Kogu pask Suzumenist

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

motopall

Re: Kogu pask Suzumenist

Lugemata postitus Postitas motopall »

Njah..... sellest loost olin juba miski pool aastat teadlik ja ka selle ÜKSIASJADEST......... Ma ei hakka selle mode (keda ma arvan selleks olevat ja kes sellest ka järelikult teadlik oli) nime siia kirjutama, kes mu kommentaari teadlikult juba mitu kuud tagasi ära kustutas teemas kus Sumpsimen mingit perverti maha tegi.... Lihtsalt otsisin temaga seotud teemasi siit foorumist ja kommenteerisin, et a la vaata ka kes sellisel teemal sõna võtab. Siiani imestasin, et kuidas kunstlikult siin foorumis seda üritatati varjata (LOE: Vähemalt minule see niimoodi tundus)

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Hakka ikka ütlema - sellisest asjast teadmine ja vaikimine on kuriteole kaasaaitamine juba.

motopall kirjutas:

Njah..... sellest loost olin juba miski pool aastat teadlik ja ka selle ÜKSIASJADEST......... Ma ei hakka selle mode (keda ma arvan selleks olevat ja kes sellest ka järelikult teadlik oli) nime siia kirjutama, kes mu kommentaari teadlikult juba mitu kuud tagasi ära kustutas teemas kus Sumpsimen mingit perverti maha tegi.... Lihtsalt otsisin temaga seotud teemasi siit foorumist ja kommenteerisin, et a la vaata ka kes sellisel teemal sõna võtab. Siiani imestasin, et kuidas kunstlikult siin foorumis seda üritatati varjata (LOE: Vähemalt minule see niimoodi tundus)

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

motopall

Kuidas ma kuriteole kaasa aitasin? Lihtsalt kui 3in1 (pervert,pedofiil,zoofiil) mehel käed raudu pandi siis oli mul see suht koht järgmine päev teada. Isiklikult mina teda ei tunne - lihtsalt on mõned ühised naistuttavad.

-----

Ja sellest lausest võib ka välja lugeda, et sellest on siin ammu ammu teadlikud oldud, ja tema tagasituleku prognoos ka lükatud mõnde teise galatikasse. Samas kahe otsaga vastus , et nagu lootusetult ära, et otsi parem keegi teine või siis läks 2 nädalakas ära, et kui kiiresti vaja siis ära tema peale looda...

Re: kuhu kadus Suzumen

Postitus Postitaja Pihelgas » R okt 24, 2008 15:48
hakka kedagi teist otsima, Suzumen on ära.

Viimati muutis motopall, 24 Okt 2009, 00:14, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Krt ...nii kui inimesed sellest teada said olid juba ammu politsei veskid jahvatamas ! Mitte keegi ei ole sellele perverdile kaasa aidanud ega kaasa tundnud !

Mul on sügavalt kahju ,et Eesti seadused on nii haledad ! Krt ...kiiruseületamise eest pandakse ka kinni aga mingid pedofiilid kes sisuliselt hävitavad moraalselt inimese elu ära saavad lihtsalt tingimisi või mingi krdi üldkasuliku tööd teha. Need kes teadsid...ei hakkanud lihtsalt spekuleerima ! Milleks ? Kui politsei oli viisakalt oma tööd väga korralikult tegemas. Oligi hea ära oodata millal asi ilmub läbi meedia avalikuks ja ta on oma karistuse kätte saanud. Tänu meediale ja karistusele on välistatud see fakt ,et keegi isiklikust vihast hakkab spekuleerima ja mustama ! Mul on sügavalt pohhui mitmenda astme kohus ta süüdi mõistis. FAKT ON SEE ,et kui juba süüdi mõisteti ....siis ka järelikult asja eest. Lavastati või süütu ? MY ASS LAVASTATUD JA SÜÜTU. See ei ole nii lihtne asi ,et kedagi tassitakse niisama kohtu ette ja pandakse vangi sellise asja eest. VÕIMATU !!! Veel enam kui see Ain ei olnud mitte keegi...ta ei olnud poliitik ega mingi firma omanik ,et oleks kellegil kasu sellest aga lihtsalt spekulant kes kasutas ära naiivseid ja lolle inimesi.

