Rumalad küsimused

kana

Re: Rumalad küsimused

Lugemata postitus Postitas kana »

Vidget kirjutas:
kana kirjutas:

Küsimus: kas viimane võiks olla loetud töökindlate kõvaketaste või prahi kilda? Dell sai soetatud, kuna IT-gurud soovitasid seda kui töökindlat riista, aga kogu selle andmete kaotamise ja arvutita olemise aja eest tulevad mulle sellise riista müüja ja tootja suhtes väga halvad mõtted pähe. Müüja, kes ei suvatse oma saasta tagasi ka võtta, kuigi on tõendatud, et toode oli rikkis, tegu ei olnud kasutajatekkelise veaga. Urr... :|

Järgmine kord osta omale SSD kettaga arvuti! Tavapärased kettad on põrutuste suhtes väga nõrgad ja juba esimesest päevast alates PEAB tegema tähtsataest andmetest varukoopiaid!

Hea teada, aitäh! Vaata, ma olin toda Delli ostes nii loll, et ei teadnud karta kõvaketta mitmikrikkeid ega iga vidina marki ja nime selles kontrollida, kuna Delli soovitasid IT-asjatundjad. Põrutada see riist pole saanud, sest suure monitoriga= mitte kõige kergekaalulisem, seega püsis ilusti kodus, seda ei visatud maha vms. Varukoopiate tegemise tähtsus oli mul teada juba 1993, kui suuremahulise statistika algandmed Mäkki olin sisestanud terve nädala ja siis kogu kupatus pillid kotti pani :|
Aga see ei tähenda, et ma alati oma kogemusest õppust võtaks ja varukoopiate tegemine mul alatasa meeles oleks :D

Mine “Ajaviiteks...”