Kogu pask Suzumenist
Re: Kogu pask Suzumenist
mx77 kirjutas:Kuulge, paneks selle teema kinni.
Esiteks ei saa ma aru mis ühist on sellega, et Suzuman tsiklifoorumi mode oli ja vabal ajal koeri trukkis? Kas ta kustutas kellegi teema ära, kui see jämedama sumpsi kohta küsis?
Teiseks on EW-s õigus keegi süüdi mõista kohtul ja kuulujuttude ja oletuste levitamine foorumis (milles mitte tegemises siin mõningaid süüdistatakse) on nõme.
Ma ei tea, kui ta siit foorumist kellelgi sumpsi ei pannud, siis rahunege maha ja las ta istub oma aja ära. Ega see tal niikuinii meeldiv ei saa olema.
Teemas hälvik mootoratturid on pidevalt postitused, et kus miski "täpiks" sõitja ja vasaku pöörde tegija tuleks maha lasta või kinni panna või mida iganes or smth... ja selleks on piisanud mingist manöövrist tsikliga. Sealses teemas on seda süüdi mõistvat otsust sitaks. Sama kehtib ka teemade kohta, kus keegi targutab, et kellegi käest petta saanud ja jne.. Ei hakka neid näiteid siia linkima. Keegi ei peagi enne kohtuotsust kuulujutte levitama, aga kui tehti õrnalt kahe mõtteline kommentaar suzumeni teemal siis see kustutati nagu vits vette. Koerte trukkimise suhtes oli tema roll ka pisu suurem, nimelt iseasi kas ta trukkis või mitte kuid sundis teisi inimesi seda tegema ja filmis seda. Mind lihtsalt on pannud imestama tema manipulaatori võimed ja seda ka Eesti kohtusüsteemi osas. Minu teada saab kokkuleppe menetlust teha AINULT siis kui inimene ennast täielikult süüdi tunnistab. Antud postimehe artiklist võib välja lugeda, et inimene ei tunnista ennast milleski süüdi aga tehakse kokkuleppe menetlus. MISMOODI??? Nagu oma ala eksperdid kinnitasid - siis on ta ravimatu "fiil" seega.....