Rumalad küsimused

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

HAA
Tsikkel: Bmw K 1200 RS ,Bmw F 800 S
Tänanud: 53 korda

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas HAA »

Liiklus teooriad tuleb läbida, B-kat'i olemas olu on ka vajlik.Ja 25 kw on mootoratale ilmselgelt vähe(arvestades enda põhjamaa mehe kasvu :D ) see pigem superoller (lol) millega on hea mugav linnas liigelda aga mind huvitab maantee mõõtmine rohkem ja A1 kategooria on minu silmis lisa raha raiskamine,linnas saab igasugu muude asjadega ka sõidetud ja liigeldud.

Ma hakkasin neid lubade asju uurima juba väga noorelt ja ma nagu mäletan,et vanasti polnud B-kat'i vaja,ma tahsin lihtsalt veenduda selles,vahest kellegil on teadmis kogemusi või parem mälu kui mul. 8)

We are motorcyclist, masters of measured risk.

Kasutaja avatar

õemehe õemees
Tsikkel: Freewind

Lugemata postitus Postitas õemehe õemees »

ei tegelt on ükskõik

Viimati muutis õemehe õemees, 04 Nov 2009, 16:04, muudetud 1 kord kokku.
Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?
Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

Mitu allkirja võib TV3 tahta, et Top Gear toodaks varasemale vaateajale?

Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Kasutaja avatar

õemehe õemees

mototydruk kirjutas:

Kolm. Teades eestlase individualistlikku loomust oleks rohkem juba liiast

Ma saan aru, et laibarauad antakse siis, kui end peaaegu surnuks sõidad, aga kas kukkumispunne antakse ka stiili eest, või lihtsalt iga korra eest üks?
Kasutaja avatar

z1000

Lugemata postitus Postitas z1000 »

õemehe õemees kirjutas:

Aga kus täpselt see täia A-kati saamiseks vajalik staashi-nõue kirjas on?

selles saates lenksuni vms. mis motopaks teeb seal ütles küll minumeelest et täis-A saamiseks peab olema 2 aastat eelnevat juhistaaži

.
Kasutaja avatar

õemehe õemees

lextastic kirjutas:
õemehe õemees kirjutas:

Aga kus täpselt see täia A-kati saamiseks vajalik staashi-nõue kirjas on?

selles saates lenksuni vms. mis motopaks teeb seal ütles küll minumeelest et täis-A saamiseks peab olema 2 aastat eelnevat juhistaaži

(w) Kui juba seal öeldi, siis peab see ka tõde olema (w)

HAA
Tsikkel: Bmw K 1200 RS ,Bmw F 800 S
Tänanud: 53 korda

Lugemata postitus Postitas HAA »

Hea,et see selgeks sai,ühesõnaga ma sain ühe hooajaga vastu pükse(kuigi mulle kevadel kinnitati,et B-kat on vajlik järva autokoolist),Järgmine aasta teen tasa ma luban,kuigi ma olen enamuse vabast ajast kettas siis tuleb tempot tõsta :twisted: Ei ma ei hakka huligaanitsema... :P

We are motorcyclist, masters of measured risk.

Kasutaja avatar

Sadness
Tsikkel: Mutt
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Sadness »

mototydruk kirjutas:

Jama lugu jah, et uni tuleb peale just siis, kui enam-vähem ainus vaadatav saade algab :P

Aga TV6 näitab Top Geari pühapäeval kell 21 ja esmaspäeval kell 16 kordusena.

----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Sadness kirjutas:
mototydruk kirjutas:

Jama lugu jah, et uni tuleb peale just siis, kui enam-vähem ainus vaadatav saade algab :P

Ja eriti hakkajad tõmbavad torrentist värsked osad juba järgmisel päeval, rääkimata vanematest osadest..

1. novembril hakkab uus hooaeg. Või ei tohi autoteemalist saadet tsiklifoorumis mainida? :mrgreen:
Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

Tv6'es ülivanad osad ka ju..

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Siller kirjutas:
Aris kirjutas:

Kas kellelegi on politsei trahvi teinud tulekustuti puudumise või kustuti nõuetele mittevastamise eest autos?
Sai väike kihlvedu tehtud ning üheselt nõustutud, et see on kohustuslik aga, kas ka reaalselt on keegi selle eest trahvi saanud, selles osas läksid arvamused lahku.
:bsmile:

Tean, et mingi aeg tagasi oli Keila-Joal öösel olnud kontroll, kus kontrolliti tulekustutit, tõkiskingasid.
Nii et vahel tuleb ette ikka.

