Sinu tee bikeriks...

Kasutaja avatar

Equ
Tsikkel: KTM 790 Adventure
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Equ »

Uh..kes seda enam täpselt mäletabki hetkel aktiivset staazi nii 13 aastat..aga 80ndate alusest tuli pisik isalt, kes omal aal ka kõva Jawa mees oli ning vahest ka sõitma kaasa võttis. Edasi juba tulid punnvõrrid ja mopid. Siis ka motokrossi sõidetud V50-ga. Pidime 125cm3 saama aga siis tuli perestrokia, laulev revolutsioon, kolhooside langus ja pooleli see asi jäigi. Esimene oma "ratas" oli MINI mopeed (ilma tagumiste amortideta kui keegi mäletab veel sellist) mis sai 90 aastal soetatud, krossiklubist forseeringuga V501+käiguvahetus jalaga juba. Asi oli alguses väga ront ja sai seda taastama hakatud, Delta kiige taha, amordid, sumpa üles toodud. Asi oli paugupill ja liikus hästi edasi ning kordagi ei jooksnud kokku. Sellega sai kusjuures päris pikalt sõidetud nii 94-95 aastani. Kuni sai proovitud koolivenna IZ Planetat. Siis oli otsustatud, et on vaja suurema peale liikuda. Sealt tuli aga juba K-175 ja siis ratas millega ma vist kõige rohkem "tegelenud" olen - Jawa250 aastast 61. Kõvad 16HJ oli ja lagunes mis kole, juppe saada polnud. 99 aasta sõiduhooaeg jäi sõjaväe pärast vahele sõitmises ja sama aasta sai asi ühele talumehele ka ära müüdud. Aastal 2000 sai aga esimene välismaa rattas endale soetatud..oh seda põrguvärki küll, jõudu tundus nii palju olevat et hirm tuli peale..Honda MBX125F..25HJ ja Jawalegi kõva vastane oli. Siis aga hakkas asi lahjana tunduma :P ning eelmine aasta algus sai juba Honda CM400T soetatud, mis samamoodi 27HJ oli. Kõige mugavam ratas üldse millega seni sõitnud olen..aga ma olin sellest välja kasvanud ja tahtsin juba suuremat. Nii saigi selle aasta alguses mu omaks hoopis Yamu XJ600, mis oma 74HJ tundus alguses küll üpris isuäratav olema. Nüüd kus jälle üks hooaeg on seljataga on hakanud mehepoja peas uue tsikli soetamise plaanid siginema, sest vanast rattast tundun jällegi välja kasvanud olema :) Aga mida küll uueks valida? Raske saab olema. Nii on.

Equ

Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”