Kogu pask Suzumenist

warlock
Tsikkel: XT600FZR
Kontakt:

Re: Kogu pask Suzumenist

Lugemata postitus Postitas warlock »

Pihelgas kirjutas:

mul isiklikult ei olnud Suzumeniga mingit kana kitkuda, sain temaga hästi läbi. Infot, et tal paljudega probleeme oli, ilmnes muidugi pidevalt. Ja polnud alust arvata, et teda põhjuseta süüdistatakse (keda huvitab, lugegu kiirenduse teemat).
Väga raske on kommenteerida tema poolt käike lastekodudesse ja muid avalikke ettevõtmisi - kõigele mõeldes jääb tagantjärgi väga kehv tunne, palju on alust spekulatsioonideks. Kuid kindlasti oli tema aktiivsel toimetamisel ka positiivseid tagajärgi.

Aga ikkagi - kui on süüdi, siis peab saama õiglaselt karistatud.

Tänud vihje eest ja "Nitse" kuldsed laused allpool. Siiski on mees, kes arvas ja väljendas ennast selgelt (koos oma päris nimega)!

"Mul on väga kahju, et "tiiger puuris" :mrgreen: , ei tulnud head aega ütlema ja ma ei saanudki talle otse näkku öelda, mis asjast arvan"
"See, et ta foorumis mingi maailmaparandaja ja õiglusenõudja veel püüab olla, see ainult suurendab mu okserefleksi tema vastu."
"Aga kes sa baltroon iganes ka pole, kahjuks ei pane ma su kasutaja nime ja päris identiteeti kokku,"

Võltshälvikute teema, nagu foori all ette trügimine tundub nii süütuna võrreldes bikerist "Tiigrihüppega...Vähemalt on selgem mõiste, Hälvik- Mootorratturid. SM aktiivsete toimetamiste positiivsetes tagajärgedes ma natsa kahtlen... Oleneb vaid ajast, kuni keegi taipab.

Marek Kont
PS!"Tiiger" ongi puuris nüüdseks...T.Ü.R.A. ma ei või!

Mine “Fleim”