Rumalad küsimused
Re: Rumalad küsimused
Roostesurm?
Kas keegi oskab viidata - ehk on siin juba käsitletud - sõiduki metallosadele rooste vastu mingit niiöelda kiirabi (puhastada, kuivale, puhtale pinnale nn roostesurma kanda või lihtsalt autopoest küsida möksi?)? Praegused toredad suusailmad on veikesest roostekohast kenasid mulle tekitanud, mis mulle üldse ei meeldi ja kuna koheselt pole võimalik kogu seda posu teha lasta, teeks ise miskit kahjustuse kasvamise vastu ära. Reaalne ise teha?
Kõvaketas
Delli sülearvutil tekkis 1 kasutusaasta jooksul kahel korral kõvakettal erinev rike,
1.kord oli ketas HDD 250GB 2.5",SATA, 5.4K, WD2500BEVS,
Scorpio,
- kord vahetati siis see: HDD 250GB 2.5",SATA, 5.4K, WD2500BEVS, Scorpio HDD välja sellise vastu:
HDD 250GB 2.5",SATA, 5.4K, WD2500BEVT, Scorpio Blue
Küsimus: kas viimane võiks olla loetud töökindlate kõvaketaste või prahi kilda? Dell sai soetatud, kuna IT-gurud soovitasid seda kui töökindlat riista, aga kogu selle andmete kaotamise ja arvutita olemise aja eest tulevad mulle sellise riista müüja ja tootja suhtes väga halvad mõtted pähe. Müüja, kes ei suvatse oma saasta tagasi ka võtta, kuigi on tõendatud, et toode oli rikkis, tegu ei olnud kasutajatekkelise veaga. Urr...