Kogu pask Suzumenist → Re: Hälvik- Mootorratturid

QRX

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas QRX »

Huvitav, mitu aastat varem Te oleks selle õuduse saanud ära lõpetada, kui Su jutt tõele vastab? Ma ei süüdista, lihtsalt imestan.[/quote]

HRQ peab pigem seda silmas, et me pidasime teda ammu libekeeleks nõrgemate manipuleerijaks, persevestiks ja väga ebameeldivaks inimeseks. Need õudused saime teada pea koheselt, kui te jumal siit bikerist kadus. Oleme saanud selle jubeda teadmisega harjuda juba pea aasta. Seda rõvedam on siis "eilesündinute" kommentaare lugeda, oi uskumatu, ta oli ju nii tore, ei ma ikka ei usu, ärge enneaegselt mõistke inimest hukka jne, jne, jne. Varem lõpetamise jaoks meil fakte polnud, kui oleks olnud, usu mind, ma oleks selle lõpetanud, omakohtu ja võimude koostööna...[/quote]

Nitse, sul on tugevaid fakte, mille alusel sa oled saanud seda inimest pidada ammu libekeelseks nõrgemate manipuleerijaks, persevestiks ja väga ebameeldivaks inimeseks, muidu sa ju ei võtaks siin nii tugevalt sõna. Ole hea inimene (mida sa ka kindlasti oled) ja valgusta vähem teadlike oma faktidega, see oleks ju paljudele õpetlik, hoidumaks pervertidest.

Olavi

LC4 640

Mine “Fleim”