Mittu venda siin foorumis julgevad tunnistada ,et on viinud tema juurde tsikli või midagi tema kaudu tellinud ???? Ma tean päris mittu venda kellel olen ma isiklikult tsiklist võtnud välja kerged tehnilised vead (seda tasuta ja 15 min aega raisates) mida ain oli ennem pidanud üli kalliteks vigadest mille eest küsis suurt pappi ja valetas vigade põhjuseid !

Mõelge nüüd ....mis tunne ja mis mõtted teil oleks kui mõni tema ohvritest oleks olnud TEIE LAPS !? Või kasvõi teie lemmikloom !

Isegi kui teise astme kohus peaks läbi mingi ime ta õigeks mõistma mis on ka välistatud. Ma ei võttaks oma sõnu mitte kunagi tagasi ! Minu silmis on see vend värdjas ja pervert elulõppuni !!!!!!

Minu viha ja nende sõnade alus ei ole ''naised saunas rääkisid'' või meedia s**t !

Vabandust aga ajas vihale mõndade postitused ja teadmatus asjas.

Viimati muutis korke, 24 Okt 2009, 00:22, muudetud 3 korda kokku.

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Yerba

motopall kirjutas:

Kuidas ma kuriteole kaasa aitasin? Lihtsalt kui 3in1 (pervert,pedofiil,zoofiil) mehel käed raudu pandi siis oli mul see suht koht järgmine päev teada. Isiklikult mina teda ei tunne - lihtsalt on mõned ühised naistuttavad.

Ma küll pidasin silmas seda modet, kes teadis, aga ei öelnud midagi ega teavitanud politseid sellistest perverssustest.

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

Yerba kirjutas:
motopall kirjutas:

Ma küll pidasin silmas seda modet, kes teadis, aga ei öelnud midagi ega teavitanud politseid sellistest perverssustest.

no nahhui sa enam torgid, kui juba kõik tolleks hetkeks teada ja töös oli....

SYLB
Kasutaja avatar

Yerba

Säga kirjutas:
Yerba kirjutas:
motopall kirjutas:

no nahhui sa enam torgid, kui juba kõik tolleks hetkeks teada ja töös oli....

no nahhui ma ei tea kas oli selleks hetkeks töös, sellepärast torgin ju.. kuidas võib sellest mitte aru saada.
ah vahet polegi enam.
niipalju kui on siin kasutajaid, tundub olevat ka arvamusi.
tsau.

motopall

Et asi siin teemas liiga üle käte ei läheks siis üks natuke naljakam asjakohane kommentaar antud teema kohta postimehest.

Vestlevad kaks kinnipeetut kongis. Esimene " mille eest istud"?
Teine "tegin seaga seksi",ja mille eest sina?
Esimene" lõin vihahoos oma naise maha".
Pika vaikimise järel ütleb esimene" On need inimeste loodud seadused ikka kummalised küll.Siga tappa on lubatud ,aga seksida ei tohi,naisega seksida tohib ,aga tappa ei tohi".

Kasutaja avatar

saintgeorge
Tsikkel: Aprilia RSV R-Factory
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas saintgeorge »

õige jutt motomousy (w)

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

pahadeplaneet
Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas pahadeplaneet »

Tere.
Selliseid mootorratureid on rohkem kui üks eestis,kas siis peab iga pervo reklaamiks eraldi teema tegema? Peaks tegema ettepaneku riigikogule muuta biker.ee kohtumõistmise vundamendiks millele rajatakse kohtusüsteem,siis võiks juba kirstulaudu minna õlitama vähemalt 50% kasutajatest.
Ja need sittarattad kes siin komenteerivad miline pervo keegi on võiks vaadata oma kuradi buduaari üllitised üle.

