Kogu pask Suzumenist
Re: Kogu pask Suzumenist
oldmoped kirjutas:motopall kirjutas:Kui üks pervo (Suzumen) teeb mingis teemas teisi pervosid (Autokoolide sõiduõpetajad) maha ja kui mulle tundub ja ma tean, et see maha tegija ise on kordades SUUREM PERVO kas mul siis ei ole õigust kirjutada tema postituse alla, et a la Kes ka sellel teemal sõna võtab Lihtsalt peale postituse kustutamist sain aru, et toimub mingi ringikaitse ja parem on vait olla kui tahta, et sellest foorumist miskit kasu ka oleks.
Mõtle nüüd ise.
Tuleb mees, keda mittekeegi ei tunne, pole temaga ennem kokkupuutnud ega tast mittemidagi ei tea, uksest sisse ja teeb vanasse teemasse suvalise mitteinformatiivse postituse. Kuidas peaks käituma?
Samas, mõtle ka sellele, et kust peaksid teised foorumikasutajad teadma, et mingi tundmatu kasutajanime taga, kes ennast ka uute liikmete rubriigis tutvustanud ei ole ja kelle pärisnime keegi ei tea, ei ole äkki mingi kahtlane pervert või kasvõi sarimõrvar?
Kuidas peaks käituma??? Selliste asjade puhul on ALATI rakendatud posti kustutamist??? Kas siis peaks olema nii, et kui mul laps sünnib siis teen kohe igasse valdkonna teemasse ,mis minu arust teda kunagi võib huvitama hakata kasutaja. Et kui laps saab ntx 6 aastaseks ja läheb maadlustrenni siis annan talle ümbrikust 6 aastat vana kasutajanime ja parooli, kui saab esimesed tsikliload siis annan ümbriku biker.ee kasutaja ja parooliga - et siis vaadataks Oooo juba 18 aastat kasutaja olnud. Selline selekteerimine on ju idiootsus.
Ja kui sa oma viimast lõiku uuesti loed siis peaksid ise ka aru saama, et selline selekteerimine ei TOIMI. Antud juhul on osutunud kõigile tuntud ja teatud kasutaja perverdiks. Teadsid kõik tema pärisnime ja temaga väga palju seonduvat, usaldati isegi aselinnapeale telekaamerate ees motomeeste pöördumist ette lugema jne.... Et siis minu post kusutati ära selle pärast, et äkki olen kahtlane pervert või kasvõi sarimõrvar????? Minu arvates oleks haiglane igas uues kasutajas kohe näha perverti või sarimõrvarit, kuigi antud teema valguses oleks see juba asjakohane.
PS! Piipz eks ma panen oma mõtted lähipäevil kokku ja postitan sinna kuhu vaja , et kuidas foorumi asja paremaks muuta ja vältida mõttetut läbu ja üksteisele ära tegemist.
Meeldivat laupäeva õhtut ja proovime oma mõtted sellelt perverdilt pisu eemale saada ja asjakohasemaid toimetusi edasi teha. Seal kus ta praegu on ei saa ta vähemalt kellegile liiga ega ülekohut teha. PEACE