See vastus mulle õllet ei toonud :x Kas keegi siinsetest foorumi kasutajatest võib öelda, et tema on trahvi saanud tulekustuti puudumise või selle aegumise eest?
:bsmile:

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Loe streetracei foorumit, seal kindlasti on keegi saanud ;). Nt kui see öise mitte-ametliku kiirenduse jama oli

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

motopall

Lugemata postitus Postitas motopall »

MINA olen ka kustuti aegumise eest 1200 krooni saanud kuna uurisin MENDILT peatamise põhjust. Ja lõpuks irvitati näkku ja öeldi, et aegunud vahukustuti oligi peatamise põhjus.... Vot sellised sinikuued

Kasutaja avatar

Tar
Tsikkel: YZF-R1

Lugemata postitus Postitas Tar »

Kas 170 cm pikkusele normaalkaalus tibinale võiks selga sobida M suurus Tschul nahkjope selle tabeli järgi?
Pilt

Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

motopall kirjutas:

MINA olen ka kustuti aegumise eest 1200 krooni saanud kuna uurisin MENDILT peatamise põhjust. Ja lõpuks irvitati näkku ja öeldi, et aegunud vahukustuti oligi peatamise põhjus.... Vot sellised sinikuued

Miks on vaja sellist asja üldse uurida??? Väga hea ju, kui keegi kontrollib. t*** küll on häda, kui keegi ei kontrolli ega tegele asjadega ja kui tegeletakse, on ka probleem. .Vähem vingumist. Ja paras sulle, et trahvi said. Kaua võib inimestele trahvi teha, et nad ise on lollakad ja ei oska ennast kaitsta(turvavöö, tulekustuti, helkur jne).

Kasutaja avatar

Bayer
Tsikkel: XV1100

Lugemata postitus Postitas Bayer »

Tar kirjutas:

Kas 170 cm pikkusele normaalkaalus tibinale võiks selga sobida M suurus Tschul nahkjope selle tabeli järgi?
Pilt

Sõltub, mis on kellegi arvates 170cm pikkuse naisterahva normaalkaal :)

motopall

Kipsi kirjutas:
motopall kirjutas:

Miks on vaja sellist asja üldse uurida??? Väga hea ju, kui keegi kontrollib. t*** küll on häda, kui keegi ei kontrolli ega tegele asjadega ja kui tegeletakse, on ka probleem. .Vähem vingumist. Ja paras sulle, et trahvi said. Kaua võib inimestele trahvi teha, et nad ise on lollakad ja ei oska ennast kaitsta(turvavöö, tulekustuti, helkur jne).

Kella 3 ajal öösel oli tangusupp sul tagant väljas?? ja istusid terve öö poti peal ja kui vahepeal natuke järgi andis siis ronisid kohe foorumisse oma paska edasi pritsima?

Ja vaevalt sa MISTER ideaalne tead kohe öelda, et mis kuupäev su auto vahukustutil peal on??? Või kontrollid iga hommik selle enne sõidu alustamist üle, et vahepeal on äkki öid poti peal veetes pisu kauem aega läinud???

Ja peatamise küsimus tekkis lihtsalt sellest, et ühtegi reeglit (et sa targutada ei saaks siis vahukustuti aegumise tähtaega rikkusin) ei rikkunud ning dokumendid ka korras. Et milleks politseil vaja teha minu peatamiseks liiklusohtlike manöövreid ning ületada ilma vilkuriteta tugevalt kiirust ning lõpuks anda peatumise märguanne AINULT siniste vilkuritega (nagu maffia filmis)

PS! Üldiselt vastasin kasutaja Aris küsimusele. Ning kui tal õlle saamiseks ikka tungivat tõestust vaja siis võin kollase paberi sisse skännida ning maili saata.

Kipsi my ass

Kasutaja avatar

z1000

Lugemata postitus Postitas z1000 »

päris kibe on jah kui trahvi saad aga ole ise targem ja ära mölise. keegi pole ju selle süüdi peale sinu, et sul kustuti aegunud on. või on keegi teine süüdi?

ja pealegi siniste vilkuritega ei pea sa üldse kinni pidamagi. sinised on selleks et sa neile teed annaks.