1%bad ass REAL BIKER never dies!
www.facebook.com/realbikerid

murukannike

Lugemata postitus Postitas murukannike »

nagu nähe, on modede isiklikud ja solvavad rünnakud kasutajate vastu lubatud. info oli varemalt olemas, oleks piidanus ühest teemast - suzumeni mode staatus peatatud kuni uurimise lõpuni, kõigil kellel on kodaniku vastu pretensioone foorumi siseselt või väliselt, palume pöörduda sinna-ja-sinna. suur bikeree puhtuse eest võitleja härra motopask võiks nüüd kogu teema uuesti rahulikult kaks korda üle lugeda ja välja uurida, kes modedest teadis ja temaatilisi postitusi kustutas. peale kohtuotsust on aga täielik õigus pervert avalikku häbiposti panna, igasugune õigustamine ja varjamine on sellistele ainult abiks.

motopall

KURAT
Pilt

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 338 korda
Tänatud: 435 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Kuulge, paneks selle teema kinni.
Esiteks ei saa ma aru mis ühist on sellega, et Suzuman tsiklifoorumi mode oli ja vabal ajal koeri trukkis? Kas ta kustutas kellegi teema ära, kui see jämedama sumpsi kohta küsis?
Teiseks on EW-s õigus keegi süüdi mõista kohtul ja kuulujuttude ja oletuste levitamine foorumis (milles mitte tegemises siin mõningaid süüdistatakse) on nõme.
Ma ei tea, kui ta siit foorumist kellelgi sumpsi ei pannud, siis rahunege maha ja las ta istub oma aja ära. Ega see tal niikuinii meeldiv ei saa olema.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

motopall ja murukannike.. (w) :bsmile:

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

motopall kirjutas:

KURAT
Pilt

Ja kindlasti tuleks tuvastada see noormees Suzumanist paremal, ja mida ta küll seal teeb, ta on ju täitsa kättpidi...... :wack:

Kasutaja avatar

Yerba

Ja mis isiklik huvi Sul selle teema sulgemise vastu on?

quote="mx77"]Kuulge, paneks selle teema kinni.
Esiteks ei saa ma aru mis ühist on sellega, et Suzuman tsiklifoorumi mode oli ja vabal ajal koeri trukkis? Kas ta kustutas kellegi teema ära, kui see jämedama sumpsi kohta küsis?
Teiseks on EW-s õigus keegi süüdi mõista kohtul ja kuulujuttude ja oletuste levitamine foorumis (milles mitte tegemises siin mõningaid süüdistatakse) on nõme.
Ma ei tea, kui ta siit foorumist kellelgi sumpsi ei pannud, siis rahunege maha ja las ta istub oma aja ära. Ega see tal niikuinii meeldiv ei saa olema.[/quote]

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Yerba kirjutas:

Ma ei tea, kui ta siit foorumist kellelgi sumpsi ei pannud, siis rahunege maha ja las ta istub oma aja ära. Ega see tal niikuinii meeldiv ei saa olema.

[/quote]

Oh shit, seda ma just kartsingi aga noh mõnedele on see detailide kiibitsemine ikka väga erutav vist.

Hitchiker
Tsikkel: suzuki gsr600

Lugemata postitus Postitas Hitchiker »

Oi bljää, ma pidasin teda mõistlikuks meheks. Ütle siis nüid kudas võib inimestes eksida...

Telefon 56681119
lisavarustuseks GSR600
Kasutaja avatar

Yerba

Ära võta enda järgi ja ära karda ka, mind ei eruta detailid ega nende kiibitsemine. Selliseid teemasid summutada ja sulgeda on minu meelest vale. Samuti on vale ka kommentaare kustutada, mida mõned moded teevad.

mx77 kirjutas:
Yerba kirjutas:

Oh shit, seda ma just kartsingi aga noh mõnedele on see detailide kiibitsemine ikka väga erutav vist.[/quote]

motopall

mx77 kirjutas:

Teemas hälvik mootoratturid on pidevalt postitused, et kus miski "täpiks" sõitja ja vasaku pöörde tegija tuleks maha lasta või kinni panna või mida iganes or smth... ja selleks on piisanud mingist manöövrist tsikliga. Sealses teemas on seda süüdi mõistvat otsust sitaks. Sama kehtib ka teemade kohta, kus keegi targutab, et kellegi käest petta saanud ja jne.. Ei hakka neid näiteid siia linkima. Keegi ei peagi enne kohtuotsust kuulujutte levitama, aga kui tehti õrnalt kahe mõtteline kommentaar suzumeni teemal siis see kustutati nagu vits vette. Koerte trukkimise suhtes oli tema roll ka pisu suurem, nimelt iseasi kas ta trukkis või mitte kuid sundis teisi inimesi seda tegema ja filmis seda. Mind lihtsalt on pannud imestama tema manipulaatori võimed ja seda ka Eesti kohtusüsteemi osas. Minu teada saab kokkuleppe menetlust teha AINULT siis kui inimene ennast täielikult süüdi tunnistab. Antud postimehe artiklist võib välja lugeda, et inimene ei tunnista ennast milleski süüdi aga tehakse kokkuleppe menetlus. MISMOODI??? Nagu oma ala eksperdid kinnitasid - siis on ta ravimatu "fiil" seega.....

