Kogu pask Suzumenist

Kasutaja avatar

qwerin
Tsikkel: 1190
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 5 korda

Re: Kogu pask Suzumenist

Lugemata postitus Postitas qwerin »

christian kirjutas:
Pihelgas kirjutas:

mida sa nii õudsalt kused selle asja pärast? Mingit motopalli ei tunne niikuinii keegi nime- ega nägupidi..

Mind ennast imestab see kuidas moded asja suhtuvad. Nagu näiteks viimane kommentaar, mismõttes nagu? Ja ma ei imesta kui mind nüüd kenasti elimineeritakse.
Päris huvitav sõnade kasutus muidu, aga kas modedele on siis kõik lubatud? Mina saan asjast aru nii et hoia lõuad kinni ja siis saab kõik korda, aga kui haugud siis meie lööme tugevamalt vastu, sest meie oleme suurema võimuga. Katsuge ikka mõistuse piiresse jääda, või on ärapanemissoov liiga suur tugevamate poolt.

Olen juba ammu tähele pannud et asi läheb veits käest ära ja moded ei viitsi oma tööd teha korrektselt, ja siis mõelge mis mulje see jätab inimesele kes esimest korda seda foorumit loeb.
Suht imelik maailm või nii.

Hmm, kui keegi ei viitsi enamuste karjaga kaasa kaagutada ning üritab segast ja keerulist lugu seoses ühe biker.ee kasutaja teemaga ohjes hoida, siis ta on kohe krt teab kes.

Loen ja imestan, keegi ei usu kohtusse ja räägivad ainult omakohtust. Kui on tegemist mingi kiiruse vms Liiklusseaduse rikkumisega, siis ollakse varmad enda õigust kohtust otsima, nüüd aga milegipärast ei ole kohtu tegevus usaldusväärne.

Ja jah, ma teadsin. Polnud temaga enne kokku puutunud aga just tööga oli see esimene kord, koos motiveeriva vestlusega. Polndki niiväga hea mõjutaja ega manipulaator, saime oma asjad kenasti räägitud. Kahjuks või õnneks on töö selline, kus tuleb kõiki ühiskonna kihte näha just siis, kui on hakkama saadud avalikkuse õigustunnet tugevalt riivava teoga. Kuid mõistlik inimene ei tohiks laksuda emotsioonidesse, ähvardada omakohtuga jne. Kui mõni seaduserikkumine on raskem, rõvedam jne, kui teised, on tegemist siiski õigusrikkumisega, st iga väär või krim korras karistada saanud peaks nüüd korraks ka peeglisse vaatama, kui on siin kõvasti sõna võtnud.

Moded on käitunud täisti korrektselt, kui ei ole lasknud tekkida emotsioone enne, kui oli selleks mingigi alus (kohtuotsus), isegi, kui selleks oli vaja mõni mõttetu post kustutada.

FZR 600-> FZS 1000 Fazer-> TT 600R-> ZX600F-> DL1000-> 1190S

Mine “Fleim”