Kogu pask Suzumenist → Re: Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Iga lause võid punktiga lõpetada rahulikult. Ei pea siin imiteerima visuaalselt suuremat sorti karjumist. Järgmine etapp oleks siis läbiv suurtäht?
Ja ma olen ka see nn pasalajataja, kelle füüsis ei kannata päriselus näitamist. Mis nüüd saab siis, tunnistan end idiotismi tipuks või pean kuidagi andeks paluma? Ootan härralt juhiseid.

QRX kirjutas:
Yerba kirjutas:

Kirjuta iga lause taha lisaks veel kolm hüüumärki, ma ei saanud su mõttest hästi aru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QRX kirjutas:

Tervist kõik lahmijad minu poolt! Biker.ee on siiski viisakas keskkond üritanud püsida siiani ja lugupidamine sellele! Meie kõigi poolt, kasutajad! Praegu kahjuks on näha, kuidas suhteliselt algstaadiumis oleva süüdistuse!!!! tagajärjel võtavad suvalised kasutajad, kellel pole tegelikkuses õrna aimugi asja taustast, väga räigelt siin sõna! Mina tahaks sama moodi suvalist siin pervari teemat viljelenud kasutajat omalt poolt mingi pasaga katta ja kui nemad rämedalt tunnevad ennast puudutatuna, tule ja nõua oma kättemaksu minult! Ilmselt ka saab selle kaika ja paari muu abivahendiga. Praegu jääb küll mulje netis olevast pasalajatamisest, mida ei suudeta päriselus oma füüsisega katta! Võis siis on tõepoolest tekkinud olukord, kus Ain on pannud nende kasutajate naisi, lapsi ja muid koduloomi! Tulge esile, PASALADUJAD. Ja seiske oma kommentaaride eest. Idiotismi tipp.

Ühe lause sees on pandud neli hüüumärki, pööramaks tähelepanu. Milliste muude lausete järgi sa vajad punkti asemel hüüumärki, et selle postituse sisu sulle loetavam oleks?

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Mine “Fleim”