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Erinevus sinu poolt toodud näidete ja SM vahel on see, et nendele sinu näite toodud tegudele ei järne tegelikult reaalset karistust ja siis on vähemalt siin võimalik neid materdada. Ja nende petturluse juhtumitega on reeglina täiesti mõttetu vastavate organite poole pöörduda, nad ei tee midagi. SM on oma esimese astme kohtuotsuse saanud ja vaevalt tal järmistes kohtuastmetes õnnestub õigust saada, kui ta üldse sinna jõuab.

Ja pagan, kuidas saab kedagi sundida seda tegema, mida sa kirjeldad???? :wack: :wack: :wack:

Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

motopall kirjutas:
mx77 kirjutas:

Teemas hälvik mootoratturid on pidevalt postitused, et kus miski "täpiks" sõitja ja vasaku pöörde tegija tuleks maha lasta või kinni panna või mida iganes or smth... ja selleks on piisanud mingist manöövrist tsikliga. Sealses teemas on seda süüdi mõistvat otsust sitaks. Sama kehtib ka teemade kohta, kus keegi targutab, et kellegi käest petta saanud ja jne.. Ei hakka neid näiteid siia linkima. Keegi ei peagi enne kohtuotsust kuulujutte levitama, aga kui tehti õrnalt kahe mõtteline kommentaar suzumeni teemal siis see kustutati nagu vits vette. Koerte trukkimise suhtes oli tema roll ka pisu suurem, nimelt iseasi kas ta trukkis või mitte kuid sundis teisi inimesi seda tegema ja filmis seda. Mind lihtsalt on pannud imestama tema manipulaatori võimed ja seda ka Eesti kohtusüsteemi osas. Minu teada saab kokkuleppe menetlust teha AINULT siis kui inimene ennast täielikult süüdi tunnistab. Antud postimehe artiklist võib välja lugeda, et inimene ei tunnista ennast milleski süüdi aga tehakse kokkuleppe menetlus. MISMOODI??? Nagu oma ala eksperdid kinnitasid - siis on ta ravimatu "fiil" seega.....

Ja muuseas, see ei olnud kokkuleppemenetlus, vaid lühimenetlus, need erinevuse olid siin kuskil varem väga hästi lahti kirjutatud, seega sa ei viitsi ka foorumit jälgida vaid naudid niisama oma häält.

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Foorum kisub vägisi Delfiks kätte, mis aga oleks ka selle surm. Seetõttu pole vast mõtet OT kommide kustutamise pärast pahandada. Ühiskondlik hukkamõist on muidugi tore asi aga pigem võiks see jääda juhtumite puhuks, kus riigivõim koos oma repressiivaparaadiga pole hakkama saanud, ehk siis pahalast trellide taha saatnud. Antud juhul on vist kohtuotsus siiski olemas ja sellest peaks piisama.

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

motopall

No kuulge.... Oma koeraga seksimise eest või naisega seksimise eest niimoodi, et väike laps juhtus pealt vaatama ei mõistetaks inimest lühimenetluse korras 7 aastaks kinni. Et seda uskuda peab ikka eriline põmmmpea olema :wack: :wack: :wack: Saatuslikuks sai kiiks seda kõike ka filmida... Ma ei usu, et see koer või väike laps oleks politseile avalduse teinud. Lihtsalt vahele jäämine oli suht koht juhuslik ja peale leitud videode oli tõendeid piisavalt. Imestama panebki see, et reeglina kõik delfid, muud uudisteankrud pasandavad juba järgmine päev kui kellegile kahtlustus esitatakse või kellegi suhtes alustatkse uurmist jne... Antud olukorras oli sellest igalpool vaikus, peale süüdimõistvat otsust pole delfis ka ei kippu ega kõppu ja minu arust õhtulehes ka mitte (ei hakka oma väiteid linkidega kontrollima). Samas võin delfis arhiivist kopeerida suht sarnaseid juhtumeid sitaks. Ja kui asja on uuritud (lühimenetluse korras) aastakene ja süüdistatav on kogu selle aja vahi all siis ikka peab olema MIDA uurida, paari episoodi uurimine ei võtaks sellist aega. Eriti õõvastav on selle juures see et lapseks ei peeta antud loos mitte mingit ette arenenud 13 või 14 aastast vaid .......... Minu jaoks on see lihtsalt RÕVE

