Kogu pask Suzumenist
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Re: Kogu pask Suzumenist
Tere väiksed pedofiilia huvilised, kes te ei suuda mitte rahuneda ja lihtsalt oma haiglaslikke pedofiiliaalaseid mikrovajadusi siin heas ja VÄGA TOLERANTSES foorumis käite rahuldamas. Kas õhtuti läheb pärast selle teema lugemist pauk naise otsas paremini lahti???
(kindlasti puudutab minu postitus sellise nimelaadse suhtumisega tegelasi nagu motopall ja murukannike)
Asjast MINU objektiivse pilgu läbi.
Esimene kontakt Ain Kristga läbi biker.ee foorumi. Polnud meest mitte kunagi näinud ega kuulnud. Enamus poste olid tal rinkaspordi või sellise tehnikaalased, mis mulle erilist huvi ei pakkunud. Erilist tähelepanu ei pööranud tegelasele, ometi mõne mind huvitava teema juures olid mõningad sellised temapoolsed arvamused, mis jätsid enamvähem ladna mulje.
Teine kontakt oli juba konkreetsem. Sõber sai oma tsiklile alarmi ostes illllgelt sita paigaldus töö. Sisuliselt päev peale paigaldust läks toode alarm modei ja enam maha ei tulnudki. Sõber püstihädas, tsikkel ainuke liiklusvahend nädalavahetusel aga käivitada ei saanud. Helistas paigaldajale, see saatis pikalt. Ütles, et tema laupäeviti tööga ei tegele ja käigu sõber ka p**s*. Kõik.
Sõber võttis foorumist Ain Krist tel. nri, helistas täiesti võhivõõrale inimesele ja sai 10 sek.-ga täiesti pädevat abi.
Kas mu sõber oleks pidanud peale seda kõigile teavitama, et Krist on täielik piider?
Minul igatahes tekkis mehest veits positiivsem arvamus juba.
Edasised kontaktid olid põgusad trehvid tsiklimeeste kokkutulekutel ja korraks koguni oli mingi vajadus üks hinnapakkumine temalt saada. Kõigil neil kordadel ma tema kohta süvapsühholoogilist analüüsi ei teinud, ometi oli minu arvamus temast positiivne, sest ta oskas endast jätta tasakaaluka ja mõistliku inimese mulje.
Mida ei saa kahjuks ütelda meeste kohta, kes teda alatasa biker.ee foorumis tümitamas käisid/-vad. Seega- mõtlemiskoht enesereklaamist tümitajatele. Ometi puudub mul igasugune eelarvamus (ka täna) tümitajate ja selle teemaalgataja kohta. Ometi võib nende isikute nimede taga samuti peituda veelgi hullem pervert, kui Ain Krist.
Selline siis kiire lühitutvustus selle kohta, milline oli paljude foorumikasutajate varasem (kaudne)maine arendus isikule Ain Krist. Selle põhjal ei saa keegi nõuda, et see oleks pidanud olema negatiivne.
Mõned kuud tagasi kuulsin minagi kindlatelt inimestelt jutte Ain Krist pedofiilia kahtlustustest. Seda suht räiges vormis. Viimane uudis, mis neid jutte toetas, on teema algusesse lingitud.
Nüüd lähevad kõik lahmijad tagasi teemaalgusesse ja loevad lingitud artikli uuesti läbi. Põhjalikult! Mitte ülerea ega diagonaalis. Üks oluline asi, mis lahmijad pärast seda teevad, on selgeks endale erinevuse kohtualase kokkuleppemenetluse ja kiirmenetluse vahel! Ja pärast seda panevad oma tatipritsi kokku.
Kui kedagi huvitab, miks ma ei kirjutanud "teadmistest" pedofiilia KAHTLUSTE kohta siia foorumisse varem, siis võib mind malet mängima kutsuda. Seda ainult läbi selle teema siin. Kui kellegil on tahtmist minu juttu kritiseerida, siis palun, olge lahked aga vastava kriitika puhul esitan ma maleväljakutse kritiseerijale. Matš saab toimuma minu poolt määratud kohas koos soovitud selgitustega.
Kõik ülejäänud viisakad ja tasakaalukad inimesed ootavad lõpliku kohtuotsuse ära Ain Krist pedofiilia süüdistuste asjus ja võibolla siis poetavad siia kuhugi mõne repliigi oma arvamuse/-te kohta. Kui oluliseks peavad.
Kõik
P.S: Mängin malet algtasemel ja tegin seda viimati 1,5 aastat tagasi.
Karilaid