.

motopall

lextastic kirjutas:

päris kibe on jah kui trahvi saad aga ole ise targem ja ära mölise. keegi pole ju selle süüdi peale sinu, et sul kustuti aegunud on. või on keegi teine süüdi?

ja pealegi siniste vilkuritega ei pea sa üldse kinni pidamagi. sinised on selleks et sa neile teed annaks.

Kui mul on seaduslik õigus küsida politseinikult peatamise põhjust ning kui mul tekkis selle suhtes küsimus siis miks ma ei võinud seda viisakalt küsida? Ja kui nüüd "särada" siis tänu sellele trahvile ostsin uue vahukustuti. Aga idiootne ikkagi maksta selle eest , et vahukustuti on aegunud 2 kuud vähemalt 6 kustuti hinna. Ja veel idootsem oli lihtsalt tunne, et kui ei oleks küsinud siis ei oleks trahvi saanud ja ega siis poleks ment seda uurinud ka. Lihtsalt hoiatusega oleks ka kohe uue kustuti ostnud. Asi ei ole trahvis ega rahas vaid põhimõttes

Loogiline, et sinised vilkurid on tee andmiseks. Aga kui sul sinised vilkurid sabas, tõmbad tee äärde ja sinised vilkurid istuvad sul täpselt sabas ja ei tahagi mööda minna siis ei ole mõtet neid ju närvi ajama ka hakata, et pean auto kinni ja kui ment autost välja tuleb siis sõidan edasi jne... jne... jne... või siis niikaua kui ta kõrvale sõidab ja annab auto aknast peatumise märguande.

Kui poes müüja annab sulle raha tagasi ntx 357 krooni ja 20 senti ning sa küsid, et miks ta sulle nii vähe tagasi andis siis müüja järgmine liigutus oleks, ahh et ei meeldi ja võtab sul ninaeest letilt kohe veel 200 ära ja ütleb, et järgmine kord ära uuri nii palju. Siis vahid oma 157 krooni ja 20 senti ja ei julgegi rohkem küsimusi esitada vaid topid raha kiirelt taskusse ja longid mokk maas minema. tore :wack:

Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

motopall kirjutas:

Kella 3 ajal öösel oli tangusupp sul tagant väljas?? ja istusid terve öö poti peal ja kui vahepeal natuke järgi andis siis ronisid kohe foorumisse oma paska edasi pritsima?

Mine lasteaeda tagasi.Ma arvan, et sinusugune ei oskagi viisakas olla.Enamus su poste siin foourmis on OT või räägid mis seadusi sa rikkunud oled (crash)

Ja vaevalt sa MISTER ideaalne tead kohe öelda, et mis kuupäev su auto vahukustutil peal on??? Või kontrollid iga hommik selle enne sõidu alustamist üle, et vahepeal on äkki öid poti peal veetes pisu kauem aega läinud???

Jah, ma tean mis kuupäev mu tulekustutil on, sest mul pmslt 2 autot põlema läinud.Pole just kõige meeldivam tunne :) Ma vean kihla, et kui su auto peaks maha põlema, siis sa süüdistad päästeametit, et miks neil nii kaua läks.

Ja peatamise küsimus tekkis lihtsalt sellest, et ühtegi reeglit (et sa targutada ei saaks siis vahukustuti aegumise tähtaega rikkusin) ei rikkunud ning dokumendid ka korras. Et milleks politseil vaja teha minu peatamiseks liiklusohtlike manöövreid ning ületada ilma vilkuriteta tugevalt kiirust ning lõpuks anda peatumise märguanne AINULT siniste vilkuritega (nagu maffia filmis)

Kui sa nii tark oled ja ennast nii riivatuna tunned, siis

1. miks sa seisma jäid?
  2. miks sa kuhugi ei kaevanud,et sulle liiga tehti?
    3.miks tulekustutit kontrolli ei viinud :wack:

Eks igaüks oskab ise enda rahaga ümber käia, mõni maksab kahe kuu eest kuue kustuti hinna, targem aga 40-100 eek ja sõidab turvalisema tundega terve aasta :bsmile:

Viimati muutis Kipsi, 05 Nov 2009, 11:49, muudetud 2 korda kokku.

