Kogu pask Suzumenist

motopall

Re: Kogu pask Suzumenist

Lugemata postitus Postitas motopall »

No kuulge.... Oma koeraga seksimise eest või naisega seksimise eest niimoodi, et väike laps juhtus pealt vaatama ei mõistetaks inimest lühimenetluse korras 7 aastaks kinni. Et seda uskuda peab ikka eriline põmmmpea olema :wack: :wack: :wack: Saatuslikuks sai kiiks seda kõike ka filmida... Ma ei usu, et see koer või väike laps oleks politseile avalduse teinud. Lihtsalt vahele jäämine oli suht koht juhuslik ja peale leitud videode oli tõendeid piisavalt. Imestama panebki see, et reeglina kõik delfid, muud uudisteankrud pasandavad juba järgmine päev kui kellegile kahtlustus esitatakse või kellegi suhtes alustatkse uurmist jne... Antud olukorras oli sellest igalpool vaikus, peale süüdimõistvat otsust pole delfis ka ei kippu ega kõppu ja minu arust õhtulehes ka mitte (ei hakka oma väiteid linkidega kontrollima). Samas võin delfis arhiivist kopeerida suht sarnaseid juhtumeid sitaks. Ja kui asja on uuritud (lühimenetluse korras) aastakene ja süüdistatav on kogu selle aja vahi all siis ikka peab olema MIDA uurida, paari episoodi uurimine ei võtaks sellist aega. Eriti õõvastav on selle juures see et lapseks ei peeta antud loos mitte mingit ette arenenud 13 või 14 aastast vaid .......... Minu jaoks on see lihtsalt RÕVE

Ma ei saa aru ühestki inimesest kes tema teguviisis õigustust leiab. Ja selles teemas mina antud asja kohta rohkem sõna ei võta. Jagelege siin edasi palju jõuate. Kui viimase astme kohus on ka ta süüdi mõistnud siis vast kirjutan tema vägitegudest mille eest ta sitsima läks siia mõned täpsustavad read.
PS! Lugege see postimehe artikkel veelkord uuesti läbi ja peatuge sõna juures HÄBI ongi sellistele parim ravi

Mine “Fleim”