti peal ja kui vahepeal natuke järgi andis siis ronisid kohe foorumisse oma paska edasi pritsima?
Mine lasteaeda tagasi.Ma arvan, et sinusugune ei oskagi viisakas olla.Enamus su poste siin foourmis on OT või räägid mis seadusi sa rikkunud oled
Ja vaevalt sa MISTER ideaalne tead kohe öelda, et mis kuupäev su auto vahukustutil peal on??? Või kontrollid iga hommik selle enne sõidu alustamist üle, et vahepeal on äkki öid poti peal veetes pisu kauem aega läinud???
Jah, ma tean mis kuupäev mu tulekustutil on, sest mul pmslt 2 autot põlema läinud.Pole just kõige meeldivam tunne
Ma vean kihla, et kui su auto peaks maha põlema, siis sa süüdistad päästeametit, et miks neil nii kaua läks.
Ja peatamise küsimus tekkis lihtsalt sellest, et ühtegi reeglit (et sa targutada ei saaks siis vahukustuti aegumise tähtaega rikkusin) ei rikkunud ning dokumendid ka korras. Et milleks politseil vaja teha minu peatamiseks liiklusohtlike manöövreid ning ületada ilma vilkuriteta tugevalt kiirust ning lõpuks anda peatumise märguanne AINULT siniste vilkuritega (nagu maffia filmis)
Kui sa nii tark oled ja ennast nii riivatuna tunned, siis
- miks sa seisma jäid?
- miks sa kuhugi ei kaevanud,et sulle liiga tehti?
3.miks tulekustutit kontrolli ei viinudEks igaüks oskab ise enda rahaga ümber käia, mõni maksab kahe kuu eest kuue kustuti hinna, targem aga 40-100 eek ja sõidab turvalisema tundega terve aasta
Kustuti seier seisis ja seisab siiamaani ilusasti rohelises alas. Aga sinu suhtumine - paras ,et trahvi said on pigem lapsik või tüüpilise "eestlase" oma. Ma ei ole kunagi lugu pidanud inimestest, kes tunnevad sellest rõõmu kui kellegil sitasti läheb. Ei ole ise vähemalt sellise suhtumisega, aga nagu näha piisab ühest minu vahukustuti trahvist, et sulle make my day teha. Sa siis väidad, et sa pole elus mitte ühtegi trahvi saanud? Ja kui oled siis iga trahvi eest sulle topelt paras.
Mul küll nüüd kergem ei saanud....
1.Seisma jäin sest veendusin, et tegemist on politsei autoga
2.Elus on muudki teha kui 1200 krooni pärast kohtu uksi paugutada või siis tõestada, et kas politsei autol põles ka punane vilkur or smth
3.Oleks tulekustuti kontrolli viinud siis ma oleks ju mingi aeg üldse ilma kustutita pidanud sõitma. Ja üldiselt ühe kustuti pärast kontrolli sõitmine, selle maksumus ja pärast ka ära otsimine läheb suht sama raha ja kordades rohkem aega kui uus osta.
Ja üldiselt vastasin ühe teise foorumi külastaja küsimusele koos väikese seletusega, nii, et kui sul midagi tarka selle küsimuse kohta öelda polnud, oleksid võindu oma suu hoopis kinni hoida.