Ma ei saa aru ühestki inimesest kes tema teguviisis õigustust leiab. Ja selles teemas mina antud asja kohta rohkem sõna ei võta. Jagelege siin edasi palju jõuate. Kui viimase astme kohus on ka ta süüdi mõistnud siis vast kirjutan tema vägitegudest mille eest ta sitsima läks siia mõned täpsustavad read.
PS! Lugege see postimehe artikkel veelkord uuesti läbi ja peatuge sõna juures HÄBI ongi sellistele parim ravi

Kasutaja avatar

Yerba

Motopalliga nõus. Välja arvatud see, et häbi on parim ravi. Parim ravi sellistele on hukkamine, eelistatavalt läbi poomise ja avalikult. Punkt.

motopall kirjutas:

No kuulge.... Oma koeraga seksimise eest või naisega seksimise eest niimoodi, et väike laps juhtus pealt vaatama ei mõistetaks inimest lühimenetluse korras 7 aastaks kinni. Et seda uskuda peab ikka eriline põmmmpea olema :wack: :wack: :wack: Saatuslikuks sai kiiks seda kõike ka filmida... Ma ei usu, et see koer või väike laps oleks politseile avalduse teinud. Lihtsalt vahele jäämine oli suht koht juhuslik ja peale leitud videode oli tõendeid piisavalt. Imestama panebki see, et reeglina kõik delfid, muud uudisteankrud pasandavad juba järgmine päev kui kellegile kahtlustus esitatakse või kellegi suhtes alustatkse uurmist jne... Antud olukorras oli sellest igalpool vaikus, peale süüdimõistvat otsust pole delfis ka ei kippu ega kõppu ja minu arust õhtulehes ka mitte (ei hakka oma väiteid linkidega kontrollima). Samas võin delfis arhiivist kopeerida suht sarnaseid juhtumeid sitaks. Ja kui asja on uuritud (lühimenetluse korras) aastakene ja süüdistatav on kogu selle aja vahi all siis ikka peab olema MIDA uurida, paari episoodi uurimine ei võtaks sellist aega. Eriti õõvastav on selle juures see et lapseks ei peeta antud loos mitte mingit ette arenenud 13 või 14 aastast vaid .......... Minu jaoks on see lihtsalt RÕVE

Ma ei saa aru ühestki inimesest kes tema teguviisis õigustust leiab. Ja selles teemas mina antud asja kohta rohkem sõna ei võta. Jagelege siin edasi palju jõuate. Kui viimase astme kohus on ka ta süüdi mõistnud siis vast kirjutan tema vägitegudest mille eest ta sitsima läks siia mõned täpsustavad read.
PS! Lugege see postimehe artikkel veelkord uuesti läbi ja peatuge sõna juures HÄBI ongi sellistele parim ravi

Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

Yerba, pole muret. Vanglas selliseid ei sallita ning ei imestaks, kui see mees oma lõpu seal leiab. Oli vist juba nuga saanud seal???

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Ja ma arvasin et Sepp, Korke ja Nitse on suti segased mehed... Pahaplaneet paneb teile pikalt ära ikka . :wack:

all

Lugemata postitus Postitas all »

Ilmselgelt on see neli aastat mis pervaril istuda tuleks, vähe. Ainuke lootus on et teise astme kohus lajatab talle täiega.

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Päris huvitav on jälgida siinses teemas kõvatajate postituste numbreid ... tore et olete enda jaoks lõpuks teema leidnud milles kaasa rääkida ...

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Suletud

Mine “Fleim”