Kasutaja avatar

õemehe õemees

Bayer kirjutas:

Sõltub, mis on kellegi arvates 170cm pikkuse naisterahva normaalkaal :)

Normaalkaal on üldiselt tunnistatud olema inimesel, kelle kehamassiindeks on 19-25. Ehk siis 170cm naisterahval 55-72 kg.

motopall

Kipsi kirjutas:
motopall kirjutas:

Mine lasteaeda tagasi.Ma arvan, et sinusugune ei oskagi viisakas olla.Enamus su poste siin foourmis on OT või räägid mis seadusi sa rikkunud oled (crash)

Jah, ma tean mis kuupäev mu tulekustutil on, sest mul pmslt 2 autot põlema läinud.Pole just kõige meeldivam tunne :) Ma vean kihla, et kui su auto peaks maha põlema, siis sa süüdistad päästeametit, et miks neil nii kaua läks.

Kui sa nii tark oled ja ennast nii riivatuna tunned, siis

1. miks sa seisma jäid?
  2. miks sa kuhugi ei kaevanud,et sulle liiga tehti?
    3.miks tulekustutit kontrolli ei viinud :wack:

Eks igaüks oskab ise enda rahaga ümber käia, mõni maksab kahe kuu eest kuue kustuti hinna, targem aga 40-100 eek ja sõidab turvalisema tundega terve aasta :bsmile:

Kustuti seier seisis ja seisab siiamaani ilusasti rohelises alas. Aga sinu suhtumine - paras ,et trahvi said on pigem lapsik või tüüpilise "eestlase" oma. Ma ei ole kunagi lugu pidanud inimestest, kes tunnevad sellest rõõmu kui kellegil sitasti läheb. Ei ole ise vähemalt sellise suhtumisega, aga nagu näha piisab ühest minu vahukustuti trahvist, et sulle make my day teha. Sa siis väidad, et sa pole elus mitte ühtegi trahvi saanud? Ja kui oled siis iga trahvi eest sulle topelt paras. :wack: :wack: :wack: Mul küll nüüd kergem ei saanud....

1.Seisma jäin sest veendusin, et tegemist on politsei autoga
2.Elus on muudki teha kui 1200 krooni pärast kohtu uksi paugutada või siis tõestada, et kas politsei autol põles ka punane vilkur or smth
3.Oleks tulekustuti kontrolli viinud siis ma oleks ju mingi aeg üldse ilma kustutita pidanud sõitma. Ja üldiselt ühe kustuti pärast kontrolli sõitmine, selle maksumus ja pärast ka ära otsimine läheb suht sama raha ja kordades rohkem aega kui uus osta.

Ja üldiselt vastasin ühe teise foorumi külastaja küsimusele koos väikese seletusega, nii, et kui sul midagi tarka selle küsimuse kohta öelda polnud, oleksid võindu oma suu hoopis kinni hoida.

Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Khm...

6. Isiklikud vaidlused lahendatakse erasõnumite teel

:roll:

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

Kes teab, kui palju võiks maksta Midnight Stari tagapasakas ja tagatuli ?

Näiteks Soome Nordea Vahinkuvakuutuse andmetel maksab pasakas 984.51€ ja tagatuli 260,53€
Tundub kuidagi ülekohtune veits (togi)

SYLB
Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

reimps kirjutas:
Sadness kirjutas:
mototydruk kirjutas:

Ja eriti hakkajad tõmbavad torrentist värsked osad juba järgmisel päeval, rääkimata vanematest osadest..

1. novembril hakkab uus hooaeg. Või ei tohi autoteemalist saadet tsiklifoorumis mainida? :mrgreen:

Üks lehekülg oli, kus olid kõik top geari osad (alates sellest vist kui nad kolisid sinna kus nad preagu on). Lehekülg algas vist Z tähega ja see on teise kõvaketta Mozilla ajaloos. 24 tundi pärast filmimist sai näha.

Enda küsimus: kas koonusfiltrit (nagu mu masinal on) peab puhastama bensiiniga või bensiini ja õliga?

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Bensu või spetsvahendiga pesed ära ja peale kuivamist õlitad spetsiaalse filtriõliga.

Kasutaja avatar

Mhhh
Tsikkel: Mini&GPZ305

Lugemata postitus Postitas Mhhh »

olgu, vaatan mis teha annab, tänud vastuse eest.

Mini (Riga 30) chopper & Kawasaki GPZ305->

riceboy

Lugemata postitus Postitas riceboy »

Kas on olemas mõnda eksklusiivset ja korralikku klassikalise võrri tootjat?

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas margus014 »

MIlline on hea pahtel plastmassi jaoks?

tanel-

Lugemata postitus Postitas tanel- »

klaaskiud